Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

pikciu005

E vorba despre pasajul DEx12 peste A1.

oneLess

MEDIACONSTRUCT

Irinel Scriosteanu-Am fost și pe 𝗧𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻𝘂𝗹 𝟰: 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶 -𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 al 𝗗𝗿𝘂𝗺 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 DX12

I-a prins muncind !

QuoteImediat după sărbătorile de Paște se vor monta grinzile peste A1 !
Ceea ce este altceva, nu până la sfârșitul lunii !
August-octombrie ... vedem, imediat după Paște !

archaeus

scrie asa pe facebook

"până la sfârșitul acestei luni, va începe executia pilei centrale apoi se vor monta grinzile aferente pasajului principal peste A1. "

catalin2407

S-a corectat. Scrisese altceva mai devreme. Secretar de stat in ministerul transporturilor si sunt mai informati forumistii decat el.

Ionut

Eu am obosit... pe bune...
Ne chinuim, filmăm, explicăm... degeaba...

horatiu.cosma

Daca până și aici se naște o dezbatere dintr-o minciună evidenta, unde, vorba aia, e vârful cunoașterii în domeniu, ce să zicem despre restul societății? Jale a ajuns gândirea critică.

dr4qul4

Eu cred ca au pe cineva care trage cu ochiul aici pe forum si ii anunta cand posteaza tampenii.
De peste 10 ani, informatiile de aici sunt mai credibile decat din orice alte mijloace, asa ca terminati cu postarile din tot felul de surse dubioase.
Nu conteaza ca e cont oficial de secretar, ministru, director etc... Sigur nu se ocupa ei direct de cont, au vreo ruda angajata care tasteaza cu maxim 2 degete si pe care o intereseaza doar sa stearga injuraturile din comentarii.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Ionut

Îl așteptăm pe Scrio să treacă pe la casierie.

catalin2407

Cred ca exagerați când aveți pretenția ca noi, membrii de pe forum, sa credem fără urmă de îndoială ce se scrie pe aici. Nu doar ca oricine poate lansa orice fel de informație din spatele unui pseudonim dar, până la urmă, nu asta e rostul unui forum? Să dezbatem?

florin74

Ce sa dezbatem? Ca Pamantul e rotund?
Sau formula apei?
Ar trebui un pic de discernamant...

dr4qul4

Eu sunt tot un simplu membru al forumului, nu am nici o legatura cu API, ba chiar am fost si contra pe anumite subiecte, dar cu timpul am invatat ca informatiile de aici sunt prezentate cu dovezi. Iar eu si alti membri vechi, nu facem decat sa repetam celor noi, informatiile validate de API la momentul prezentarii.

Nu vorbesc acum de predictii sau pareri personale. Vorbim de Proiecte care au AC. Astea nu se mai modifica decat daca sunt neconstruibile.
Modificarea solutiei tehnice (renuntarea la pila mediana), chair daca ar fi fost facuta de UMB pro-bono, ar fi putut fi facuta doar cu emiterea unei noi AC, despre care am fi aflat din timp. Nu este cazul.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

ncb

DRUM EXPRES Craiova-Pitesti Dex12 | 16.04.2025

Raducu P Drum

Radu_A

Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

Fenrir

Imi place ce vad. Sa va dea Dumnezeu sanatate, dronarilor! Din ultimele filmari inteleg ca vor sa cam termine Craiova-A1 pana la sfarsitul lui mai, sau chiar mai devreme, celalalt sens ramanand sa fie inaugurat odata cu pasajul.

danutzu_1069

Nu se merge cu jumătăți ...
Tot sau nimic.