Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 7 Guests are viewing this topic.

rocklee

:o acestia sunt mai ;rau ;....ca si chinezii.... :lol:  :lol:

numai unul e ...UMB  :D  :D

jalemare

Nu cred ca mai are cineva vreo emoție că nu vor termina lotul 3 înaintea lotului 1.

rocklee

Ar fi interesanta o filmare a lotului 3 de la Colonesti la Valea Mare 8)

Sealand01

Cred ca lupta s-a mutat de mult tr 1 vs tr 4

tom_sawyer

Sunt șanse să se deschidă porțiunea din T3 până la nodul Negreni mai devreme (în 2023)?

p_mrs

Subtraversare Găneasa | Relocare CF | DEx12 | 2022-06-11

Powered by API/PUM imgur uploader

p_mrs

Sealand01

Să-i oprească cineva pe cei de la Umb ca ii sperie pe restul constructorilor din tara asta.
Este fabulos ce reușesc sa facă

Muuultumim mult pt toată munca

shogom

Ce ritm au oamenii astia!
Probabil Tr4 o sa fie gata in acelasi timp sau inainte de Tr1 :D .
Multumim, Marius!

Siciltir

Măi nene,  ce organizare au razesii noștri,  jos pălăria!!! Merită un film documentar cu istoria dex12!

oneway

Nu vreau sa para ca idolatrizez UMB dar as fi perfect impacat cu ideea de a le atribui toate contractele lor si cand sunt gata, sunt gata. Sigur le-ar termina mai repede decat altii care au o singura lucrare :lol:... nu dam nume... :o
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

oneLess

Nu este frumos ce fac, dar e prea frumoasă filmarea lui ADonde Next
făcută azi pe 11.06 cu nodul de la Valea Mare.

O găsiți pe canalul lui, are obiceiul să-și publice singur aici filmările,
dar și obiceiul să o facă după 2..3 zile.

E incredibilă evoluția în 24 de ore de la filmarea lui marius.

Mulțumim pentru filmare ADonde Next !

Hercule

Stau si ma intreb de ce le e frica celor de la CNAIR de Curtea de Conturi si nu au curaj sa faca un nod complet la un capat de lot (vezi Targu Mures) stiind ca mai devreme sau mai tarziu se va continua autostrada. In acelasi timp fac fara a cracni 3 poduri CF babane care leaga un triaj fantoma.
Ar trebui ca daca in 2-3 ani de la constructia podurilor acestea nu se vor folosi, sa vina si sa-i salte atat pe cei ce au cerut (CFR), atat pe cei care nu au rezolvat situatia asta stupida (CNAIR).
Deșteaptă-te române!

miahi

Un pic off-topic.

Cand vad lucrarea de la Ganeasa imi vine in minte doar :

"...S-a-mbrăcat în zale lucii cavalerii de la Malta,
Papa cu-a lui trei coroane, puse una peste alta,..."

oneLess

^ De fapt nu au trei linii acolo peste DEx2. Au linia normală, linia de rezervă și cea de fugă, cum zicea horațiu. Trei.
Dar voi credeți că este întâmplător făcută supratraversarea aia agricolă? Este cea de a patra linie, linia fixă făcută la cererea CFR, pentru cazul în care se strică macazul care sper că nu e prins și ăla în contractul UMB  :lol: