Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

oneLess

Quote... în urma viitoarei recepții a tronsonului 3 ...
???

danielefr

Da, vor face ceva provizoriu si pana la sfarsitul anului 2024 cand ar trebui sa fie gata si tronsonul patru sper sa se aprobe constructia unui nod definitiv. Fiind lansata o noua licitatie pentru acest lucru inseamna ca sunt sanse sa construiasca tot UMB acest nod daca si participa la licitatie.
Mai jos link ul cu noua Licitaie:
https://www.jurnalulolteniei.ro/2023/08/29/dex-12-licitatie-pentru-proiectarea-nodurilor-rutiere-de-la-colonesti/?fbclid=IwAR29h9fTEicgZ3J1M3a9HFc9hv92kw4_b6LuF_dVyrLg5aoWau3K-E_9Swo

Reluată:

[CN1058828] Elaborare Studiu de Fezabilitate Noduri rutiere de descărcare Drum Expres Craiova Pitești pe DN 65 - Colonești și DJ 659 - Suseni

Data publicare: 25.08.2023

https://e-licitatie.ro/pub/notices/ca-notices/view-c/100397180

oneLess

Din ce am citit, noua licitație pentru cele 2 noduri noi a scăzut la 8 luni de la 10 termenul contractual, este numai pentru SF, fără PT, neatribuită încă, urmează o altă licitație pentru PT plus execuție, deci 2025 va fi un an bun pentru montat parapeți și trasat marcaje acolo la Colonești și Șușeni! Și asta cu un constructor serios!

LE: Au crescut puțin și estimarea de cost pentru SF!

danielefr

Mai vorbim.

pana la finalizarea Tronson 4 va aparea si acest nod definitiv

dr4qul4

nici o sansa pt T4 in 2024. Poate doar pana la Albota, dar nodul cu A1 le ia mai bine de 1 an pt ca vor avea multe utilitati de relocat.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danielefr

Ramane de vazut.
Daca tu zici ca le ia mai bine de 1 an inseamna ca tot sunt sanse sa se incadreze. Daca ei incep acum in toamana pana in dec 2024 se face mai bine de 1 an cum spui.

amedeog1

De T1 se mai aude ceva,cand primesc OIL?

GIV

la cat de mult s-au agitat pe t1 am si uitat ca e constructor cu contract semnat :lol:

hefaistos

^^
NU se încadrează cu T4 în termenul de decembrie 2024.
CNAIR a dat termenul existent la aceasta data. Dar vor exista cu siguranță extensi masive de timp din vina beneficiarului deoarece a întârziat ca aprobarea modificărilor proiectului. 
Ma întreb dacă termenul pentru T3 va fi cel dat de CNAIR.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

oneLess

Pe SEAP a apărut atribuit contractul pentru T1 cu data de 26.08.2023  ???

mike_us

De asemenea, menţionăm faptul că Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Piteşti este
estimat a se finaliza şi a fi deschis traficului rutier în luna decembrie 2023 (cu amendamentul ca condiţiile meteorologice să fie favorabile).

Asta suna ca e posibil sa fie deschis la început de 2024.

Tavi

Cum ziceam... enigma de la Colonesti continua...

GIV

cred ca cel mai sigur se va amenaja o descarcare "improvizata" in genul celei de la valea mare

danielefr

Am fost ieri sa vad cat au avansat cu lucrarile la podul de la Jitaru.
Deja au fost aduse grinzile.

Grinzi

Privire de ansamblu zona de lucru

Furtuna de nisip zona Jitaru