Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 48 Guests are viewing this topic.

RaduG

O nouă filmare Radu Ignat, mulțumim pentru efort. A început mobilizarea pe PiSi 1:

florinalba

In sfarsit, daca era asa de la inceputul lui martie ar fi fost departe acum.  :lol: :lol: :lol: :lol:

carutasul

cred că în zona montană abia acum e ... martie :)

adrian sibiu

Salutare tuturor  !
Azi am filmat de la km13 inspre 10 un clip școală chiar dacă vântul a bătut la rafală am incercat sa scot maximul.
Enjoy  !

alecu26

Pare din ceva film SF bratul ala de la excavator.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dorum

parca s-au mai "agitat" PORR-istii :) :)

Stefan Tudor

Ce face acum Porr pe Sibiu-Boita, la fel ca si alti constructori seriosi pe alte loturi, nu poate decat sa ridice stacheta de bune practici si sa puna indirect presiunea pe constructorii mai putin "motivati"! Uite ca se poate! La mai multi antreprenori ca ei! Multumim pt filmari!

vladioan_bv

^ fiecare face profit cum poate.
"uite ca se poate" face profit si fara sa muncesti - vezi cazul pizza si avocatii lor mai multi ca muncitori. pai daca pot face bani frumosi din claimuri, de pe urma statului roman - partener serios - de ce sa mai munceasca?

lighthotspot

Cum si unde gasim tehnologia necesare ca primul clip sa fie bagat in pizza?

voicul

Foarte bine se completeaza cele 2 filmari.
Concluzia din al 2-lea video si inspirat de o fraza mai veche: se pare ca lucrarile de la deal/munte nu sunt ca cele de la campie  :lol:
Foarte bune cadrele @adrian sibiu +1

Este excelenta miscare PORR, dar daca incepeau din Martie ... tot la final de 2022 termina (cu noroc si mobilizare).

Abia astept sa se semneze si pe PISI4 cu PORR.
Ceva noutati de aici? (ca am pierdut sirul).

klax187