Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

14 Members and 35 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

- da, aici e km 22+200; iarba verde este pe începutul (sfârşitul, de fapt) sectorului Romstrade, adică Lotul 1 :bash::

nenea_hartia

- deşi ultima dată sesizasem ceva mişcare, Lotul 1 a redevenit la fel de pustiu şi dezolant ca înainte:

- pe ici, pe colo, ceva utilaje:

- topometrie, km 20+000:

- lucrari la patul autostrăzii, km 18+500:

nenea_hartia

- lucrări anemice la pasajul pe DJ709J peste autostradă, km 18+275:

- iarăşi pustiu, km 17-18:

- vagi lucrări, km 15+200:

nenea_hartia

- primele terasamente, km 15+000:

- utilaje la pasajul pe drum agricol peste autostradă, km 14+620:

- vedeţi câinii din organizarea de şantier Romstrade? Cam aşa mi s-a părut şi activitatea constructorului român:

- purceaua e moartă în coteţ şi pe sectorul MonteAdriano. Câte un fazan mai înviorează atmosfera pe drumul de legătură:

- între timp, TIR-urile aşteaptă la vamă în cozi kilometrice:

bogdymol

Multumim de poze nenea_hartia :cheers:

Cu toate ca Alpine lucreaza bine, se pare ca inca mai e destul de mult de munca acolo. De Romstrade & MonteAdriano nu mai zic nimic... :ohno:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

boer_escu

Multumim de poze @ nenea_hartia si @bogdymol.
Din pacate, eu voi fi destul de legat de casa (Sibiu) pentru urmatoarele cateva saptamani si cel putin o perioada nu voi mai putea veni cu poze noi de pe traseul Orastie-Sibiu. Sper ca alti colegi de pe aici sa documenteze situatia si sa ne aduca informatii despre lucrari si, mai mult decat atat, aceste lucrari noi chiar sa existe.
Dar ma voi intoarce!  :) Si sper ca atunci voi fotografia doar bucati asfaltate! (ca parca Astaldi se lauda prin februarie-martie, ca in mai vom vedea asfalt pe lotul IV. Oare s-a turnat ceva?)

Sfantu

Atentie poza linkuita e mare (16 MB)
Cu multumiri speciale pentru Nenea_hartie care mi-a facut viata usoara

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Ionut

As fi preferat poze cu asfalt, nu cu fazani. :D
Multumesc pentru update nenea_hartia, exceptional, ca de obicei. Mai ales acum ca nu mai pupam clipuri video & updates de la MT.

Facem o sesiune de fundraising pentru o filmare din avion? Este asa scumpa? :)

iuli

Acum am ajuns de la Arad.
In primul rand multumiri lui nenea_hartia, dar nu pot sa nu remarc ca "smecherul" a ascuns niste "obiective" interesante de pe bypass:
- sistemul de balizaj al aeroportului care a fost montat pe stalpii de iluminat (cred ca arata bestial noaptea)
- statia meteo de pe podul de peste Mures
- camerele video impanzite pe bypass

In al doilea rand, pe bypass se muncea inca din greu si acum duminica seara, se montau parapeti, ochi de pisica, marcaje, maruntisuri. O sa vedeti si voi cum e stadiul inainte de deschidere si filmul promis de bogdymol. Se pare ca eu sunt intodeauna cel dupa care se taie panglicile :P

In al treilea rand, pe Arad-Timisoara se munceste inca, evident in ritm de melc turbat. De cand nu am mai fost eu de vreo luna si ceva s-au putut vedea niste parapeti mediani noi, niste borduri pe margine, pasajele peste autostrada pe care se circula cam terminate (adica cele doua de langa Sagu si cel de la Ortisoara), plasa din gardurile de protectie pentru animale care au fost distruse pe timpul iernii au fost inlocuite. Partea proasta sunt deteriorarea grava a soselei in punctele unde autostrada este pe un viaduct. In capetii de pod asfaltul este destul de lasat iar la 100-130 cam te arunca cativa cm de pe drum. Chiar la venire am vazut un grup de cutii de conserve (motociclisti) care dadeau cat puteau din motoare de parca erau la Hungaroring, oare ce simt astia cand trec peste acele hopuri?

In al patrulea rand, la organizarea UMB de la Giarmata deja erau adusi parapetii pentru autostrada, trageti singuri concluziile.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Wadan

UMB a turnat deja aproximativ 7 km de asfalt...se grabesc baietii sa termine, oare ca sa prinda si lotul 2? :)

iuli

Nu stiu de ce dar graba UMB-ului mi se pare putin suspecta. Mi-e ca se grabesc sa prinda lotul 2 sau alta lucrare mare de unde sa ia grosul de bani si apoi sa poata trage chiulul in purul stil romanesc. Da Doamne sa nu am dreptate!  O:-)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sfantu

eu zic ca atata timp cat fac treaba sa nu comentam  O:-)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

iuli

Nu comentez pe ceea ce fac, si fac foarte bine, era doar un gand mai sceptic de-al meu pe care sper sa mi-l infirme.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

poate ca si-au dat si ei seama ca acum este sansa lor sa scoata sa acumuleze experienta si credibilitate pentru viitoarele licitatii. la cat mai este de lucru la autostrazi sa aiba asigurata afacerea pe urmatorii 20 de ani fara sa traga mata de coada
cont inchis

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog