Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

oneLess

DEx12 cu A1 acum eu nu am văzut decât un singur excavator și multe grămezi de pământ. KM 104 +/- pe A1.

danutzu_1069

E... joc deglezne pana iasa autorizația...
Nu ce sa facă...

GIV

mike_us

Bine ca au început sa lucreze si la pasajul de la minutul 4:50 (Jitaru) ca au fost multe discuții pe forum. Cred ca Umb-ul avea deja pilotii forati la Jitaru ,altfel nu imi explic cum au iesit din pamant asa rapid cu acel podeț
Arata bine sa vedem daca le ajung 3 luni sau daca ii dau drumul la primăvara.

paullie

Din ce vad eu, practic la Jitaru sunt 2 culei de capat care nu cred ca implica piloti. Daca gresesc sa ma corecteze inginerii de drumuri.

oneLess

^ Numai dacă forează o pereche de piloți pe mijlocul drumului, dar e distanța mică între culee!

Oricum s-au mișcat incredibil! Un radier jumate deja turnat la cele 2 culee ...

AC-ul nu apare încă acum pe site-ul MT. Dar publică cu întârziere de obicei.

Sper să includă și modificările la Tronsonul 4!

Siciltir

Capetele de piloti forati extrase erau acolo de ceva vreme sau sunt de la pilotii bănuiți a fi turnati?
Că in basculanta e beton concasat pt umplutura....

amedeog1

Superba filmare.Multumiri @p_mrs!Te asteptam si pe V.O Craiova Sud2. :)

danielefr

EU CÂND VA DOVEDEAM CA PE 10.06.2021 EXISTA FOREZA CARE LUCRA ACOLO VENEATI UNII DINTRE VOI ȘI NEGATI.
NU AVEAU CUM SA ÎNCEAPĂ LUCRARILE FĂRĂ ACEI PILOȚI.
SE POATE VEDEA ȘI PE POZE ȘI ÎN FILMARE CA LÂNGĂ EXITA ACELE CAPETE DE BETON CARE LE SPARG DIN CAPUL PILOȚILOR PENTRU A SE LEGA ÎN CONTINUARE DE FIERUL EXISTENT.
V-AM SCRIS MAI SUS CA DUMINICA AM VĂZUT CA EXISTA ARMATURA FĂCUTĂ DAR NU AM PUTUT FACE POZA FIIND ÎN DEPĂRTARE.
ACUM PANA PE 1 DECEMBRIE GARANTEZ CA VA FI GATA CU TOTUL ACEST SEGMEMT ATAT DE DISCUTAT SI PRIN CARE UNII DIN ANUMITE PARTIDE INCERCAU SA-SI FACA IMAGINE....
SAPTAMANA VIITOARE PE 9-10SEPTEMBRIE INCERC SA AJUNG LA FATA LOCULUI SI VEDEM EVOLUTIA PE ULTIMELE 7-8 ZILE.

alinuttt

Mulțumim, multe mulțumiri pentru imagini și filmare! Fără prea mari probleme tronsonul pare că poate fi deschis la final de 2023.

mike_us

^Cel puțin pina la Negreni. Erau discuții ce se întâmpla in capăt la Colonesti.

gruia88

Ieri la Colonesti se circula pe devierea lunga care probabil o sa fie folosita si la descarcarea provizorie, aseara cand am trecut spre Craiova la 21:30 - 22:00 inca erau camioane si excavatoare la Nodul T4 cu A1 si carau material .

a.l.x

Răspuns de la CNAIR pe legea 544/2001:
QuoteProiectul tronsonulul 3 al Drumului expres Craiova-Piteşti este cuprins între km 57+550 şi km 89+300 (sensul Craiova-Piteşti), fiind prevăzut un nod rutier (ce asigură legătura cu DN 65 prin drumul de legatură "C") pentru descărcarea traficului la km 74+700 (Negreni).
Tronsonul 4 al Drumului expres Craiova-Piteşti face obiectul contractului de proiectare şi execuție nr. 92/72494/30.10.2020 care se află în perioada de execuţie a lucrărilor, cu termen de finalizare noiembrie 2024. Acesta se desfăşoară în continuarea tronsonului 3, între km 89+300 -km 121+185 şi are prevăzut printre altele primul nod rutier la km 108+482 (fiind următorul nod rutier prin care se poate descărca fluxul de trafic rutier pe ruta Slatina-Piteşti, după cel de la km74+ 700-Negreni) pentru descărcarea traficului în DN 65 şi DN 65A, prin intermediul drumului
de legătura "D".
Astfel, în urma viitoarei recepţii a tronsonului 3, zona cuprinsă între km 74+700 - km 89+300 pentru a nu rămâne neutilizabilă traficului rutier din cauza faptului că nu există descarcare în zona km 89+300 (fiind dependentă de recepţia tronsonului 4), a fost aprobată de către C.N.A.I.R.-S.A. în luna august 2023 o soluție pentru descărcarea provizorie în condiții optime şi de siguranţă a traficului rutier în zona km 88+560, la intersecţia cu DN 65 în zona Coloneşti.
De asemenea, menţionăm faptul că Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Piteşti este
estimat a se finaliza şi a fi deschis traficului rutier în luna decembrie 2023 (cu amendamentul ca condiţiile meteorologice să fie favorabile).