Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 31 Guests are viewing this topic.

ionescu63

Vad ca nu au depus oferte cei de pe Arad-Nadlag, lot II (Alpine parca).

alecu26

Quote from: Ionut on August 23, 2012, 02:05:35 PM
Mda, fac si eu doua observatii:

1. mi se pare semnificativ mai mare concurenta fata de licitatiile din 2011... probabil si pentru ca asta e cam ultimul tren la autostrazi, nu va mai ramane nimic (Sibiu-Pitesti, Comarnic-Brasov, Tg Mures-Iasi si restul din Autostrada Transilvania nu au finantari practic).

2. pentru ca sunt multe oferte va mai dura un pic pana se vor anunta castigatorii si probabil vor fi multe contestatii. Stie cineva cand se vor anunta castigatorii? Macar aproximativ... La fel, poate aveti informatii din interior despre posibilii castigatori...

Predictii? Preferati?

au fost mai multi pentru ca nu s-a mai restrictionat participare la cate un lot intr-un tronson.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Quote from: ionescu63 on August 23, 2012, 05:29:16 PM
Vad ca nu au depus oferte cei de pe Arad-Nadlag, lot II (Alpine parca).

Au depus si ei...doar ca prin FCC care ii si detine cred ca acum 100%.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

athosga

Daca tot vorbim de licitatii: azi s-a anuntat si castigatorul licitatiei sectorului Mako-granita, in Ungaria (ce coincidenta :) )! Termenul planificat al finalizarii este septembrie 2014. Atentie Romstrade! :)

ciprebbe

Din ce am inteles de pe forumul in maghiara pt M43:
castigator Duna Aszfalt Kft. nettó 46.490.126.611 Forinti
5 sept 2012 se spera semnarea contractului iar finlizarea pana la granita cu RO in sept 2014
pt detalii: http://www.nif.hu/hu/hirek/Orszaghatarig_erhet_az_M43_autopalya
e in ungureste
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alecu26

si cine e?

Poate tot Romstrade...sau Alpine...ca sunt aproape.

Sincer...absenta companiilor maghiare ma surprinde foarte multe.

Ceva poloneze, slovace, cehe parca mai sunt pe acolo.

Chagall

De remarcat faptul ca la Unguri pt M43 au fost doar 2 participanti.
The Guardian: "Autostrăzile din România sunt ca vampirii, toată lumea a auzit de ele, dar nimeni nu le-a văzut"

BoGDaN

Am facut si eu niste poze de pe A1 Sibiu Sebes, din pacate nu m-am oprit, ci doar din masina. Scuzati calitatea. De asemenea nu m-am oprit la Acilu, dar va pot spune ca se lucreaza serios. Probleme sunt pe sectorul de la intrarea in Sebes unde sunt portiuni neatacate si am sa si va arat. In multe locuri, comparativ cu filmul lui eurocopter nu mi se par mari progrese...poate ma insel, baietii cu experienta de pe forum poate stiu mai multe. Aprilie 2013??!! NEFEZABIL in zona Sebes.

Unde se termina Centura Sibiului in giratoriu, noua sectiune se contureaza. Se lucreaza
strong  :)

in Cristian coloana de 2-3 kilometri, punctul de foc?! giratoriul de la iesirea din Cristian

Aici se turna asfalt

cateva sute de metri nici macar incarcatura de terasament..

catre dealul ce duce la Sacel. E de munca aici...

din cate se vedea terasamentul era asezat.

la Sacel se lucra puternic

spre Acilu, terasamentul era asezat. se misca cu spor baietii...

la intrare in Sebes...slabut zic eu..

portiune nedecopertata complet

hai baietii...ca vrem autostrazi si le vrem la termen :)

drumuri bune sa aveti iar data viitoare imi iau camera.

Ionut

Multumim de poze Bogdan, foarte bun efortul tau! :cheers:
PS: nu ai pus URL-ul pozei, ci doar un URL intern de la imageshack, trebuie sa dai copy-paste la "Direct Link".

panda05

Quote from: ciprebbe on August 23, 2012, 07:08:50 PM
Din ce am inteles de pe forumul in maghiara pt M43:
castigator Duna Aszfalt Kft. nettó 46.490.126.611 Forinti
5 sept 2012 se spera semnarea contractului iar finlizarea pana la granita cu RO in sept 2014
pt detalii: http://www.nif.hu/hu/hirek/Orszaghatarig_erhet_az_M43_autopalya
e in ungureste

fain, ca avem doua ceasuri - cronometre- care ticaie pentru a uni autostrazile, termenul lor si termenul alpine+romstrade(sau poate cine o veni in locul lor)

pretul de la unguri calculat in euro sare de 7 milioane per km - pe zona de campie ! interesant , nu ?
IT Manager

Ionut

Mai trebuie sa punem un ceas: aderarea Romaniei la Schengen. :(

---

Orastie-Sibiu lot 2, zona Sebes, la 35%, lucrari in grafic... hm, daca asa sta treaba nu cred ca va fi gata anul asta Centura Sebes. Sau poate acolo sunt mult mai avansati.

63 cm fundatie si 23 cm asfalt plus multe alte detalii interesante:
http://www.youtube.com/v/4FKMeKKTX_k

BoGDaN

:( din pacate asta am constatat si eu...sunt mult in urma,asa ca nu trebuie sa ne bucuram ca s-a turnat intrun loc asfalt in timp ce in altele nici macar nu s-a decopertat terenul.

indru

Peste 50 de oferte au fost depuse joi pentru proiectarea şi construcţia a trei tronsoane din Autostrada Lugoj - Deva, cea mai bine clasată ca ofertă fiind asocierea Spedition UMB – Tehnostrade – firme controlate de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, urmată de Asocierea Salini - Secol SpA, Teloxim Srl, respectiv Asocierea Strabag - Straco.

Sursa : http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/constructorii-straini-surclasati-de-regii-asfaltului-umbrarescu-vrea-291-mil-EUR-pentru-lugoj.html

flanker1

Quotepretul de la unguri calculat in euro sare de 7 milioane per km - pe zona de campie ! interesant , nu ?

Da, e ~ 7,2 mil EUR/km, se si specifica in comunicat ca pretul este mai mare din cauza solului. Sunt multe infiltratii de apa. Probabil ca e asa de mare si din cauza ca au fost numai 2 ofertanti. De asemenea se vor construi cel putin 3 noduri si o trecere peste calea ferata si doua spatii de servicii, care sunt incluse in pret.

Ionut

Autostrada A1 Nadlac-Arad lot 2 - Pecica Arad by Alpine, captura din satelit, 10 august.

sursa: DigitalGlobe.com