Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 15 Guests are viewing this topic.

oneLess

Oficial nimic public după semnare, neoficial nu s-a împiedicat încă niciun coleg de ei prin zonă!

Tony7Y

Pana la urma la Jitaru cand sa ne asteptam sa apara AC-ul?
T3 arata foarte bine. Nu inteleg lentoarea asta. Intram in septembrie, deci sanse din ce in ce mai mici sa fie gata anul asta.

Nimic pe aici, mai oficial, mai neoficial?

Ionut

Atât timp cât au scuza cu Jitaru... de când se împiedică UMB de o banală formalitate birocratică? Le convine...

oneLess

UMB muncește totuși acolo pe T3, chiar și pe T4. Nu rupe ca la Podul peste Olt sau Olteț, nu ca Strabag, dar muncește.
De pe A3 și-a mutat jucăriile la DEx6 în așteptarea unor soluții. Sperăm că nu se plictisește și pe aici că A7 plănge ...

Tavi

Jitaru are și predalele în locație și chiar cu iarbă pe ele. Nu m-ar mira să fie și grinzile fabricate de mult. Cred ca se va putea observa data fabricației pe ele. Descărcarea de la Coloniști este enigma momentului...

Ionut

Care descărcare la Colonești? Într-un univers paralel poate...

tom_sawyer

De notat:

20.07.2023
,,Pe tronsonul 3 (ValeaMare-Colonești), în lungime de 31,75 km lucrările avansează într-un ritm bun și au depășit deja 70%. Constructorul face toate demersurile necesare pentru deschiderea circulației până la sfârșitul anului acesta (înainte de termenul contractual)", spune Cristian Pistol, șeful CNAIR care a verificat șantierul.

,,Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în DN65 la Colonești, pentru ca majoritatea acestuia să fie folosită", spune Pistol.

hotnews.ro

Quote from: mirceaeliade on July 23, 2023, 08:42:06 PM^la Colonesti cred ca e licitatie pentru SF cu PRE-fezabilitate. Deci nu cred ca sunt prea multe date specifice, in afara de ce e prin pdf-urile de la licitatie:
http://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100165945
Quote from: Ionut on July 24, 2023, 09:04:20 AME o promisiune fără acoperire, evident. Nu înțeleg ce tot dezbateți. E vorba de ceva temporar, nu de acea licitație. Evident că dacă stăm după licitație nu se întâmplă nimic anul ăsta în teren.

S-a anulat astăzi licitația (SF pentru nod definitiv la Colonești).
http://www.e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100228808/

Deci cu atât mai necesară este presiunea pentru realizarea descărcării provizorii.

oneLess

Pare că s-au depus oferte până la termenul limită ieri 21.08.2023 la licitația [CN1057287]

Acord cadru – Servicii de ordine și curățenie în spațiile de servicii de pe Drum Expres DEx12 Craiova-Pitești (pe o perioadă de 24 luni)"

pentru că este încă în desfășurare,

dar și-au tras 6 luni ca timp acoperitor pentru decizia evaluare calificare șî tehnică șî financiară : 21.02.2024 !

gruia88

Salut!
Am trecut de dimineata si am vazut ca au facut un fel de bretele la Colonesti , cred ca o sa le foloseasca pt nodul provizoriu.
La fel am fost surprins intre Valea Mare si Jitaru aveau deja parapetul metalic montat.
Plus ca de dimineta au inceput sa sape la nodul cu A1 de pe T4.
Pe la 7 dimineata era activitate destul de intensa pe T3.

Tony7Y

ovicor

@ Gruia88, sa sape= sa decoperteze sau sa foreze la pile+ culei?

oneLess

^^ Pe site-ul oficial al MT [Autorizatii 2023] nu a apărut o astel de AC încă. Dar există un delay de de o zi pînă spre 10+ zile la ceea ce se publică acolo. UMB are de obicei informații mai devreme, dacă s-au apucat de forat probabil în câteva zile vom putea vedea și AC-ul publicat. Sper să includă și Jitaru și Oarja/Ceaușești și zona Albota unde s-au făcut modificări la proiectul inițial!

^ Sper să fie foreze! Rare zilele astea!

gruia88

^^

Erau 5-6 camioane si 2-3 excavatoare , decopertau terenul, nu erau foreze sau altceva.

danielefr

danielefr

Atasez mai jos o poza facuta in pe data de 10.06.2021 unde in zona de 300m  unde au stagnat lucrarile in acesti 2 ani
Se poate vedea o foreza care lucra.
Cred ca pentru strada Electricienilor in momentul de fata pentru noul pod ce se va construi nu va mai fi nevoie de foreze , lucrarile fiind facute din iunie 2021.
Asta ar insemna un mare avans si ar scurta timpul de construire a podului peste Strada Electricienilor. Daca ar incepe lucrarile pana la 15 septembrie cel tarziu , pana la sfarsitul anului s-ar rezolva si acesata portiune lipsa.

Foreza 10 Iunie 2021