Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 73 Guests are viewing this topic.

radutm

cont inchis

radutm

cont inchis

ciprebbe

Ehe si ce bine se vede avansul
felicitari radutm
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

davyl

Da, bravo radutm pentru efort! Se vede ca au inaintat bine!

@Europter!!!!!! Multumim de filmari! You are the man! :)

lautaxi

Nu am mai scris demult desi va urmaresc in fiecare zi
Eurocopter ms de filmare.

udar

Quote from: Pellady on June 19, 2013, 02:46:12 PM
Oare sa se faca aici pe DJ83 descarcarea de pe autostrada, in dreptul localitatii Belint?
Uploaded with ImageShack.us

nu cred ca aici o sa fie urcare si coborarea de pe A1 pentru ca de aici pana in DN6 drumul nu este OK pentru acest trafic si practic nimeni nu o sa foloseasca aceasta bucata de autostrada............
dupa cum arata aceste bretele ele sunt pentru organizarea de santier deoarece pe aceste bretele se circula fffoarte mult de constructor avand organizarea in apropiere..............
pentru 10-20m de asfalt turnat constructorul isi asigura intrarea pe autostrada la lucrarile pe care le mai are de facut in siguranta ,................de mantionat ca aici terasamentul este foarte inalt
sigur la Sanovita o sa fie urcarea si coborarea de pe A1 , pana nu este gata pasajul peste A1 si dau drumul la circulatie pe el nu se pot apuca de acel nod provizoriu............

udar

eu aici nu prea imi dau seama cum vor face !?

Inginerul

Buna seara familiei mele virtuale!
A trecut aproximativ o ora de cand Sova a anuntat in direct la (i)Realitatea TV ca CNADNR, a "ajuns la un consens" privind solutia tehnica pentru lotul Impregilo. Termenul avansat de finalizare este decembrie 2013, dar Sova a dorit sa-si asume un termen de finalizare mai larg, motiv pentru care a avansat perioada Aprilie, Mai 2014. Daca imi este permis, opinia mea este ca stie ce spune si a vrut ca acest element sa fie partea consistenta a mesajului din emisiune. Cel de al doilea a fost de aprobarea exproprierilor pentru "capatul" de 6 Km al autostrazii A3, intrarea din Bucuresti. Este un semn bun, dar nu trebuie trecuta cu vederea tipologia modului de comunicare, identica cu a "sefului sau"! prin urmare, o sa mai avem surprize! :)

alin_simeriaveche

domnul Inginer, bine ai venit....nu am vazut emisiunea....dar ce presupui dumneata ca se va intampla legat de Impregilio ca nu inteleg?

Inginerul

Quote from: udar on June 19, 2013, 11:00:41 PM
eu aici nu prea imi dau seama cum vor face !?

vor trece autostrada pe sub podul de cale ferata!

Inginerul

Quote from: alin_simeriaveche on June 19, 2013, 11:14:49 PM
domnul Inginer, bine ai venit....nu am vazut emisiunea....dar ce presupui dumneata ca se va intampla legat de Impregilio ca nu inteleg?
Buna seara Alin!
CNADNR s-a inteles cu Impregilo asupra solutiei tehnice prin care se va rezolva zona de 6 KM cu alunecari de teren! Lipsa acestei solutii a "inghetat" lucrarile la nivelul pe care-l stim.
Acceptarea solutiei tehnice = continuarea lucrarilor pe acest lot!

athosga

Vor sapa. :) Vor face un debleu sub pod, presupun.