Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 33 Guests are viewing this topic.

vchira

stie cineva daca sa dat drumu la Arad bypass? erau zvonuri de prelungire pana pe 27 zicea nenea_hartie... eu ma duc sambata pe acolo si sper sa prind deschis...

bogdymol

Quote from: vchira on April 24, 2012, 02:26:32 PM
stie cineva daca sa dat drumu la Arad bypass? erau zvonuri de prelungire pana pe 27 zicea nenea_hartie... eu ma duc sambata pe acolo si sper sa prind deschis...

27 e vineri, deci chiar daca zvonurile sunt adevarate o sa poti circula pe bypass sambata. Eu zic sa mai astepti un pic pentru ca sunt sigur ca vor aparea informatii noi pe forum.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

vchira

Quote from: bogdymol on April 24, 2012, 02:29:48 PM
Quote from: vchira on April 24, 2012, 02:26:32 PM

27 e vineri, deci chiar daca zvonurile sunt adevarate o sa poti circula pe bypass sambata. Eu zic sa mai astepti un pic pentru ca sunt sigur ca vor aparea informatii noi pe forum.

mea culpa..ai dreptate..mam uitat gresit pe calendar....incerc sa fac liber pe card la telefon sa filmez daca se poate in HD By-Passul si Arad-Timisoara.

davyl

vchira, asteptam atunci filmul cu bypassul "cel nou"  O:-)

Ionut

@davyl: daca vii in august iti recomand acest traseu: Nadlac-Arad-A1-Timisoara-CT-Lugoj-Caransebes-Severin-Craiova. Ai bypass la Arad si la Timisoara, apoi la Lugoj, Caransebes, Severin. Bonus: zona Orsova-Severin este complet reabilitata, este superba - vezi pozele mele de pe traseul Bucuresti-Timisoara pe pe Haihui.

mns

Sper sa deschida totusi centura maine, am un drum spre Nadlac si apoi Timisoara si nu mai aveam chef sa trec prin oras. :D

De fiecare data cand vad poze noi de la nenea_hartia ma simt ca un copil in dimineata de Craciun. :D Misto poze, in special cele cu panourile fonoabsorbante.

davyl

Quote from: Ionut on April 24, 2012, 02:42:40 PM
@davyl: daca vii in august iti recomand acest traseu: Nadlac-Arad-A1-Timisoara-CT-Lugoj-Caransebes-Severin-Craiova. Ai bypass la Arad si la Timisoara, apoi la Lugoj, Caransebes, Severin. Bonus: zona Orsova-Severin este complet reabilitata, este superba - vezi pozele mele de pe traseul Bucuresti-Timisoara pe pe Haihui.
Multumesc mult ionut! Nu am mai intrat in tara pe la Nadlac din 2004. Am folosit numai Cenad (ca sa ajung la punctul meu terminus: Pensiunea Anka din Cenad, Bruxelles - Pensiunea Anka - 1800 km si stop pt mancare si nani  :lol:)

bogdymol

Quote from: davyl on April 24, 2012, 02:55:35 PM
Quote from: Ionut on April 24, 2012, 02:42:40 PM
Multumesc mult ionut! Nu am mai intrat in tara pe la Nadlac din 2004. Am folosit numai Cenad (ca sa ajung la punctul meu terminus: Pensiunea Anka din Cenad, Bruxelles - Pensiunea Anka - 1800 km si stop pt mancare si nani  :lol:)

Recomand si eu traseul propus de ionut.

Daca vii pe la Nadlac sa stii ca sunt pensiuni si in Mako (Ungaria), Nadlac, Pecica sau Arad.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

vchira

Quote from: davyl on April 24, 2012, 02:34:29 PM
vchira, asteptam atunci filmul cu bypassul "cel nou"  O:-)

o sa filmez in full HD...acuma mam uitat si mai am loc pe card de 4 ore ;)... sper sa prind vreme faina...

MHN

Quote from: Ionut on April 24, 2012, 11:41:07 AM
V-a fost dor de forum? Bun, asta e ideea. Siteul a fost down vreo 3 ore pentru un update major pe serverele americanilor. Ar trebui acum sa mearga mai repede si sa fie mai stabil ca inainte. Sa vedem... :) V-ar fi de folos sa va instiintez de acum inainte cand au programate updateuri? Oricum, nu intrati in panica, din cand in cand fac updateuri la servere si siteul nu e disponibil.
Da.

fuscobal

Am fost si eu pe acest traseu acum vreo luna si pot confirma faptul ca drumul este bun iar satele parca mai putine decat pe dincolo. Bucata de la DTS la Orsova este superba !

ciprebbe

intrebare....
grinzile sunt toate 9 sus
un sens se va deschide in curand unul ramane inchis
acu vine intrebarea :D Se poate lucra la supratraversare (umplerea golurilor dintre grinzi) sub trafic? va mai fi necesara o inchidere temporara si mutarea pe clalalt sens? Adica acum deschid sensul celalalt si pot lucra la grinzi pana la jumatate apoi sa mute iar circulatia si sa continue cu cealalta jumatate?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

isotech_ro

Quote from: ciprebbe on April 24, 2012, 08:08:31 PM
intrebare....
Se poate lucra la supratraversare (umplerea golurilor dintre grinzi) sub trafic?

raspuns: DA
nu stiu exact care este tehnologia adoptata la acea supratraversare, insa te asigur ca sunt mai multe tehnologii care permit suprabetonarea sub trafic

udar

de ce nimeni nu spune nimic FCC-Astaldi  pe de o parte si MT pe de alta parte ce se intampla cu Arad-Timisoara.................... :dunno:

delacroix

Quote from: udar on April 24, 2012, 10:42:29 PM
de ce nimeni nu spune nimic FCC-Astaldi  pe de o parte si MT pe de alta parte ce se intampla cu Arad-Timisoara.................... :dunno:
Pentru ca unii si-au luat banii pe ce-au lucrat iar ceilalti au inaugurat ce-au avut de inaugurat. Bani nu mai sunt si asta stiu amandoua partile.