Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 9 Guests are viewing this topic.

oneLess

Grinzile par așezate câte 4 pe 2 rânduri, deci sunt toate, avem o singură deschidere. Predalele erau de mult acolo.

După poziționarea schelelor cred că s-a turnat și ultima radieră din cele 4, cea la care munceau în filmarea lui Marius!

alinuttt

@Ionut

Citisem undeva, ziceau că în august au aprobat descărcarea temporară acolo, deci decizia cred că e deja luată.

Ionut

Vedem. Dar ce să vedem? Că vorbe au fost. Fapte... mai deloc.

Tavi

Exact! Asta vreau și eu sa vad. Ce va ieși. Ca vorbe am auzit destul. Vorbe, vorbe și enigme..

osandu

Am fost prin zona si am facut o poza de seara la podul peste balta Milcov si Olt:

Telvanni

Ce urat! Era asa mare deranjul sa respecte aliniamentul drumului? Ma seaca nepasarea asta!

archaeus

^
fundatiile de la culei o sa fie acoperite dupa ce termina, relax

Xander

Subtraversarea se face perpendicular pe axul drumului express, nu pe cel al pe aliniamentul* strazii, care este de fapt un fundac, in Jitaru, deservind maxim 20 de gospodarii.
Hai sa nu cautam pricina, ca nu e cazul ;)
https://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html?zoom=18&lat=44.5498&lng=24.5447

danielefr

Zona de după expres deservește 8 gospodarii și o ferma (asociație agricola). Poate pe viitor se mai construiesc, dar acum acesta e numărul.

oneLess

QuoteDEx12 este format din patru tronsoane, al doilea, ridicat de UMB este deja redat traficului rutier.

Din articolul publicat de Evenimentul Zilei

Rezumat = Bla bla bla kilometri plus termene și distanțe, decembrie tronson 3 , dacă vremea , descărcare temporară Colonești, deja vu, dar redarea ridicării e bestială!  :D

carutasul

vorba unei trupe de umor din studenția mea (din multele apărute în siajul Divertis-ului): "puneți toți mâna pe sapă/să-'nălțăm cu spor o groapă"

Duta C

Mda,adica....stiam precis dar nu eram sigur  :o

oneLess

[CN1059142]  Servicii de Supervizare "EXECUTIE LUCRARI DRUM EXPRES CRAIOVA-PITESTI, TRONSON 1 - RELICITARE"

Data limită depunere ofertă : 16.10.2023 15:oo

ovicor

Pentru continuitate, n-ar fi benefica incredintarea aceleeasi firme? Ar raspunde de tot, inclusiv de lucrari ascunse a primului constructor.