[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

In seara asta, probe cu iluminatul pe pasaj...
Sa curga plagerile locatarilor, zic!!

irirat

Nicușor nu se dezminte, despre pasaj:

Nicușor Dan: "Nu o să rezolvăm mare lucru. În intersecţia aceea se va circula mai bine, dar oamenii se vor bloca în intersecția următoare"

https://www.g4media.ro/pasajul-de-la-doamna-ghica-va-fi-deschis-in-doua-saptamani-anunta-nicusor-dan-nu-o-sa-rezolvam-mare-lucru-in-intersectia-aceea-se-va-circula-mai-bine-dar-oamenii-se-vor-bloca-in-intersect.html

QuotePrimarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat luni că Pasajul Doamna Ghica peste Șoseaua Colentina ar urma să fie dat în folosinţă peste aproximativ două săptămâni, transmite Agerpres.
e de altă parte, edilul general apreciază că pasajul nu rezolvă problema structurală a traficului. În acest sens, subliniază importanţa dezvoltării transportului public.

,,Oraşul este complicat şi ca să rezolvi o problemă de structură a oraşului trebuie să acţionezi structurat. Nu mai merge să pui un pod aici, un pod acolo. În două săptămâni o să dăm drumul la podul de Doamna Ghica. Am muncit mult acolo. Nu o să rezolvăm mare lucru. Adică în intersecţia aceea se va circula mai bine, dar oamenii vor trece şi se vor bloca în intersecţia următoare. Ce trebuie noi să facem este: să dezvoltăm transportul în comun, să reparăm toate liniile de tramvai, să aducem tramvaie noi, o să mai vină 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze din fonduri europene sau din Fondul nostru naţional de mediu", a spus el, pentru B1Tv.

Nicuşor Dan a subliniat şi importanţa celor zece drumuri radiale, care vor realiza legătura unor artere din Capitală cu Autostrada de Centură. Proiectul este implementat în parteneriat cu CJ Ilfov.

,,Este la stadiul de studii de fezabilitate. Până când o să îl avem în teren o să mai dureze trei-patru-cinci ani. (...) O să fie zece astfel de ieşiri până în Autostrada de Centură, astfel încât dacă vrei să mergi dintr-un cartier în altul, o să poţi să ieşi în Autostrada de Centură, unde o să ai viteză mare şi să reintri în oraş", a spus el.

Pe 10 iulie, primarul general anunţa că lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt în grafic şi că la începutul toamnei se va circula pe acest pasaj. El menţiona că, de un an şi jumătate, graficul lucrărilor a fost respectat.

danutzu_1069

Nu ne spune o noutate... asta e valabil oriunde....

misiekwas

Pai, are dreptate, chiar dacă degeaba el și Mihaiu au umflat proiectul prin barajul de știri. Cel mai bun lucru este ca nu mai vom avea șantier pe una dintre intersecții cele mai importante în zona. În plus, o sa fie strigatul de cei din zona ca după ce s-a deschis pasaj, nu vor avea unde sa parcheze.

Ionut

Corect. Deci să nu mai facem nimic.

Vorba aia, "amice, ești idiot".

misiekwas

^pai, n-am spus ca să nu mai facem nimic, dar cel mai mare avantaj de aceasta lucrare este într-adevăr ca nu mai avem șantier abandonat pe intersecție. Și nu știu ce e greșit în ceea ce spune ND aici.

hefaistos

Pe lângă faptul ca e o atitudine defetista, nici nu e adevărat. Traficul dinspre/spre Petricani se împarte în respectiva intersecție pe 3 directii. Și se intersecteaza si cu traficul radial de pe soseaua Colentina. Povestea cu inutilitatea anvauzit-o și la pasajul de la Piață Presei, cum ca se muta dopul la Arcul de Triumf. Acum nu se mai plânge nimeni.

În alta ordine de idei, panouri fonoabsorbante nu pun? Ca pana acum n-am prea văzut.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Cristi N

Panourile fonoabsorbante sunt deja montate pe cele 2 rampe acolo fiind si zgomotul cel mai puternic.

Pe restul pasajului unde avem tablier nu sunt prevazute panouri fonoabsorbante.

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: [20 AUG 2023] Pasajul Doamna Ghica Bucuresti

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hef

Eu sper sa nu pună oribilitățile de NJ

mariusbalasa

@Hef et @ALL
,,Eu sper sa nu pună oribilitățile de NJ '' ... te rog frumos nu mai fuma, s-au nu mai lua medicamente care nu te fac mai inteligent. ;)

paulmare

Azi cred ca au inceput probele de incarcare statica , sau isi calibrau senzorii montati pe pod, erau vreo 6 camioane, probabil cantarite, fara vreo treaba aparenta, parcate pe tablier, jos lucrau de zor sa mai amenajeze probabil ceva parcari, plus pavele si borduri la caile pietonale,
Un pic de tot a ramas, clar se deschide inainte de scoala   

miahi

^ Exista si filmare:

[24 AUG 2023] Teste statice de rezistenta la Pasajul Doamna Ghica Bucuresti!!

rota

siii next week se deschide pasajul

" Azi, la Pasajul Doamna Ghica, s-au testat vibrațiile.
Pentru un pasaj cu structura metalică, vibrațiile sunt unul dintre detaliile cele mai importante. Detalii care, dacă nu sunt monitorizate cu atenție, pot duce la tragedii.
S-au măsurat azi vibratii la 10, 30, 50, 70km/h. A ieșit bine.

Sistemul de senzori este cuplat direct la Facultatea de Construcții, și va da posibilitatea studenților și profesorilor să studieze pe date reale cum se comportă în timp real o astfel de structură."VIDEO

milo1981

Am vorbit cu cineva de la Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti (TCMB) si am inteles ca undeva spre sfarsitul saptamanii viitoare se va deschide.

In momentul asta au inceput sa monteze separatoarele de sens de tip New Jersey.
autoMinder - aplicație de management a parcului auto