News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

SergiuSerj

"DRDP Cluj a lansat licitația pentru supervizarea execuției lucrărilor la drumul expres care va face legătura dintre A3 și DN1 în zona localității Tureni❗
Antreprenorul câștigător va fi responsabil de supervizarea lucrării atât în perioada de execuție cât și în perioada de garanție a contractului.
Prin achiziționarea acestor servicii, DRDP Cluj se va asigura de faptul că toate lucrările vor fi executate conform specificațiilor și normelor în vigoare, că se vor respecta condițiile de siguranță și că se vor îndeplini cerințele impuse în cadrul proiectului tehnic.

SURSA CNAIR Facebook

SURSA

GIV

Quote from: GIV on April 11, 2023, 12:50:05 AMdar acea oug de actualizare a preturilor a cuprins doar contractele de executie deja semnate? daca da, nu se putea introduce sectiuni care sa cuprinda si licitatiile in derulare? sau nu avea sens?

@horatiu.cosma @Ionut  ma puteti ajuta cu un raspuns ?

Ionut

Păi prevederile se aplică CONTRACTELOR, nu licitațiilor. Licitație e licitație și are mecanism distinct. Contractul e rezultatul licitației și ceri actualizare preț după ce ai semnat contractul.

Exemplu: A0N3 semnat cu chinezii. Licitație lansată în iunie 2019. Nu fac chinezii autostrada în banii ăia. Părerea mea.

horatiu.cosma

Se aplică și la licitațiile care erau în derulare.

Ionut

Se aplică contractelor rezultate (semnate) în urma licitațiilor aflate în derulare. :) Asta zice Horațiu.

mdragos

De acord cu Ionut, nici eu nu cred ca reusesc chinezii sa faca lotul la banii licitati in 2019 ...... Eu zic ca o sa-si dea seama dupa ce au PT-ul :)

gsimon

Quote from: mirceaeliade on April 11, 2023, 11:51:43 AM^"Oficial" e "not earlier than" 14 iulie. Termene marca CNAIR, un fel :dunno:  :dunno:  :dunno:. Dar in realitate cred ca vom fi norocosi daca nu vor fi descalificate amandoua oferte.
exista vreo posibilitate/minune ca cele "decat" 2 oferte sa fie analizate si ales castigatorul mai repede de 14 iulie?
Sau se va intinde CNAIR la maximul cu termenul?

klax187

Eeee...
Da ce-i cu graba asta?

StefanCelMare

Eu sper să se respecte și termenul ăla de iulie...
Parcă văd. N-ar fi prima și nici ultima licitație amânată sau chiar anulată.
:(

NGC

"Executie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitii: Drum expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (Zona Turda) si Drum National DN1 (Zona Tureni)"

Dupa cum au transmis vrabiutele, doar asocierea condusa de DIMEX 2000 este ramasa in cursa, dar inca nu s-a evaluat lor oferta financiara.

nicolaem

nu stiu ce au mai facut, dar par ok

Ionut

Au făcut județene prin zonă (Bistrița, Cluj, parcă și Maramureș). Au fost subcontractori ai Porr pe PiSi 1.

Sunt OK pe proiecte mici. Să vedem cum se descurcă pe proiecte cu presiune unde sunt vioara întâi.

ovicor

Sunt seriosi si tin la "blazonul" lor. Mai multi au remarcat ca "nu fac economie" cand e vorba de consolidari, impresia multora este ca au exagerat cu acestea, ceea ce nu se poate spune despre multi constructori. Au ceva din stilul UMB, iar daca ar obtine aceasta lucrare, am observa o mare determinare de-a demonstra de ce sunt in stare. In prezent, una din lucrari este un nou corp de cladire la Spitalul Judetean BN, la standarde inalte, plus multe alte lucrari.

caveman

In ultimii ani Dimex au performat foarte bine si in jud. Mures pe DJ151 B și DJ142. Cu suplimentari proiectul a ajuns pe la ~ 130 mil lei.

Zona deal Cerghid e cu probleme de alunecari de foarte multi ani. Din articol:
QuoteÎn cadrul proiectului sunt aproximativ 2.800 de metri de consolidări, atât pentru asigurarea platformei drumului, cât și pentru oprirea alunecărilor, iar din cei 2.800 de metri, aproximativ 320 sunt cu fundații cu o adâncime de 15 metri de la nivelul carosabilului. Avem 600 metri de consolidări pe adâncimea de fundare între 5 – 7 metri
In Olanda un pasaj sub autostrada se construieste intr-un weekend. Noua cat ne-ar lua si cat ar costa?

tom_sawyer

[CN1055867] Servicii de intocmire documentatii cadastrale si rapoarte de evaluare in vederea finalizarii procedurilor de expropriere/transfer a imobilelor proprietate privata/publica, care constituie coridorul de expropriere lucrarii de utilitate publica ,,Drum expres pentru realizarea conexiunii dintre A3 ( zona Turda) si Drumul National ( zona Tureni)"

Data publicare: 01.06.2023
Depunere oferta Data limita: 04.07.2023

Obiectivul general al acestui contract il reprezinta intocmirea documentatiilor cadastrale si rapoartelor de evaluare , respectiv servicii cadastrale pentru un numar de 944 imobile si de evaluare pentru un numar estimat de 875 imobile ,situate pe raza localitatilor Petrestii de Jos si Tureni. afectate de coridorul de exproprierepentru realizarea lucrarii de utilitate publica.