Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 24 Guests are viewing this topic.

hentz

Quote from: nenea_hartia on June 04, 2012, 10:28:25 PM

- debleul enorm care va fi excavat:

Prinsesem un zvon acum cateva luni  bune ,cum ca Impregillio nu vrea sa stabilizeze dealul ci vrea sa fac tunel.Stii ceva?

madad

Quote from: nenea_hartia on June 04, 2012, 11:40:43 PM
(...)

Ma intreb cum a trecut oitza asta nazdravana de gardul existent? Sunt doar stalpii si lipseste plasa din card?

Foarte faine pozele :popcorn:

nenea_hartia

Quote from: hentz on June 05, 2012, 12:05:31 AM
Prinsesem un zvon acum cateva luni  bune ,cum ca Impregillio nu vrea sa stabilizeze dealul ci vrea sa fac tunel.Stii ceva?
Nu am auzit nimic. Poate alecu26... Dar ar fi tare bine.
Quote from: madad on June 05, 2012, 12:35:28 AM
Ma intreb cum a trecut oitza asta nazdravana de gardul existent? Sunt doar stalpii si lipseste plasa din card?
Da, plasa încă lipseşte.

Ionut

Superbe pozele... fara cuvinte! Multumesc nenea_hartia! :cheers:

Am o intrebare oarecum stupida. Cred ca Arad bypass este acum de departe cea mai moderna "piesa" de infrastructura rutiera din Romania. Au pus cei de la CNADNR in caietul de sarcini toate nebuniile gen statie meteo, sistem de contorizare trafic, CCTV, sistem ITS modern?! Sau a fost mai mult o decizie a austriecilor? Daca au cerut cei de la CNADNR, sa ma astept sa primim astfel de bunatati si pe Arad-Nadlac, Timisoara-Deva (tronsoanele licitate) si Orastie-Sibiu, fiind licitate toate de acelasi guvern si aproximativ in aceeasi perioada?

iuli

Multumiri de poze nenea_hartia!!!   :thumbsup:
E clar ca acesta portiune de autostrada e cred printre cele mai moderne din Europa, din Romania bate la fundul gol orice s-a realizat pana acum.
Cand am vazut lista de la CNADR cu stadiul lucrarilor de autostrada si termenul contractual de aprilie 2013 deja imi imaginez cam peste un an si ceva (incluzand intarzierile de rigoare) cum voi putea merge pana la Budapesta doar pe autostrada sau pana la Sibiu in mare parte pe autostrada. :drool:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Excelente pozele! Arata Strumatic... daca stiti la ce ma refer :D
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

radutm

nenea_hartia: multumesc pentru poze. ma uit la ele si instant ziua mea devine mai buna. imi dau o nota de optimism
cont inchis

flanker1

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Ionut

Silaghi citeste forumul cred. Sau vreun consilier. Ori asta, ori SSC, ori ambele. :) Bine ca are bunul simt sa se mai duca si pe la autostrazi, nu sa stea doar in campanie. :bash:

QuoteMinistrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, în vizită în județul Alba. A inspectat şantierul autostrăzii de la Balomir

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi a ajuns, marţi, în judeţul Alba. Acesta participă la o conferință de presă organizată la sediul PNL Alba și a inspectat stadiul lucrărilor la autostradă, punctul de lucru Balomir.

sursa: Alba24

Nu va speriati, nu sunt poze cu drumuri. :) :bash: Sunt incredibili astia din presa...

bogdymol

Quote from: Ionut on June 05, 2012, 12:36:51 PM
Nu va speriati, nu sunt poze cu drumuri. :) :bash: Sunt incredibili astia din presa...

Eu chiar nu-i inteleg pe jurnalisti. Ok, a venit ministrul, hai sa ii facem cateva poze sa se vada ca a fost aici, dar daca tot ajungem pe santier, de ce sa nu facem si acolo poze? Ca pe cetateanul de rand il intereseaza mai putin ca domnul X a venit in vizita, si mai mult cum arata santierul si peste cat timp o sa poata circula pe acolo...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Grivei

Se pare ca au renuntat, cel putin pentru moment, la ideea fostilor, de a taxa autostrazile:http://economica.rtv.net/guvernul-renun-a-la-taxa-pe-autostrada_25956.html

madad

Quote from: Grivei on June 05, 2012, 03:27:19 PM
Se pare ca au renuntat, cel putin pentru moment, la ideea fostilor, de a taxa autostrazile:http://economica.rtv.net/guvernul-renun-a-la-taxa-pe-autostrada_25956.html

Eu tind sa cred ca taxa de autostrazi este necesara dar...

• Vigneta trebuie calculata corect in asa fel incat autostrazile romanesti sa poata fi intretinute din banii pe care ii produc singure.
  • Actuala RoVigneta trebuie desfintata pentru ca altfel se taxeaza de doua ori drumurile in general. Vigneta pentru drumuri nationale are doar Romania si Bulgaria. Nici un alt stat din UE. Tindem sa respectam niste standarde moderne, cred ca asta este unul dintre ele.

Silaghi mi se pare ca vorbeste dupa "cum ii sopteste cineva" la ureche, sau nu intelege cum functioneaza anumite sisteme.

Romania nu are nevoie de noi reguli inventate local in tara, regulile exista si sau dovedit functionale in statele din vestul Europei, Romania trebuie doar sa se intereseze de ele si sa le aplice si la noi.

In caz contrar, nu cred ca aduce bani Silaghi de acasa de la el sa reconditioneze autostrazile si tot omul de rand va plati.

Ionut

frunzamihai

Conform spuselor din Capital a fost deschis si al doilea sens de pe centura Aradului. Poate ne si confirma cineva din zona. Asta ar insemna ca am depasit pragul de 400km de autostrada in Romania :) Mai avem mult pana departe insa...

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/centura-aradului-deschisa-si-pe-al-doilea-sens-167387.html