Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 10 Guests are viewing this topic.

vancouver

Pai tocmai ca asta au facut. Lipsea acea banda de accelerare din cauza lipsei exproprierii la intrarea in curtea Toyota, si acum problema tocmai ce s-a rezolvat. Adica nu mai arata ca in imaginea din satelit.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

Harry

nu-mi vine a crede. dar Duduie lucrarile pe A4

Ionut

Poza este tot de la nodul Poiana? :o Nu identific exact. La Poiana parca e acel giratoriu suspendat. Aici nu pare sa fie. Sau?!...

RobertH

Fix coltu din stanga e unde e nodul. Ce se vede e CIC-ul banuiesc .

Harry

Am urcat un filmulet din clipurile lipite facute de DRDP, nodul Poiana

voicul

La ce va ajuta acest nod?
Daca ma duc in Mamaia SUD merita sa merg pe acolo?
Vad ca intre DN3C si E87 nu e asfalt.

kitsune

@vancouver

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Poza e făcută pe sensul de mers spre Valu Traian. Dincolo de parapetul ăla din plastic se vede drumul spre Toyota (clădirile din spatele panoului publicitar)

@voicul

Pe tine nu te ajută cu nimic, decât dacă vrei să mergi la Palazu la "tratament". Dar probabil că cei din Tomis Plus, Palazu, Maurer, vor fi recunoscători că pot ieși la A4 direct (când se va asfalta strada aia, Amsterdam și se va face o intersecție că lumea cu DN3c). Probabil că și Hagi va fi bucuros că nu își mai rupe autocarele și mașinile pe rușinea aia de centură DN3c ca să ajungă la stadionul Viitorului
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

kitsune

La nodul Poiana s-au asfaltat bretelele de intrare - ieșire până sus la giratoriu. Nu am poze că nu am putut opri.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Harry

nenea_hartia

JohannDB

.............Imaginea pare a fi luată de pe malul sudic al Canalului, în amonte de Podul Nou "Apolodor" de la Agigea....... Dacă nu este "prelucrată" este chiar deosebită, dar putea cuprinde mai mult (grand angular...mai mare)............
         Și................ :offtopic:...................... Ce este cu această bulină verzui/albăstruie......verde "turcoaz" pe imagine ??  Într-un fel o "strică"...