Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 75 Guests are viewing this topic.

tonică

Rod si'nalta dealuri (terasamente) pe-acolo strabag.
Sper insa sa nu se-apuce mai apoi sa isi aduca aminte ca mai trebuiau niste podete ori burlane d'alea din tabla ca pe simeria-orastie... ;)

boer_escu

Așa, de dimineață, pentru înviorare  :), iată cum se prezenta viaductul de la Aciliu, aseară:

By boer_escu at 2012-07-07

boer_escu

@nenea_hartia, mulțumiri pentru poze.
Și în completarea imaginilor tale, ieri am oprit in dreptul tunelului de la Săcel și iată ce am văzut:

Bănuiesc că aproximativ aici va fi intrarea în tunel dinspre Sibiu:

Spre Săcel:

În vârful dealului:

bogdymol

Autostrada asta va fi superba! :excited:

Multumim de poze! :drool:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

iuli

Multumiri de poze baieti!  :cheers:

Ce nu inteleg la tunelul asta e cum il vor face fiind practic decopertarea lipita de DN. Se va mai sapa? Chiar nu inteleg... sincer :(

Quote from: boer_escu on July 08, 2012, 09:46:41 AM

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

boer_escu

Iar ca bonus, am comparat stadiul lucrărilor la Aciliu în ultimele 2 luni. Sunt aproape terminate 4 perechi de pile + 1 pereche pe partea cealalta din 12 (dacă nu mă înșel). După părerea mea profană, lucrurile merg bine. Am intrat ieri pe șantier și pot să vă spun ca senzația la baza celei mai înalte pile deja terminate (bănuiesc că are vreo 60 m înâlțime) este fantastică. Mi-a adus aminte de niște viaducte similare pe sub care am trecut în Italia la ieșirea din Alpi (A27, spre Vittorio Veneto - Treviso), unde autostrada merge paralel cu drumul național, dar suspendată la câțiva zeci buni de metri. Deci se vede de ce construiesc viaductul italienii  :)

Iată comparația:

By boer_escu at 2012-07-08

boer_escu

Quote from: iuli on July 08, 2012, 10:31:26 AM

Ce nu inteleg la tunelul asta e cum il vor face fiind practic decopertarea lipita de DN. Se va mai sapa? Chiar nu inteleg... sincer :(

Sincer, nici eu la fața locului nu prea mi-am dat seama cum va trebui să arate în cele din urmă. Cert este că până acum s-a excavat destul de mult, probabil în o lună și ceva lucrurile vor prinde un contur mai clar.

MHN

Nu-mi aduc aminte cum arata proiectul, insa dupa cum vad in imagini, e posibil sa fie realizata o singura galerie doar pentru o directie de mers sau cele doua galerii sa aiba lungimi diferite.

udar

se vede clar ca se misca destul de bine boer_escu  si multumim de poze

Ionut

Imi place foarte mult ca vopsesc pilele viaductului Aciliu! Sper sa faca si parapetele tot de culoare alba sau un crem deschis. Arata superb... inteleg si eu de ce se numesc "lucrari de arta". Multumim pentru cadrele de exceptie! :cheers:

athosga

Quote from: iuli on July 08, 2012, 10:31:26 AM

Eu zic ca tunelul NU va fi in zona care se vede pe poza. Acolo va fi intrarea dinspre Sibiu, deci tunelul va fi in "spate", deci in zona, care nu este pe poza. In partea aia nu mai este lipita asa de mult de DN.

ciprebbe

corect
luati filmul lui eurocopter de pe primul tronson dinspre Sibiu...
poza pare a fi facuta la min 3.45 tunelul e undeva pe la 4.02...acolo se si vad excavatiile cel mai bine dinspre Sacel

http://www.youtube.com/watch?v=RfuySB2UZ4E&feature=plcp
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nenea_hartia

Quote from: athosga on July 09, 2012, 12:48:45 PM
Eu zic ca tunelul NU va fi in zona care se vede pe poza. Acolo va fi intrarea dinspre Sibiu, deci tunelul va fi in "spate", deci in zona, care nu este pe poza. In partea aia nu mai este lipita asa de mult de DN.
Ai perfectă dreptate. Poza lui boer_escu (săr'mâna! :cheers:) e făcută la km 72+360, în timp ce intrarea în tunel va fi la km 72+200, adică circa 160 m mai în spate. Poate că în pozele mele se vede puţin mai bine. În spatele grămezii de balast se observă că terenul e mult mai înalt:

- vedere spre Sibiu:

nenea_hartia

Nădlac-Arad Lot 2

- asfalt şi balast stabilizat, km 24-25:

- asfalt şi balast stabilizat, km 34-35: