Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 32 Guests are viewing this topic.

Ionut

Pentru colegii noi: va rog mergeti la HOME - DESPRE FORUM si acolo aveti thread pentru cum puneti poze, linkuri si video pe forum. Welcome! :cheers:

Sfantu

Quote from: Sfantu on April 23, 2012, 04:25:36 PM
primul meu post pe acest forum (sper sa apara smenatura preluata de pe ssc
aveti jos hartile autostrazilor)

Harta A1         Nadlac - Sibiu
Harta A3          Bucuresti - Ploiesti
Harta A3          Autostrada Transilvania
Harta A2/A4     Bucuresti  - Constanta

ok acum merg. am copiat de 2 ori https fara sa mi dau seama, in fine, poza cu A1 nu merge "de la ei" inca nu stiu care e motivul, am vazut unele modificari pe situl panoramio sper sa fie temorar daca nu o voi re-uploada

PS: vizionare placuta  O:-)

PPS: nu am vazut la reguli vreo limita de marime la imagini.... exista vreo limitare ?
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

petrarca

Quote from: Sfantu on April 23, 2012, 05:42:11 PM
Quote from: Sfantu on April 23, 2012, 04:25:36 PM
primul meu post pe acest forum (sper sa apara smenatura preluata de pe ssc
aveti jos hartile autostrazilor)

Harta A1         Nadlac - Sibiu
Harta A3          Bucuresti - Ploiesti
Harta A3          Autostrada Transilvania
Harta A2/A4     Bucuresti  - Constanta

ok acum merg. am copiat de 2 ori https fara sa mi dau seama, in fine, poza cu A1 nu merge "de la ei" inca nu stiu care e motivul, am vazut unele modificari pe situl panoramio sper sa fie temorar daca nu o voi re-uploada

PS: vizionare placuta  O:-)

PPS: nu am vazut la reguli vreo limita de marime la imagini.... exista vreo limitare ?

Eu vad A1 :lol:

valexandru

"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Sfantu

acu de acasa vad si eu :))

tre sa asteptati pana termina de incarcat pagina si porma marit la rezolutie maxima altfel poza apare neclar
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

delacroix

Quote from: Ionut on April 23, 2012, 05:14:26 PM
Pentru colegii noi: va rog mergeti la HOME - DESPRE FORUM si acolo aveti thread pentru cum puneti poze, linkuri si video pe forum. Welcome! :cheers:
Da' nici pentru sfinti nu te obosesti sa explici?

nenea_hartia

Se zice că bypass-ul Arad ar rămâne închis până pe 27.

Remarcaţi Vărşăndul...  :bash:

Grinzile sunt gata, s-a strâns macaraua:

nenea_hartia

udar

:dance: :dance: multumim de poze

arata tare interesante panourile chiar imi plac ca nu sunt seci(beton ,plastic,gri,etc)   ...........merg si pe foc  :lol:

:cheers: :cheers:

vchira

Quote from: udar on April 24, 2012, 12:04:56 AM
:dance: :dance: multumim de poze

arata tare interesante panourile chiar imi plac ca nu sunt seci(beton ,plastic,gri,etc)   ...........merg si pe foc  :lol:

:cheers: :cheers:

nenea_hartie multumim de poze! mare domn! antifonicele astea is import austria! se vede calucreaza austriecii ;) in austria foarte multe is asa...si daca pun si plante cataratoare o sa fie superb cand cresc si infloresc.

valexandru

@vchira
Plante cataratoare... :hm: Suna superb si interesant, dar mult prea frumos pentru Romania... :((
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Sfantu

hihi chiar s-a meritat sa ma inregistrez pe forum  O:-)

Ionut

Exceptionale poze, ca de obicei!!! Multumesc, nenea_hartia! Panourile fonoabsorbante sunt de exceptie, plus ca sunt si foarte eficiente daca nu ma insel. In schimb, nu stiu cine a putut sa scrie Vărşănd. Sau poate asa se spune cu accent. :bash:

radutm

Bine v-am regasit dupa cateva saptamani de pauza. Super poze! De cand asteptam sa vedem panourile fonoabsorbante. Inseamna ca centura intra pe ultima suta de metri pana la finalizare. Ma bucur ca austriecii au adoptat o solutie de panouri care permit imbinarea cu plante ategatoare. Avem si noi cateva soiuri autohtone care pot fi folosite cu succes in amenajarea peisagistica.
cont inchis