Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Jacob46

^Nu cred ca au fost efectuate forajele pentru acest pod. Mai jos doua capturi din filmarile lui @daniel321 de pe Tronsonul 3 din 18.08.2021 si 06.11.2021. Foreza a disparut si au ramas pilotii forati doar pentru podul peste Plapcea Mare si relocarea drumului agricol.

DEx12 - Jitaru - Strada Electricienilor-18082021

DEx12 - Jitaru - Strada Electricienilor-06112021

Powered by API/PUM imgur uploader

horatiu.cosma

Piloții forați pentru cele 2 culei se pot executa (dacă nu sunt deja executați) în 2 zile, asta e ultima problemă.

oneLess

Prezența în șantier a acelor predale la Jitaru, puține, susține cumva o intenție de a face un pasaj acolo peste strada Electricienilor în proiectul inițial. Dar modificarea de proiect a ajuns din nou să ceară un acord de mediu, în alte locuri s-a răspuns cum că nu e nevoie, nu e cazul aici, deci modificarea de proiect e substanțială! Eu cred că oamenii vor 3 deschideri cum e normal în loc de una sau două, sau alte lungimi ale deschiderii/deschiderilor ! Deci, după mine, foreză va trebui să vină acolo, avem un alt proiect!

În altă ordine de idei am remarcat azi carioci noi pe harta API, posibil soluții la Colonești cu relocare DC7 care încurcă și la Oarja/Ceaușești !

danielefr

Pilotii forati cred ca au fost facuti din iunie 2021. la podul peste Plapcea erau deja facuti de ceva timp. Am trecut pe acolo la vremea aceea
Capturile din 18.08.2021 nu au ce sa surpinda acei piloni daca s-au facut au fost betonati si acoperiti ca de altfel peste tot pe unde s-au facut pana le-a sosit timpul sa lucreze in fiecare loc in parte.
Cum zicea cineva mai sus ca se pot executa in 2 zile. SI de ar fi asa nu se poate lucar imediat. PEste tot dupa ce i-au facut trebuie lasati o perioada de cateva saptamani s-au  luni , explicatie primita de la un inginer de pe santier.

Va garatez ca sunt acolo in pamant deja facuti.
Saptamanal ajung in zona.
VA tin la curent!

danielefr

oneLess pe tine ce te face sa crezi ca vor doua sau mai multe deschideri.
LA intersectia drumului care duce la Scornicesti s-a facut cu o sigura deschidere si este drum judetean, drum care duce intr-un oras, asa ca ce sa vorbim de o strada amarata din JItaru care deserveste 3 sau 5 case dupa trecerea de drumul expres. PE sub acel pod vor trece 3 masini pe saptamana. La scornicetsi trec continuu, e in gust si chiar putin in curba.
Aici la jitaru e nevoie de o simpla trecere ca sa nu le blocheze accesul.

Vlad94

Eu zic că un pod casetat este arhisuficient. Sunt zeci de astfel de exemple.

oneLess

O AC a fost emisă cândva. Deci primarul a semnat ceva. Dar poate acum își doresc podul casetat cu 2 benzi pe sens, trotuare, panseluțe și piste de biciclete! Noi discutăm discuții aici! Ceva nu s-a mai potrivit și durează negocierea! Nu ne poate lumina opacitatea binecunoscută a beneficiarului!

danutzu_1069

Pot sa confirm si eu, astazi dupaamiaza am vazut basculate la nodul DEx12 cu A1...

crististancu

Aseara la ora 23:10 erau 2 basculante la nodul Dx12 cu A1 sens catre Bucuresti.

archaeus

@danielefr
Eu cred ca ai dreptate. Uitanda-ma pe imagine am inceput sa "sap" si in filmarea lui @daniel321 din 12.03.2021 ( vezi postul https://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=155.msg334875#msg334875 ) la minutul 12:00 se vede aceeasi foreza. Se vede o casa alba cum te uiti in dreapta imaginii in vecinatatea careia se afla foreza din imaginea lui @danielefr si bate cu strada Electricienilor deci e posibil sa avem o surpriza: au forat coloanele...dar fara sa fi avut AC pt ele la momentul ala? Sau era dar a trebuit modificat proiectul iar constructorul le-a facut pe barba lui stiind ca va iesi "bine"? Atasez imaginile: