Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 82 Guests are viewing this topic.

vchira

oau! super nenea_hartia! mersi fain de poze! mai ai ceva stiri si de lotul 1?

iuli

Parca din imaginile puse de nenea_hartia cu vedere cu pilonii viaductului spre Sibiu incep sa deduc cum ar fi.
Baga tare vad baietii pe lotul 2.
Multumiri nenea_hartia!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

nenea_hartia

Quote from: vchira on July 09, 2012, 08:48:28 PM
Da. Incredibil, dar lucrează tare! Am nişte poze, dar să văd când am timp să pun.

vchira

Quote from: nenea_hartia on July 09, 2012, 09:35:28 PM
Quote from: vchira on July 09, 2012, 08:48:28 PM
Da. Incredibil, dar lucrează tare! Am nişte poze, dar să văd când am timp să pun.

super news! cand ai timp punele pozele alea..da asa incet, batraneste ca nui bai mare!

iuli

???
Cea mai buna stire a zilei! CLAR!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

madad

Ma simt ca un copil care a primit un ou Kinder datorita pozelor cu lotul 2, multumim nenea_hartia ! :D

bogdymol

Cică UMB vrea sa deschida luna asta Timisoara-Lugoj lot 1: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/exclusiv-dovada-ca-se-poate-prima-autostrada-din-romania-finalizata-inainte-de-termen-168970.html

Totusi, e bine de retinut ca "deschiderea circulatiei" nu inseamna si "finalizarea lucrarilor".
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Da. Incredibil, dar lucrează tare!

Inseamna ca Romstrade a primit o sarja noua de spart de la Basulescu (sau cum il cheama) inainte sa fie demis. Macar de s-ar trezi... si n-ar mai sparge banii primiti pentru contractul asta pe alte gauri din trust.

Ionut

QuoteA început turnarea asfaltului la autostradă

Lucrările la autostrada Deva-Orăştie sunt în grafic, mai ales că se doreşte finalizarea ei până la sfârşitul acestui an. Lucrurile merg bine, constructorii şi-au luat termenele în serios, astfel că avem şansa să circulăm pe autostradă mai repede decât ne aşteptam.

În prezent, pe porţiunea Simeria-Deva se lucrează pe două schimburi, iar în perioada următoare, pentru că timpul permite, se va analiza posibilitatea să se muncească pe trei ture.

La această oră, la autostrada Deva-Orăştie, lucrările la terasamente sunt realizate în proporţie de 82 la sută, podeţele sunt construite în proporţie de 76 la sută, iar la poduri sunt executate 67 la sută din totalul de 21 de poduri. Vestea bună este că a început turnarea asfaltului pentru autostradă. Astfel, acest lucru se întâmplă între Uroi şi Chimindia şi în zona Gelmar, până la Turdaş.

sursa: Mesagerul Hunedorean

Tot mai au destul de mult la terasamente... trebuie sa accelereze...

Ionut

Nu s-a rezolvat nimic pe Nadlac-Arad lot 1...

QuoteAutostrada, piedica agricultorilor

S-a făcut mare tam-tam, agricultorii au protestat cu tractoarele prin oraşul Nădlac, autorităţile au venit cu promisiuni peste promisiuni, dar până acum nu s-a rezolvat nimic.

sursa: Aradon

savagedanyro

din ciclul reporteri de duzina...

in articol incepe cu faptul ca acest tronson e construit de ROMSTRADE !!!

Cum mama naibii sa scrii asa o ineptie ???
...live the moment...

nenea_hartia

iuli

:excited:
Nebunie curata cum arata!!!
Multumiri de poze nenea_hartia!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

mns

nenea_hartia, e vreo explicatie pentru care la noi lucrarile de arta nu sunt vopsite sa arate ceva mai bine? Vad ca in cazul de mai sus e o exceptie, dar pe majoritatea autostrazilor de la noi am vazut ca acestea raman cum au fost "turnate", in schimb prin alte tari toate sunt vopsite sau cosmetizate si arata mult mai civilizat.