Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 27 Guests are viewing this topic.

Ionut

Nu cred ca A2 este prea scurta. Daca stai in Militari si mergi la mare pana iesi din Bucuresti poti face lejer 30 de minute. Intre capitala si mare sunt vreo 210 de km de autostrada. Apoi mai mergi pana in Mamaia sau pana in sud inca vreo 15-20 (sau mai mult). In total, in functie de trafic, faci 30 min + 1,5 h + 30 min, deci 2,5 ore. De cand ai plecat de-acasa si pana pe plaja este necesara o oprire, mai ales daca ai o femeie alaturi (care se plictiseste in dreapta, care trebuie sa mearga la toaleta - n-am inteles niciodata de ce trebuie sa mearga atat de des). Nu mai zic daca ai copii... greu ii tii 2,5 ore fara o oprire.

Cred ca undeva langa Medgidia ar fi super rentabil un super-spatiu de servicii. Mai ales ca poti face unul de fitze, unde trebuie sa fii vazut ca mergi la toaleta. E o paine de mancat pe A2, clar.

Iar revenind la A1 va imaginati ce fitze ar fi pe Valea Oltului undeva intr-un spatiu de servicii in creierii muntilor? Sau pe A3 pe Valea Prahovei...

Sfantu

1 la mana revenim la A1

daaar

2. nu m-am gandit la varianta militari si plozi in masina  O:-)

3. Te rog nu incepe cu V P si V O ca ma arunc de la baclon .... dar da ar fi cul

revin la A1.
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

hentz

Quote from: Sfantu on June 14, 2012, 05:14:50 PM

2. nu m-am gandit la varianta militari si plozi in masina  O:-)
Daca vrei iti povestesc...poti ajunge la destinatie si sa vrei numai ,o bere,atat. :D !
3. Te rog nu incepe cu V P si V O ca ma arunc de la baclon .... dar da ar fi cul
Aici ar merge discutia unde sa se faca prima parcare pe Vo sau pe VP  :lol:..
revin la A1.
Odata ce un segment de autostrada tinde catre 100 km vor trebui facute macar parcari pentru camioane,pentru pauze pe diagrama.

MHN

Quote from: bogdymol on June 13, 2012, 11:46:15 PM
Astazi am trecut pana pe la podul peste Mures de pe Centura Arad pentru a observa care e nivelul zgomotului langa blocurile din apropiere. Traficul pe centura se aude, mai ales daca trece un TIR, dar nu e foarte deranjant. Parerea mea e ca mult mai multa galagie e pe o strada ceva mai circulata, iar la pod e doar un zumzet, nu zgomotul specific de pe o strada. Sunt sigur ca daca se montau panouri fotoabsorbante ca prin afara era si mai redus nivelul de zgomot, dar chiar si asa cum e acum nu mi s-a parut a fi foarte rau. Ionut a avut onoarea sa (nu) auda prin telefon zgomotul de langa pod :)

[...]
Cam pe la ce ora ati realizat "testul"? Puteti incerca si dupa ora 23?
Eu locuiesc in TM pe o strada oarecum dosita, situata la aprox 3-4 sute de metri de un drum principal de iesire din oras spre Arad (C. Aradului), iar dupa aceasta ora, aud toate camioanele ce trec. Chiar le-as putea numara.
De aceea mi se pare foarte important momentul din zi pentru a se putea face o evaluare.

bogdymol

Am fost acolo la ora 19. Camioanele se aud, dar parca as prefera sa traiesc langa pod decat cu geamul spre un bulevard...

Eu momentan locuiesc la fix 600 m in linie dreapta (masurata pe g.maps) de autostrada si o pot vedea pe geam. De la mine de la geam nu se aude nimic dinspre autostrada.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

MHN

Am inteles.
Daca rezultatul testului ar fi acelasi si pe la ora 23 sau dupa, ar inseamna ca panourile fonoabsorbante chiar isi fac treaba!

Ionut

Cei de la Capital citeaza discutiile noastre despre M43, insa o fac in stil manelist. Chiar nu-i inteleg... dupa ce pun un titlu idiot ii mai spala si pe unguri pe dinti degeaba. De parca noi vom termina prea curand Pecica-Arad.

Oricum, felicitari tonica, esti faimos! :D

tiberiud

Revenind la A1... Stie cineva daca se deschide azi nodul de la aeroport pe bypass Arad?
Gracias!

mmcliviu

Neata.. nu stie nimeni ce se mai aude de restul de sectoare Lugoj-Deva. In Lugoj pe zi ce trece tot mai multe masini Strabag se plimba si seara se retrag in oras.

athosga

Quote from: Ionut on June 15, 2012, 06:02:33 AM
Cei de la Capital citeaza discutiile noastre despre M43, insa o fac in stil manelist. Chiar nu-i inteleg... dupa ce pun un titlu idiot ii mai spala si pe unguri pe dinti degeaba. De parca noi vom termina prea curand Pecica-Arad.

In ultima vreme, citind articole din Capital, nu am reusit sa-mi dau seama, daca jurnalistul e rau intentionat sau pur si simplu e prost. Dupa articolul asta am impresia ca amandoua in acelasi timp. Altfel nu ar putea sa scrie atatea prostii intr-un articol atat de scurt.
Auzi, ca va trebui sa asteptam UN AN ca sa ajungem (posibil chiar de la SIBIU!!!) la Viena pe autostrada DIN CAUZA nesimtitilor de unguri! Mammamia!  :o

Ionut

Quote from: mmcliviu on June 15, 2012, 09:30:04 AM
Neata.. nu stie nimeni ce se mai aude de restul de sectoare Lugoj-Deva. In Lugoj pe zi ce trece tot mai multe masini Strabag se plimba si seara se retrag in oras.

Vesti oficiale, sunt trecute si in news:

12.06.2012 | CNADNR: Termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru licitatia A1 Timisoara-Lugoj lot 2 este 10.07.2012.
12.06.2012 | CNADNR: Termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru licitatia A1 Lugoj-Deva loturile 2, 3 si 4 este 10.07.2012.

tonică

Quote from: Ionut on June 15, 2012, 06:02:33 AM

Multam Ionut.. :p
Doar asa, indirect, caci articolul face de fapt referire la SSC unde nenea_hartia pusese intrebarea. Eu sincer, mai mult din noroc am fotografiat aceea portiune crezand ca-i pe partea noastra. Apoi citind si ce a scris nenea_hartia am facut legatura. Totusi nu-s prea dumirit de raspuns, nu cred sa aiba multe in comun arheologia cu terasamentul.. :D

Pe de alta parte printre raspunsurile de pe ssc e unul clar care spune ca vom/vor afla castigatorul lictatei pentru acel segment acum in iunie. Apoi se apuca de treaba daca nu sunt si la ei n-spe mii de contestatii...La cum se lucreaza pe lotul 1 la noi cred ca va fi o foarte mica diferenta intre finalizarile celor doua segmente, cel de la noi , lot 1 si cel de la ei ( daca nu cumva rup si ei in paispe bucatele ).

bogdymol

Poza facuta de al_x de pe SSC la Orastie-Sibiu lot 3:

Si un pic de zoom:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Aciliu aka Viaduc de Millau de Roumanie. :D
Hai mai repede Mr. Boer_escu din vacanta, ne e dor de cadrele tale din zona Sibiului! :D

Later edit: stiu ca singura asemanare e doar adancimea vaii, viaductul n-are nicio treaba cu podul hobanat celebru mai sus amintit.

Bogdan.j

Bine v-am gasit!

Am zis sa ma alatur si eu tuturor celor care s-au implicat si inca se implica in aceasta "actiune" sa ii spun asa.Felicitari tuturor!
In al doilea rand am avut un drum pana la Baile Felix si inapoi azi si am zis sa imi iau si aparatul cu mine iar acestea sunt rezultatele.

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

P.S Vin mai multe parti :D
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.