Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 39 Guests are viewing this topic.

ncb

AUTOSTRADA A1 Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 Curtea de Arges - Tigveni Stadiu lucrari 09.04.25 Porr

Raducu P Drum

xenotium2

Am si eu o curiozitate, de ce pe Lotul 3 nu s-a acordat prioritate la traseul dintre Tigveni si urmatorul nod la Rudeni si a obtinut AC mai devreme tunelul + zonele de langa?

Ma gandesc ca e mai usor sa construiesti intre Tigveni si Rudeni decat sa construiesti tunelul si restul. Asa daca acordau prioritate la Tigveni-Rudeni puteam folosi bucata aceea de autostrada mai devreme, asa tunelul nu il folosim pana cand nu e gata tot lotul...

horatiu.cosma

Probabil că sectorul Tigveni - Șuici e afectat de revizuirea acordului de mediu, care e blocat până vine cu hârtiile și Mapa pentru revizuirea comună.

pista_bacsi

Există un motiv obiectiv pentru revizuirea lor împreună?

florin74

Trebuie prinse intr-o singura revizuire. WeBuild e gata de vreo 2 luni... Mapa inca se scarpina.
Daca se merge pe revizuiri separate, Mapa trebuie sa astepte pana se finalizeaza la WeBuild. Nu se pot derula 2 revizuiri in paralel.

Ionut

API pe Facebook

Autostrada A1 ajunge la Curtea de Argeș (până) la începutul verii.

Judecând după concentrarea de forțe de pe singurul punct critic rămas, capătul drumului de legătură cu DN73C de la Curtea de Argeș, italienii de la WeBuild vor să închidă cât mai repede lucrările pe acest lot și să se mute complet pe Secțiunea 3 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, acolo unde vor avea de tras minim 5-6 ani, în cel mai optimist scenariu.

Astfel că, dacă mențin ritmul acesta, circulația pe jumătatea de nord a tronsonului de 30,35 kilometri dintre Pitești și Curtea de Argeș poate fi deschisă până la sfârșitul lunii mai, după ce în decembrie 2024 s-a inaugurat segmentul dintre Bascov și Mănicești. Chiar dacă nu ar reuși să se încadreze în luna mai, iunie este o certitudine. Termenul contractual de finalizare este septembrie 2025, fără extensii de timp.

Duminică seară vom reveni cu o filmare din dronă în premieră și, desigur, cu un comunicat detaliat de pe mult-așteptata Secțiune 3 a Autostrăzii Sibiu-Pitești.

WebSrc

Autostrada A1 - Sibiu-Pitesti - Lot 2 - Boita - Cornetu - 11.04.2025 - Viaduct Boita

Proiecte la Înălțime

TibiV

Si turcii astia vor sa faca 31km de autostrada montana?!?!...  :headache: :headbash:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Ceva îmi spune că viaductul ăsta va ajunge să fie cel mai filmat obiectiv de pe planetă. Și nu va fi chiar ușor de atins acest record, în condițiile în care pe A0 Nord lotul 4 apar 2-3 filmări pe zi.

Voicu

^^ Un kilometru pe an. Noi nu îi mai apucăm.

naivu

Quote from: xenotium2 on April 11, 2025, 06:22:19 PM... Asa daca acordau prioritate la Tigveni-Rudeni puteam folosi bucata aceea de autostrada mai devreme ...
Si la ce te ajuta Tigveni-Rudeni fara tunelul Poiana?! Chiar crezi ca va asfalta CJ Arges DJ703G intre Paltenu-Robaia inainte sa fie inaugurat PiSi3? (si sa aduca traficul de valea Oltului pe un DJ amarat pe care tot ei vor trebui sa-l repare dupa aceea :)  )
Tunelul Poiana e lucrarea cea mai dificila de pe PiSi3, pana nu incepe, PiSi3 NU se apropie de finalizare!

dr4qul4

Poate face WeBuild o fapta buna si asfalteaza bucata lipsa din DJ703G intr-o noapte.
Altfel se vor trezi cu masini prin santier, pentru ca multi vor incerca DJ703M
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Ionut

Premieră națională: Autostrada A1 Poiana-Tigveni - Secțiunea 3 Sibiu-Pitești - prima filmare completă Poiana-Tigveni - WeBuild - 09.04.2025

Deplasările astea nu sunt deloc ușor de făcut. Mi s-a bușit și HDD-ul laptopului pe care faceam procesările video și toată munca pentru API. Așa că ar ajuta foarte mult dacă ați putea contribui cu niște bani, cât puteți, ca să acoperim gaura neprevăzută din buget. Mulțumim mult de tot!!! :cheers:

ncb

TUNEL Curtea de Arges #024- Ultimii metri de sapat | Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 Porr NATM

Raducu P Drum

kitsune

Te pot ajuta cu un SSD, 2.5" sau NVME, cum vrei, dar asta când ajung acasă. Trebuie să mă uit ce am, 500GB sau 1 TB, nu mai știu.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence