Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 34 Guests are viewing this topic.

nelu55

 Bine v-am regasit ! Au trecut 10 ani de cand am postat primele fotografi de la pasajul de pe DC 100 la KM  47 + 090  al A1 LD - 2 . Sper sa nu mor inaintea SPERANTEI.

nelu55

Pentru cei mai tineri pag. 1805.

bbk


ncb

Autostrada A1 Margina 22 03 2025 Holdea Stadiu lucrari


Raducu P Drum

Stefan01

Și o filmare recentă realizată de Adisan.

Telvanni

Tare urat mai arata in faza asta incipienta  ???

Voicu

Mă îndoiesc că va arăta cu mult mai bine în faza finală

alecu26

Panourile antiorbire sunt printre cele mai degeaba dotări de siguranță în vremea asta. Deva Orăștie a rămas tot fara panouri și nu am auzit sa se planga nimeni.
Pe autostrada nu e ca pe DN uri când cel de lângă tine ar fi cu faza.lunga pornita, plus ca nu ai nevoie neapărată de faza lunga.
Cu faza lunga, și la TIR uri, cu sau fără aniorbire tot te claxonează Tirurile.
Aaaa...și dacă ești cu mașina la margine, pe banda 1, sunt efectiv degeaba panourile antiorbire.
PS: Nu înțeleg de ce nu se adopta sistemul din Ungaria...dacă tot vrem sa punem ceva acolo.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

StefanCelMare

Nu aș zice că-s degeaba, sunt zone unde sunt utile.
De exemplu, în unele curbe, sau în unele zone cu pantă, la capetele pantei.
Sunt zone unde poți orbi pe cineva pe contrasens, tu având faza scurtă.

esendy

#63789
@LRadu

uitate pe street view; DJ703G arata f bine in jufdetul Valcea; 2 benzi (una pe sens); asflat bun; liniat corespunzator. Problema sunt cei 4 km din jud. Arges; chiar ar fi o varianta buna pe accesul la A1

xenotium2

#63790
Ca sa vedeti exact unde e buba cu acel drum, dati pe Google Maps - Layers - doar dati click pe Street View si fix acolo unde se intrerupe linia albastra e drumul pietruit, neasfaltat.

Daca ar baga mare CJ Arges si l-ar asfalta, ar fi mai mult decat o carare - o alternativa excelenta pentru Valea Oltului!

ioans

#63791
Referitor la filmările de pe Margina - Holdea se pare ca vor reloca DJ-ul pe noul amplasament relativ curând si pare ca vor folosi si podul peste autostrada. Am mai remarcat ca la viaductul peste CF pilonii par a fi diferiți la câteva radiere executate, aveți idee de ce sunt si dreptunghiulari in câteva locuri ?

iar in porțiunea aproape de Holdea unde au făcut zidurile de sprijin si avem cele 5 foreze va fi zona de cut and cover ?

Archi

Tipul de pilon depinde de calculele de la proiectare, vezi de exemplu podul peste Olt de la Slatina. Putem incerca sa ghicim teoria dar adevarul e ca pot sa fie nenumarate motive pentru a alege un tip de pilon sau alt tip, unele chiar de ordin logistic, de exemplu disponibilitatea cofrajelor.

M_Z

@ioans pana la o anumita inaltime se folosesc pile cadru cu stalpii elevatiei de forma cilindrica (plini). la inaltimi mai mari folosesc elevatii dreptunghiulare casetate (goale pe interior).

e mai ieftin asa.

conceptul de "lucrari de arta" e mort si ingropat sub criteriul pretului cel mai scazut. din cauza asta avem parte de cele mai urate structuri posibile si nu vorbesc doar despre lucrarea asta.  :-[




horatiu.cosma

La UMB totul e foarte standardizat. Până la vreo 9 metri înălțime sunt elevații cilindrice, peste dreptunghiulare.