Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 20 Guests are viewing this topic.

Ionut

Arata excelent bypass-ul, multumesc pentru filmare iuli!
Cum ti s-a parut calitatea asfaltului? Aceleasi probleme in capetele viaductelor ca pe Arad-Timisoara sau aici s-a lucrat bine?

iuli

Asfaltul e impecabil pe bypass, poate si pentru ca e proaspat pus. La Arad - Timisoara mi se pare normal ca s-a lasat pentru ca drumul "lucreaza", se aseaza straturile de pamant mai ales in zona viaductelor unde e nivel mare de pamant. Se rezolva usor cu o decopertare si asezare a unui nou strat de asfalt. Deja ma gandesc ce o sa urle presa cand se va reasfalta  :bash:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Deci finalizare Arad-Timisoara semestul II, asta poate fi decembrie 2012  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

flanker1

A3 Suplacu-Bors amanare 31 dec. 2013. Asta e nou pentru mine. Eu stiam ca 18 km in 2012 si restul in 2013. Daca vor sa zica asta, atunci nu e nici o amanare. Daca au amanat cei 18 km, atunci eu sunt ramas in urma. Voi cum stiati?

Ionut

La fel ca tine stim si noi. :) In tabel sunt trecuti toti cei 64 de km... cei 18 km de anul asta nu sunt luati in considerare. Acum nu stiu daca se vor face totusi cei 18 km anul asta, continua incredibila lipsa de transparenta a Bechtel. Aveau acel site, nu mai este actualizat din ian 2011...

nenea_hartia

Quote from: Sfantu on June 03, 2012, 02:56:02 PM
Atentie poza linkuita e mare (16 MB)
Cu multumiri speciale pentru Nenea_hartie care mi-a facut viata usoara
Cu plăcere şi mulţumesc pentru hartă.

Quote from: boer_escu on June 03, 2012, 02:35:15 PM
Multumim de poze @ nenea_hartia si @bogdymol.
Din pacate, eu voi fi destul de legat de casa (Sibiu) pentru urmatoarele cateva saptamani si cel putin o perioada nu voi mai putea veni cu poze noi de pe traseul Orastie-Sibiu. Sper ca alti colegi de pe aici sa documenteze situatia si sa ne aduca informatii despre lucrari si, mai mult decat atat, aceste lucrari noi chiar sa existe.
Mare păcat. Voi încerca să-ţi ţin eu locul. :)

Quote from: boer_escu on June 03, 2012, 02:35:15 PM
Dar ma voi intoarce!  :) Si sper ca atunci voi fotografia doar bucati asfaltate! (ca parca Astaldi se lauda prin februarie-martie, ca in mai vom vedea asfalt pe lotul IV. Oare s-a turnat ceva?)
Astaldi n-au ce să asfalteze mai devreme de anul viitor.

Quote from: bogdymol on May 19, 2012, 08:09:02 PM
Quote from: nenea_hartia on May 19, 2012, 06:19:45 PM
Bun, şi acum vestea bună: s-a defrişat cea mai mare parte a terenului din zona tunelului Astaldi de la Săcel!  :banana2:

Pics or it didn't happen :D
Happy now?

- vedere spre Sibiu:

- se observă că mai au un deal de excavat:

- vedere spre Sebeş; cam pe aici e intrarea tunelului:

bogdymol

Quote from: nenea_hartia on June 04, 2012, 09:48:55 PM
Happy now?

Da, happy, dar sa stii ca te credeam oricum :lol: Multumesc de poze!
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

Viaductul de la Aciliu:

- debleul enorm care va fi excavat:

- de partea cealaltă a dealului, după ultimele ploi:

anacronox

:D thank you nenea_hartia. deja la aciliu sunt gata 3 perechi de piloni? anul asta vedem ceva lansari de grinzi la viaduct?
nu stiu daca s-a mai postat aici dar care va fi solutia pentru viaduct? lansator de grinzi ca la bechtel sau se va aplica metoda de la Basarab unde se facea cate o bucata si apoi se impingea peste deschidere?

merci mult

nenea_hartia

Quote from: anacronox on June 04, 2012, 10:34:13 PM
:D thank you nenea_hartia. deja la aciliu sunt gata 3 perechi de piloni? anul asta vedem ceva lansari de grinzi la viaduct?
nu stiu daca s-a mai postat aici dar care va fi solutia pentru viaduct? lansator de grinzi ca la bechtel sau se va aplica metoda de la Basarab unde se facea cate o bucata si apoi se impingea peste deschidere?

merci mult
N-am idee, şi eu sunt curios. :)

nenea_hartia

Quote from: iuli on June 03, 2012, 06:57:50 PM
Acum am ajuns de la Arad.
In primul rand multumiri lui nenea_hartia, dar nu pot sa nu remarc ca "smecherul" a ascuns niste "obiective" interesante de pe bypass:
- sistemul de balizaj al aeroportului care a fost montat pe stalpii de iluminat (cred ca arata bestial noaptea)
- statia meteo de pe podul de peste Mures
- camerele video impanzite pe bypass
Sunt patru staţii meteo; ele măsoară temperatura şi umiditatea aerului, viteza vântului, temperatura asfaltului, stratul de zăpadă de pe şosea sau grosimea peliculei de apă. De asemenea, deplasările şi eforturile podului peste Mureş sunt monitorizate electronic. Camerele CCTV vor fi în jur de 20. Balizajul nu funcţionează încă.
Mulţumesc pentru film!

- CCTV:

- meteo:

- balizaj:

- contorizarea traficului:

nenea_hartia

- se plantează copăcei în giratorii:

- acum înţeleg ştirile de genul ,,un grup de rromi din România a instalat o tabără de nomazi în preajma unei autostrăzi din Irlanda (Italia, Marea Britanie, Franţa etc)" :puke::