Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 49 Guests are viewing this topic.

Ionut

Bode e degeaba. Get over it. V-am zis dintotdeauna asta. M-am contrat cu omul in direct la RRA. Pentru mine e capitol incheiat, nu ca ar fi fost deschis vreodata. LD2 e doar parte din problema.

AlexxC

Si daca pleaca ce garantii avem ca vine altul mai bun? cand a fost unul mai bun?aveti cumva iluzia ca va fi propus un ministru tehnocrat?
Avem nevoie de stabilitate si continuitate acum,un alt ministru are nevoie de cateva luni bune de "calificare la locul de munca" si acomodare .

Ontopic: Azi ar trebui sa fie ziua cea mare pentru PiSi 5, avem informatii? se strange lumea la semnat?

Informatii despre semnare pe pagina anterioara!

Ionut

Cine a zis ca azi se semnează PiSi5? Era vorba că săptămâna asta. Nu azi. Poate mi-a scapat mie.

pelan87

^
In interviul dat celor de la Hotnews pe 30.04 (disponibil aici), Mariana Ionita spunea ca pe 11 mai se semneaza cu Astaldi.
Acum, ramane de vazut cum vor sta lucrurile in realitate. Nu se supara nimeni daca nu se semneaza azi, ci in alta zi din saptamana asta.

Ionut

Nu cred ca sunt gata actele asa repede. Sper sa ma înșel.

VictorC

Azi se semnează, mai pe după amiază.

pest1969

Cea mai mare realizare a noului ministru e numirea noului DG. E clar ca nu e totul perfect acolo, dar e o imbunatatire clara fata de predecesori. Nu-mi dau seama daca schimbarile au continuat si mai jos, dar e clar ca e ceva mai bine ca acum 1-2-3 ani.
Pe Pi-Si 5 sunt in grafic cu partea birocratica (exproprieri etc)?

Ionut

@VictorC

Dacă ajungi în zona sau poti pune o întrebare, vezi ce planuri au cu proiectarea. Sa faca bucăți, sa aprobe PT pe sectiuni și să bage repede utilajele în teren. Sunt 30 km. Trebuie inceput repede, pe bucăți, ca să se meargă în paralel cu proiectarea și lucrările în teren.

30 km!

miahi

^^30 de km - oare reusesc sa termine in 4 ani cat e termenul contractual ?  Se hazardeaza cineva la pronosticuri ? 

horatiu.cosma

Sunt 5 km de poduri. La Iernut-Chetani au avut 1 km de poduri și le-a luat 2,5 ani. Deci trebuie sa tragă tare.

TS30

Cateva imagini din satelit (Sentinel) cu tronsonul PS1

28 Aprilie 2020

08 Mai 2020

08 Mai 2020 (continuare spre Boita)

Pitesti - Sibiu Lot 1

miahi

^^In general vorbind, structurile de "arta" dicteaza durata proiectului? ( exceptand bineinteles blocaje neasteptate si legate de "specificul" romanesc ) .

voicul

Astaldi ar putea fi o firma care sa termine la timp proiectul, dar nu cred in cei 4 ani din cazua partenerului serios.
Mai intai sa vedem terenul si cati stalpi cu probleme o sa fie + alte utilitati.

Incepem cu inceputul: hai sa vedem contractul semnat.

vancouver

Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

cove_adrian

Am inteles ca va fi la ora 15.00
http://moldovavreaautostrada.ro
MVA - Moldova Vrea Autostrada
Miscare civica, independenta, apolitica