Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

mike_us

De bine de rău la primăvara termina si T3 deci o sa aibă gata vreo 70 km si T1 nu e gata. Deci nu se mișcă chiar așa încet UMB.

AdrianRO

La T1 se intra direct in santier, nu? Sau mai e ceva de obtinut / vreo formalitate de facut?

dumbravaandrei

oil, organizari de santier, evaluare lucrari ramase de la TS... n-ar trebui sa dureze mult, dar tot iau timp.

oneLess

OIL de la CNAIR contează cel mai mult.
La colegii de t1renna de la centura sud timișoara UMB deja e pe teren.
Aici depinde de mobilizarea constructorului cu oameni și utilaje.
Cred că nu ar mai avea nimic de rezolvat pe T1 DEx12 din pachetul tradițional AC/stâlpi/păduri/alte utilități/exproprieri !
Au și spațiul pentru organizare de șantier ... doar de volum muncă e nevoie, mă rog însoțit de oameni, utilaje, materiale ... voință ... Voință a avut și rițani de compas! Anul trecut. Nici t1rema nu a fost rău intenționată! Dar nu le-a ieșit nici lor!

archaeus

Am trecut ieri pe deasupra....au ceva de munca, terasamentele sunt pline de balarii, supratraversari la stadiu de piloti decopertati, dar macar sunt santurile turnate :). Cred ca este AC pe tot lotul, poate colegii mai cu vechime stiu mai multe.

snackhunter

Am fost si eu acum 2 zile cu trenul dinspre Valcea. Se vede destul de rau, vegetatie crescuta pe tot terasamentul, structurile par degradate...

oneLess

Sentinel susține în ultima sa poză din 03-08-20023 că s-a făcut parțial (spre jumătate) și decopertarea drumului de legătură spre giratoriul de la Albota!

LE: Mi se pare ciudat că pe lungimea asta a drumului de legătură, vreo minim 5 Km cred de la nod la DN65, cel puțin pe harta API nu apare niciun pasaj.
Sunt totuși terenuri agricole acolo care par lucrate!

Dar mă rog, astupăm și înfrângem, nu numai la Jitaru/Oarja/Ceaușești/Corbeanca !

adyneamtu

Probabil nu este un plan de situație in detaliu ca să știm exact poziția pasajelor, dar sigur vor exista peste câteva văi.
Langa acumularea aia de la Albota sigur vor fi 2 pasaje.

Drumul de legatură va avea profil de Drum Național(DN65G ?). Drumurile agricole pot avea intersecție la nivel și se pot accesa din Drumul Național.

mike_us

Mulțumim pentru filmare. Vad ca te plimbi peste tot. Cum putem sa iți facem o donație. Prin API?

Whyse1

alexd4u2

Salutari! Va prezint DEx 12, Tronsonul 3 - Lucrari covor asfaltic intre Negreni si Tatulesti:

dr4qul4

Quote from: dr4qul4 on July 03, 2023, 08:05:00 PM@horatiu.cosma dupa tine, sunt mai mult de 10% sanse ca ANPM sa ceara o revizuire complexa?
Eu zic ca pana la sfarsitul lunii avem AM. Maxim 15 August ca cine stie cum e cu concediile la stat..
Suprafetele suplimentare de defrisat sunt insignifiante si in zona nu avem nici o arie natura protejata.
Deci avem AM ?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

misiekwas

Pare serios exagerat acest 57%