Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

14 Members and 44 Guests are viewing this topic.

rocklee

in aceast imagine  ..scuzati calitatea ...se vede cum se lucreaza la trasament ...spre pescarie  de acolo pe toata zona din spatele loc branisca ..pina la viaduct  :)

umb-ul in actiune ... :D

rocklee

cateva imagini de la spatile deservici ...

rocklee

cateva imagini sfirsit lot...

in departare se vede ca se lucra ...

rocklee

terasament zona bacea ..

de data aceasta atat ...data vitoare mai mult ...cu respect ROCKLEE ... 8)

Tavi

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

horatiu.cosma

Ca de obicei, senzational :cheers:! Eu tot curios sunt si o sa raman(pana la proba contrarie) in ce stadiu sunt la Pescarie.

TibiV

Da, mai ales că (dacă nu am ratat ceva...) până acum nu am văzut nici o singură poză de la pescărie ...

filippasteur

Buna seara tuturor!

Am trecut in seara asta pe A1 (Simeria - Sibiu) si am remarcat ca pe viaductul de la Aciliu, pe sensul pe care am mers, banda a doua era inchisa; se circula doar pe banda 1 (si... pe banda de urgenta de catre unii).

rocklee

data viitoare intru si acolo ...acum nu amputut ca avem pe cineva in dreapta [sotia]  >:(care imi spune sa ne grabim si  sa fiu atent la drum si sa nu ma mai uit si in alte parti ...asa ca o lasam pe data viitoare  :D

TibiV

Tinând seama că aveai soţia în dreapta, te-ai descurcat neaşteptat de bine... :)

@filippasteur, de luni se închide tot lotul... :(
Vezi 2-3 pagini în urmă...

danutzu_1069

Inca de vineri, banda 2 de pe pod, (cel putin pe sensul spre Sibiu) era inchisa. Am vazut ceva muncitori care lucrau la parapeti.

Grogo

Rocklee multumim frumos pentru poze.Ceva noutati, de pe tronsonul Timisoara-Lugoj, lotul 2?
Nu zice niciodata: nu se poate, ci incepe intotdeauna cu: sa vedem.

neaguionutu

Rocklee,  multumim frumos pentru tot efortul tau de a ne trasmite de la fata locului stadiului  lucrarilor.
Multa bafta si drumuri usoare Furiei Rosii !