Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

13 Members and 38 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Intrebarea "de pe margina" care imi vine acum: oare nu pot negocia acest pret dupa deschiderea circulatiei? Pana la urma se cearta la bani si cu Impregillo, si pe lotul lor se circulă(a).

cutter

Ba pot. Dar termenul contractual e în 2016 :)

horatiu.cosma

mishu77

Zicea cineva ca TS a tras tare ... nu a tras tare deloc, au muncit normal pentru ca sunt in teren din FEBRUARIE 2014. Nu stiu cand li sa dat ordinul de incepere a lucrarilor, dar ei lucreaza efectiv in teren cam de atunci. Ori pana in vara 2016 sunt 28 luni de munca efectiva, altii au 6 luni proiectare si 18 executie (ca nu se incadreaza e alta poveste) plus ca au folosit 10 km de autostrada dupa bunul plac (aici e adevarat ca altii si-au dat concursul). Asa ca nu au facut nimic pe repede inainte, singura dupa cum stim care sa facut inainte de termen este TL1 a UMB.

L.E. Dovada aici http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=2.msg38873#msg38873

ion59

AlexIP

Inca nu e inchis Lot 3 pe Cunta-Saliste, tocmai am trecut pe acolo. E ras (decopertat) pe câteva sute de m lungime tot sensul spre Sibiu in zona crapaturii celebre.
p.s. luminile din tunel erau aprinse.

iuli

Spatiul de servicii de pe A1 Lugoj - Deva lot 1

Arata impecabil, curat, bine intretinut, in concluzie, simti ca te poti odihni cu placere. Din pacate nu am avut inspiratia sa pozez si florile frumos plantate si intretinute. Singura lipsa este niste bancute si umbrelute.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mishu77

Quote from: AlexIP on September 07, 2015, 07:05:09 AM
Inca nu e inchis Lot 3 pe Cunta-Saliste, tocmai am trecut pe acolo. E ras (decopertat) pe câteva sute de m lungime tot sensul spre Sibiu in zona crapaturii celebre.
p.s. luminile din tunel erau aprinse.

Am trecut si eu lunea trecuta spre Sibiu si duminica inapoi spre Timisoara. Pe portiunea unde sa deviat circulatia, ieri am vazut efectiv o groapa pe care luni nu am observat-o, era intre cele 2 benzi pe sensul spre Sibiu (pe portiunea unde se circula). Daca dupa doua saptamani de mers pe acolo sa stricat asa asfaltul atunci nu ai la ce sa te astepti, sa speram ca ce vor reface sa fie mai OK, desi nu prea cred. Sa rezolve si trambulinele care au mai ramas (au mai rezolvat din ele, dar mai sunt). Pe lotul Strabag inainte de spatiul de servicii de la Tartaria/Pianu, tranbulina care sa mai reparat de vreo 2 ori a revenit parca mai adanca si mai serioasa, in zona fiind restrictie la 80 km/h. Respectiva tranbulina este pe ambele sensuri, dar parca spre Deva este mai accentuata.

stangabriel

Hotnews: de la ora 8 s-a inchis lotul 3.  trafic intens la Cunta, google maps a sters drumul. Sper sa termine pana la venirea vremii de iarna. Oricum,  vorba lui Alecu , pumnul bagat in gura Impregilio, mai degraba bagat cu manusa de catifea. Neaga: pacat de firma sa reziliem, au si ei alte lucrari, e pacat pentru numele lor.... o mama spala pe alta...

Rabdare oameni buni pe serpentine.

gdaniel

Tocmai ce vroiam sa pomenesc si eu de craterul aparut pe sensul Saliste-Cunta, dar pe banda deviata inspre Sibiu. Foarte jenant ca intr-o saptamana dupa ce s-a schimbat sensul de mers pe banda respectiva sa apara asa ceva.
E aproape la fel de mare ca un canal fara capac si adanc de vreo 15-20cm. Cu masina mica il poti ocoli mergand pe dreapta, langa parapetul median, dar TIR-urile cred ca il luau in plin.
Probabil si asta a contat la inchiderea completa a sectiunii, nu puteau repara groapa ca nu mai aveau pe unde sa devieze traficul.
RUSINE IMBECILO!

LE: Am vazut groapa de cand am mers catre Sebes si cand m-am intors stateam pregatit sa o ocolesc. Altfel o luam in plin ca se mergea in coloana.

Lvs_tm

Am luat-o eu aseara, cate injuraturi..PENIBIL, tot tronsonul.

MRS

ASA trebuie sa arate fundatia unei autostrazi?

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

bacovia

Adica sub stratul de asfalt este PAMANT?

Eurocopter

Earthchild