Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

SUHOI

De acord Fenrir,  dar cu nodul de la Valea Mare cum ramane? Vad ca aceasta descarcare a fost cam ignorata (durata ei de realizare) pe aici ca si timp de executie. Daca era sa se termine totul (presiunile de dare in exploatare a acestui tronson) in decembrie 2021 pe unde se termina drumul expres? In balarii? Pe unde descarcai Lotul 2? Acuma se vede foarte limpede ca platforam drumului expres la Ganeasa este folosita pentru lansarea celorlalte 2 tabliere metalice ale cai CF triaj Podu Olt (ca sunt sau vor fi de folos vreodata nu este treaba noastra, se stia din SF de aceasta, nu au fost surprize aici). Asa ca nici vorba sa fie luna iunie data finalizarii tutror lucrarilor pe Lotul 2. Si mai intreb inca o data: cum ramane cu descarcarea de la Valea Mare? Mie aici imi pare ca finalizarea acestei descarcari va da  "ora exacta'a finalizarii lucrarilor pe acest lot! UMB a sacrificat - sa zicem-intentionat acest Lot (cu sau fara bonusuri -doar de laude-din partea API pentru finalizare inainte de termen) pentru ca stia ca vor fi incetiniti de Ganeasa si si-au executat (in poligonul de dinainte de viaductul OLT-Balta Milcov) tot ce tine de structurile de pe tronsoanele 3 si 4 adica grinzi, predale si borduri. De altfel se observa ca inca acuma 3 saptamani turnau si evacuau ultimele predale din fabrica de grinzi.

p_mrs

Subtraversare Găneasa | Relocare CF | DEx12 | 2022-06-09

Powered by API/PUM imgur uploader

Fenrir

Nu stiu daca si a voastra, insa spre surprinderea mea, luni in prima zi de munca de dupa mini-vacanta am vazut asfalt pe una dintre bretelele nodului de la Valea Mare si structurile pasajului in picioare ceea ce mi se pare remarcabil.

Consider volumul de munca la acel nod ca fiind comparabil cu cel al pasajului de la Slatioara, finalizate in aproximativ o sapatamana daca bine imi aduc aminte. Sensul giratoriu e chestie de o zi... cantitate neglijabila.

Avand in vedere faptul ca luni au intrat in paine dupa saptamana libera, plusez cu o saptamana timpul de executie, adica pana la urmatoarea saptamana libera  :). 6 iulie mi se pare un termen realist.

EDIT

@p_mrs multumim!!! Esti mare om!

Ce va spuneam?! Peste 3 zile o sa vedem asfalt la Ganeasa si saga CFR incheiata  :D

Xander

UMB nu este o organizatie non-profit. Este un business si are interese care sunt puse in practica prin anumite strategii. Unele ne convin, altele nu.
Noi putem emite opinii despre cum ar fi putut mai bine optimiza activitatea, insa in mod cert nu stim dedesubturile si care e strategia pe termen mediu si lung.

PS. Asa e cand esti bun, oamenii au asteptari si inevitabil devii victima propriilor succesuri.

archaeus

Vad ca se misca bine cu tablierul la Ganeasa :), ieri era in carlig o bucata, azi e sus deja si a 2a. Raman la parerea ca asta e punctul fierbinte al deschiderii, de cum se misca aici depinde si data deschiderii si pare ca se misca bine!

rocklee

>:(  >:( si una bucata de la cnair ...de pe lotul 1
trageti voi concluzile .... :(
parerea mea ...rezilierea

daniel321

Craiova, Dn65, DEX12 Tr2, Tr3, Pitesti, Autostrada A1, Joita

mirceaeliade

cum s-a mai spus de multe ori pe forum, nu exista nici un castigator la rezilieri.  sa se dea penalizari, avize negative, dar hai sa nu ne grabim sa repetam experientele MULTIPLE de pe A3 unde reziliem si nu mai construim nimic

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Mishu23

Nu am inteles comentariile de acum ceva zile cu privire la termenul de 1 august pe care il vehiculau anumite persoane pe forum, cred ca se incearca deschiderea la 1 iulie si pare perfect fezabil... de marti-miercuri cred ca vedem asfalt la Ganeasa

archaeus

Era vorba de stand-up-ul din clipul postat cu cei de la drp Olt, ei au avansat termenul sfarsit de iulie-inceput de august. Astazi maine probabil ridica si al 2lea pod, dar e migaloasa treaba. Ar mai fi 3 saptamani pana la 1 iulie, dar mai depind si de vreme. Noi astia de prin zona asteptam de zeci de ani drumul asta, mai putem astepta 2-3 saptamani in plus :))

p_mrs

Nod rutier Valea Mare DN65 | DEx12 T3 | 2022-06-10