Autostrada A4 Constanța-Vama Veche

Started by Ionut, September 14, 2011, 10:35:14 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

alecu26

Si dalele vor ramane de beton. Si e CIC acolo...ca de fapt nodyl Poiana e 90% facut pt CIC.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Nod Poiana, azi. Este cam gata.

Filmarea abia maine.

danutzu_1069

Wow, ete ca daca se vrea, se poate...
Era sa intreb daca nu cumva este vreo simulare...

Dominik

Ce tare arata, uite ca se poate si la noi !!!
You're in Steelers Country

Earthchild

Din păcate giratoriul se sprijină pe piloni construiți intre sensurile autostrăzii. Parcă pe normativele actuale nu se mai poate așa.
Altfel, e supercool nodul.

ghrt

Care este avantajul faţă de soluţia uzuală, cu un pod şi 2 giratorii?
Cont (aproape) inactiv.

Europiu

^^ S-ar putea face în aceeași configurație dar cu autostrada pe deasupra :)
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

danutzu_1069

nenea_hartia

^ Îmi place genul ăsta de soluție pentru că restrânge la maxim terenul dintre bretele și autostradă ce trebuie expropriat și care, în cazul altor noduri (în special trifoi), devine după construcție unul mort, pe care nu se poate ridica nimic și care nu folosește la nimic. E drept totuși, ținând cont de sictirul absolut al CxxxR față de ideea de întreținere și mentenanță, în acel spațiu mort s-ar putea dezvolta o șerpărie cu un microclimat aparte.

tudor

N-ar face astia turbogiratie nici sa-i rogi frumos...

Harry

Eu mereu am zis ca la noi in Dobrogea e cea mai tare infrastructura (come on hate me 😂😂)
DAR
1. Imi pare cam fragil terasamentul. Sunt curios cum ca rezista la ploi, zapezi si chiar trepidatiile de la traficul greu
2. Sper ca au de gand sa monteze parapeti pe lateral si interior ca altfel prevad niste stunts a la GTA

survola

Ai văzut autostrăzile acelea pe piloni de zeci de metri înălțime din China, în curbă? Mie acolo mi-ar fi frică  :)

alecu26

@ghrt

In giratoriu mai mare functioneaza mai bine decat doua giratorii mici. E foarte mult folosita in Spania solutia asta. Nu sunt mari diferentele nici de pret nici de capacitate.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

@Harry

Terasamentul e pamant armat. A fost odata facut prost...si a fost daramat si reconstruit. A durat 10 ani...dar e cam gata. Nu sunt insa sigur ca s-a salvat finantarea europeana. Auzisem ca trebuie 100% gata la 31 Martie.

miahi

@Harry ca poate cunosti mai bine zona... Drumul comunal 89 care trece prin acest giratoriu suspendat spre Palazu Mare a fost reabilitat cumva? Sau tot neasfaltat este? Ma gandeam ca data tot au trecut 10 ani de cand se chinuie cu nodul poate au avut timp sa il faca, ca fara reabilitare acest giratoriu e "muzeu" .