Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 12 Guests are viewing this topic.

p_mrs

Nod rutier Valea Mare DN65 | DEx12 T3 | 2022-06-07

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

:o sunt grozavi oameni astia ....ce repede iasa cu armaturile si betoanele din pamant ....ma uit si acuma si ma mir ...cat cai cunosc destul de bine ce le poate ;pielea ;  :D  :D

RESPECT UMB !! :gj:  :cheers:

IulianV

3 imagini de marti, 07.06.2022 de la subtraversare Ganeasa. Nu sunt facute de mine, le am gasit pe un grup de Info trafic, sper sa nu fie probleme ca le postez si aici, sursa si autor mai jos.
Sursa: Info trafic Slatina
Autor: Mihai Gongy
https://i.imgur.com/RiTVikW.jpg[/img]         Powered by [url="https://proinfrastructura.ro/poze.html"]API/PUM imgur uploader[/size]]      Powered by API/PUM imgur uploader[/url]

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot2 UMB Piatra Olt Valea Mare 06062022

archaeus

Practic totul depinde de Ganeasa pt deschidere, restul sunt maruntisuri.
Multumim @daniel321 pt filmari!

p_mrs

Subtraversare Găneasa | Relocare CF | DEx12 | 2022-06-08

Powered by API/PUM imgur uploader

Vlad94

Nu pot să nu mă enervez când văd ce risipă se face cu această subtraversare. În afară de podul finalizat, celelalte două nu vor fi folosite probabil niciodată. La fel de bine puteau lăsa culeile goale și să construiască dacă chiar era nevoie. Dar cum a zis @horatiu.cosma , dacă nu îți trece coridorul pe la tine...

SniperGuy

Un articol publicat pe OltTV. Multe chestii amuzante (sa nu zic altfel) in articol ((...)elementul de mandrie(...)al drumarilor olteni)  :lol:.
Sursa: https://www.olttv.ro/olt-tv-new/social/2022/06/07/drumul-expres--tronsonul-2--gata-la-finalul-lui-iulie

QuoteAvansează lucrările la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, care va trece prin județul Olt. La finalul lui iulie-începutul lui august va fi dat în folosință și cel de-al doilea lot din Tronsonul 2. Acesta va face legătura cu Tronsonul 1, în zona localității Piatra Olt și DN 65, Valea Mare.

Încă un lot al Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești va fi gata în perioada următoare. 50% din această lucrare a fost deja finalizată, iar utilajele sunt mobilizate acum în zona localității Valea Mare, unde mai sunt de construit aproape 800 de metri de asfalt și un sens giratoriu provizoriu.
Ce 21 de kilometri pe care se lucrează acum se adaugă celor 18 din Drumul Expres, care sunt dați deja în folosință. Asta înseamnă că la finalul lunii iulie –începutul lui august, vom avea 40 de kilometri de drum expres. Noul tronson care va fi gata în curând are șapte pasaje.
Cea mai amplă lucrare pe acest tronson a fost făcută peste râul Olt. Este vorba despre podul care traversează această zonă. Mici pregătiri mai sunt de făcut aici, iar în câteva zile, lucrarea va fi încheiată.
Podul construit peste râul Olt este mândria constructorilor, spun reprezentanții SDN Slatina.
Următoarele tronsoane ale Drumului Expres Craiova-Slatina–Pitești care vor intra în lucru sunt: Tronsonul 3, care ține de la Valea Mare până la Colonești, și Tronsonul 4, care va fi construit pe raza județului Argeș, de la Colonești până la Oarja.

oneLess

^ Un moment clasic de stand up!

TibiV

Asteptam un stand-up similar pe Tronsonul 1...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

archaeus

2 luni?  :doh: la ce personaje cunt in clip, iau informatiile cu multa precautie :))

oneLess

^ 2 luni pentru ce a rămas , adică 50%.

Poate ar fi o temă de pasat lui, aleator spun, Ionuț Rusu sau Toma Alexandru ...

Tony7Y

Banuiesc ca s-a referit la faptul ca 50% din T2L2 e finalizat si se lucreaza pe restul, urmand sa fie finalizat cu totul in urmatoarele 2 luni.

Oamenii fac si ei ce pot, macar incearca. Nu ma astept ca publicatiile locale sa aibe prea multi oameni priceputi in domeniu.

Sunt cateva chestii amuzante dar atat.

oneLess

Da, avem și un termen acolo care se învârte în jurul lui 1 august.
Mie mi se pare mai onest, prietenos și mai apropriat de realitate termenul decât iunie.
Sunt 42 Km de garduri, 84 km de parapeți... plus nodul T3 Valea Mare.
Camioane de șuruburi numai...

Fenrir

@oneLess placa asta cu camioanele de suruburi am mai auzit-o in urma cu cateva pagini si sincer, mi se pare fara sens. Gardurile in zona pasajelor sunt deja montate, inclusiv la Ganeasa, iar balustradele lipsesc doar in zonele Ganeasa, Slatioara, dupa podul Olt si cativa km spre Valea Mare.

Poate sunt eu prea optimist insa tinand cont ca se lucreaza cu o armata de oameni concomitent atat la balustrade, garduri fono cat si cele 3 puncte critice ramase, tind sa cred ca acest termen de 2 luni este extrem de lax si include cataclisme, viscole si eruptii vulcanice  :lol: .

Eu cred ca in cele 21 zile ramase pana la sfarsitul lunii au timp sa finalizeze fara eforturi supraomenesti.