Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 34 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Excelente poze! Panourile fonoabsorbante arata mai bine decat ma asteptam.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

V-a fost dor de forum? Bun, asta e ideea. Siteul a fost down vreo 3 ore pentru un update major pe serverele americanilor. Ar trebui acum sa mearga mai repede si sa fie mai stabil ca inainte. Sa vedem... :) V-ar fi de folos sa va instiintez de acum inainte cand au programate updateuri? Oricum, nu intrati in panica, din cand in cand fac updateuri la servere si siteul nu e disponibil.

madad

Arata exceptional panourile. Dau un aer occidental Aradului  8)

iuli

Multumiri de poze nenea_hartia! Imi plac si mie panourile fonoabsorbante dar sper ca pe pod sa puna din plexiglass.

nenea_hartia, de ce erai nedumerit cu indicatorul de Varsand? E perfect logic unde e pus.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Quote from: iuli on April 24, 2012, 12:24:02 PM
nenea_hartia, de ce erai nedumerit cu indicatorul de Varsand? E perfect logic unde e pus.

E scris Vărșănd, nu Vărșand. Cu ă in loc de a :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Quote from: bogdymol on April 24, 2012, 12:29:05 PM
Quote from: iuli on April 24, 2012, 12:24:02 PM

E scris Vărșănd, nu Vărșand. Cu ă in loc de a :)

Sorry, nu am vazut... Sper sa repare!  :(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

@nenea_hartia: ca de obicei superbe poze!
De panourile fonoabsorbante, nu mai zic nimic, ca s-a zis pana acum! Doar sa adaug ca atat de bine seamana cucele din Austria, ca daca or sa aiba si plante agatatoare, o sa crezi ca ai ajuns in Austria mai devreme decat trebuie! Glumesc, evident...

Cristi232

Confirm, n-h is the best!
Abia astept inverzirea panourilor.
Pana atunci, termina pana maine la pod, incat sa deschida circulatia?

Hai odata MT cu toata bucata Tm-Sibiu in lucru, ca uite live, numai la Sebes ce bine ar prinde traficul scos afara din oras...

davyl

O singura data am iesit din Romania spre Belgia pe traseul Craiova-Rm. Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Cenad.

Si mi-am propus sa nu o mai iau pe acolo pana nu o fi autostrada. Drumul este foarte frumos, dar trecerea oraselor de pe traseu este un cosmar.

De aceea o autostrada o sa fie aur curat. Cu viaduct si tunel, o sa fie un drum spectaculos! De abia astept!

Ionut

@Cristi232: zicea nenea_hartia mai sus ca sunt zvonuri ca ar tine inchisa circulatia pana pe 27. Eu zic ca e mai bine asa, sa termine complet un sens... decat sa stea sa mai lucreze sub trafic, oricum vor incurca traficul. Multumesc pentru ca acea camera web, nu stiam de ea!

@davyl: cand vii acasa la Craiova de acum mergi pe Nadlac-Arad-Timisoara-Lugoj-Caransebes-Severin-Craiova. Ai centuri facute la marile orase si cu noua autostrada gata va fi si mai bine, faci bypass complet la Arad si Timisoara. La Lugoj e bypass, la fel Caransebes, la fel Severin (toate complete pe directia ta de mers)... deci vii foarte bine.

davyl

Multumesc ionut de info!

Ai idee unde trebuie sa ies de pe autostrada la Timisoara? Imi spui ca fac bypass complet la Timisoara... Sunt marcaje care sa ma ghideze spre Lugoj? (pana o fi gata totul spre Lugoj, inclusiv drumul express). Caci chiar mi-am propus in noile conditii rutiere sa vin pe traseul sugerat de tine in august 2012 in vacanta...

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Cat 1000 de cuvinte! Multumesc iuli!!!

davyl

Inca o data un mare multumesc iuli! Nu am mai fost in Arad din 2004. Ce frumos s-a schimbat in bine orasul! Cu linia de tramvai prin iarba, imi aduce aminte de Strasbourg... Foarte frumos!

iuli

Cu placere!
Stai sa se termine si portiunile unde lucreaza acum si va fi superb, intr-adevar!  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog