Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 16 Guests are viewing this topic.

Senerslav

Săptămâna asta numai vesti bune:))

alecu26

Legat de Coni, rețeta e simpla: angajezi din piață 20 de oameni foarte buni la care le dai minim 50% în plus la salar si ii lasi sa faca ce stiu ei mai bine. Impactul asupra bugetului proiectului e minim, dar face diferența. Am vorbi de 20 oma ei x 25 de luni x 2000 euro în plus = 1 milion de euro.
Vorba lui Steve Jobs: angajam oameni foarte buni ca să ne spună EI ce sa facem....nu sa le spunem noi ce sa facă.
Totul depinde de metehnele patronului și dacă vede acest milion de euro ca o pierdere sau o fundație la cum sa facă un profit mult mai mare.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ultrasbz

"Anunt public privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Autostrada Focșani-Bacău", titular CNAIR SA"

sursa

draft acord mediu

slartibartfast

Parcă trebuia să mai avem o semnare și săptămâna asta pe Ploiești-Buzău, Lot 3 Lot 1.

La Lot 2 au tot anunțat și înainte și după. Ce-i drept, dacă ar trebui să semnez un nou contract cu Nea Beni Pizzarotti, eu n-aș face tam-tam, ci m-aș băga după veceu și aș anunța într-o doară la vreo săptămână după.

LE: My bad, este lotul 1, nu lotul 3; comentariul rămâne însă valabil

Ionut

Lotul 1, lotul 3 este în contestații la CAB după ce în primă instanță (CNSC) s-au admis (parțial) două contestații.

Allex

Maine inca un lot la semnat:

https://mainnews.ro/autostrada-moldovei-compania-de-drumuri-incheie-joi-contractul-pentru/

QuoteCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va încheia joi, 16 iunie, cu asocierea Impresa Pizzarotti – Retter contractul pentru execuția lucrărilor la lotul 1 Mizil – Pietroasele, în lungime de 21 km, al autostrăzii A7 Ploiești – Buzău.

Evenimentul va avea loc la ora 9:30, la Palatul Victoria, a anunțat Ministerul Transporturilor.

Defapt este vorba de lotul dintre Ploiesti (Dumbrava) si Mizil. Este scris gresit in articol.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Duta C

Sa traiasca Pizzarotti! 1000 de ani sa construiasca si asfaltul sa serpuiasca (ca pe  A10!!)

rota

Compania de Drumuri a semnat joi dimineață contractul pentru execuția lotului 1 al Autostrăzii Ploiești – Buzău, al doilea contract semnat din cele 13 loturi ale întregului proiect A7 Ploiești – Pașcani. Contractul a fost parafat la Guvern cu asocierea Pizzarotti – Retter pentru 1,4 miliarde lei, finanțare prin PNRR și 20 de luni durată de execuție. sursa

si VIDEO MT

mirceaeliade

Declaratie Grindeanu FB:

QuoteDeși termenul stabilit prin PNRR pentru de comunicarea rezultatelor procedurilor de achiziție publică este trimestrul IV al anului viitor (2023), am făcut eforturi ca o mare parte din aceste jaloane să fie atinse încă din acest an.
Un exemplu în acest sens este și A7( Autostrada Moldova), pentru care am semnat deja contractele pentru construcția a 2 din cele 13 loturi.

GIV

a inceput numaratoarea  :lol:  :lol:

16 iunie 2022 semnare contract, sa vedem in cat timp dau ordin de incepere

termen optimist final de 2025.... dar sa vedem daca vor fi presati de campania electorala din 2024 si ce calitate vor scoate in aceste conditii luand in calcul modul in care au lucrat pe a10

Cetatean

Mda...sa vedem. Vara asta e aproape pierduta.
Sunt curios ce cantitati de sapatura/umplutura sunt pe aceat lot si lungimea podurilor.
Intr-un scenarii hyper optimiat si doar cu presiune mare de la centru,deschidere inainte de alegeri 2024.
Nu au demonstrat pe ST1,in nici un momemt ca pot trage tare.

Straco,la Sibiu Deva lot 2, au semnat cam asa in vara,ordin de incepere prin septembrie cred,au avut mobilizare buna si foarte multi angajati si subcontractori (200 de camioane in santier la un momemt dat) si cu greu s-a reusit deschidere 2 ani mai tarziu,in decembrie.

GIV

ba au demonstrat chiar inainte de alegerile din 2020 de la sfarsitul anului. dupa ce cu greu in vara au deblocat un stalp de LEA care statea in calea unui pod peste CF.

Cetatean

A fost blana demonstratia aia , ca iti tremura dintii la 100 la ora.
De demonstratii din astea care se vad si se simt,nu mai avem nevoie.

Allex

A primit Consitrans vreo penalizare pentru intarzierea livrarii documentatiilor de pe Focsani Bacau (eventual si celelalte loturi)?
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova