Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Tavi

oneLess

^^ Asta de unde cu 3 luni ? Nu scria nicăieri!
Re-proiectare cred, împrietenire cu proiectul inițial, că nu pot să reinventeze roata sau focul, teoretic sună bine ca să nu se facă prostioare, dar asta înseamnă că peste iarnă nu fac nimic, nici măcar la structuri care sunt vai de ele !!?

hefaistos

E tot proiectare. Inventarierea lucrarilor, expertizare si stabilire ce trebuie demolat, refacut, continuat etc.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

oneLess

La Timișoara UMB a primit vinerea OIL și luni au intrat cu excavatoarele la decopertat. O fi mai sensibili turcii!

survola

^^^ Pe T4 până la min. 17:00 e cât de cât binișor, până la min 25:00 ,,e de muncă", după min. 25:00 e grav.

horatiu.cosma

De la ultimul update pare că au dublat numărul de basculante (de pe T3 și A0) și, din ce înțeleg, urmează să mai vină forțe de pe A0. Asta înseamnă că în 2024 ar avea șanse să se apropie de final cu umpluturile. Dar în același timp, A7 va merge în continuare într-un picior, nu sunt suficiente echipamentele eliberate pe A3 prin venirea Marcotim.

hefaistos

Greu cu pelteaua....
Eu m-as lega de structuri. Pe cat de drept e ca la structurile mici aproape toate grinzile sunt ridicate (pe primele doua treimi),  tot atat de adevarat e ca structurile mari nu sunt abordate iar la structurile mici nici urma de munca la armare/turnare. Similar pe A7, daca la terasamente "misca", la structuri slab de tot. Criza mare de fierari betonisti.   
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

ion59

Pe T4 s-a pus bocancul pe acceleratie! Mai avem sperante pentru final de 2024. Desi, pana atunci, multe se pot intampla!

oneLess

DEx12 T4

Pe primul Lot 1, ca să-l botez eu așa, T3 Colonești-nod Albota, avem inclusiv cu nodul 19 structuri, din care
- 3 nu există/nu se văd (coborâre deal spre DN65A + la DN65A + coborâre deal spre nod dinspre DN65A), una lăngă alta, posibil probleme cu hârtiile ... ș.a.m.d.
- 8 au predale ridicate, 4 cu 3 deschideri , 4 cu o deschidere
- 1 cu 3 deschideri are grinzile ridicate
- 3 au elevațiile terminate, așteptă grinzi, 2 cu 3 deschideri, 1 cu o deschidere
- 4 au elevațiile în lucru în fază avansată, 3 cu 3 deschideri, 1 cu o deschidere

Se stă acum mult mai bine decăt oricare lot din A7 zic eu. Fierari să fie! Șî basculante! 2024 poate fi un an norocos!

Pe celălat Lot 2, nod Albota-A1, o să fie cel mult 10 structuri cu nodul A1 cu tot, din care
- 3 au predale sus , 2 de 3 deschideri, 1 cu o deschidere
- 1 are grinzi sus , 3 deschideri
- 1 se lucrează la elevatii, o deschidere
- restul nu există încă

Aicea ... pentru Lotul 2, nici eu nu cred că 2024 va fi un an norocos ...

AdrianRO

Proiectarea nu fusese deja facuta de constructorul anterior?

dr4qul4

la anul avem sanse pt T4 pana la Albota (poate exista si vreun DJ care sa ne scoata in A1 fara sa ajungem la Pitesti).
Nodul cu A1 va dura mai mult de 1 an. Priviti doar cat le ia nodul A0xA3. O fi el mai mare, dar ce desfasurare de forte au acolo? Si au avut si loc sa devieze circulatia pe cate 1 sens. La A1 va fi mult mai greu cu circulatia..
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Mă uitam și eu așa pe harta CESTRIN căutând update-uri și observ o dubioșenie la nodul de la Balș Vest, un nod 2 desenat care pare dat în circulație :

O fi vreun nod inițial pe care nu l-au șters ?

Am mai găsit o altă dubioșenie legată de drumul de legătură DN6/Ford cu DEx12 T1, nu are nicio legătură ce au desenat pe hartă cu ce știam eu!!?

Traseul cu linie întreruptă rozaliu!

Din ce am citit pe harta CESTRIN drumul ăsta are la comentarii trecut :
Quote... A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE SERVICII NR. 591/31.03.2023 AVAND CA PROIECTANT ASOCIEREA S.C. H.V.I.D. CONSULTING GROUP S.R.L. BUCURESTI (LIDER DE ASOCIERE) SI S.C. GRAFIC TENDS S.R.L. (ASOCIAT), VALOAREA CONTRACTULUI: 1.230.660,40 LEI FARA TVA, DURATA CONTRACTULUI - 29 LUNI (DIN CARE: 3 LUNI ELABORARE SF INCLUSIV DOCUMENTATII PENTRU AVIZE; 2 LUNI ELABORARE PT INCLUSIV DTAC SI DE; 24 LUNI ASISTENTA TEHNICA PE PERIOADA DE EXECUTIE A LUCRARILOR). S-A EMIS ORDIN DE INCEPERE PENTRU ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE, INCLUSIV DOCUMENTATII PENTRU AVIZE, OBTINERE AVIZE SI ACORDURI INCEPAND CU DATA DE 20.04.2023 ( DURATA - 3 LUNI).
Au cam trecut 5 luni!  >:(

Dar în descrierea licitației se spune că
QuoteNota: Etapa II respectiv intocmire proiect tehnic va fi demarata numai dupa aprobarea prin Hotarare de Guvern a indicatorilor tehnico-economici.
:)

GIV

deci pe t4 la ce procent real s-a ajuns?

cosminnus

Avem update-uri pe harta CESTRIN:

DEx12 T3 - 71% -> 76% (+5%)
DEx12 T4 - 22% -> 25% (+3%)