[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

survola

Pe celălalt forum este deja și cu hidroizolația aplicată.

Cristi N

A inceput asternerea primului strat de asfalt pe pasaj.

danutzu_1069

@MrConnaisseur, nu cred ca s-ar supăra nimeni dacă ai pune pozele, cu indicarea sursei...
La mine, link-ul... nu duce nicăieri.. Adica nu vad pozele... (pe mobil, vreau sa zic...)
Ca să nu mai zic de cei care nu au FB, sau nu sunt pe diverse grupuri...

danutzu_1069

Sa-i vad cat de repede se descurca cu aparatele pentru rosturile de dilatatie....
Inteleg ca nu le au inca.... si nu mai este mault pana... trebuie...
Te pomenestii ca trebe licitatie si pentru astea....  :lol:  :lol:

yetiman

Am sa incerc eu sa pun pozele, dar nu stiu daca link-urile de FB vor ramane valabile. Sper sa se vada (eu le vad :) )
Sursa: pagina de Facebook Stelian Bujduveanu

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea:

- [29 IUL 2023]. Avem hidroizolatie pe Pasajul Doamna Ghica!!

- [03 AUG 2023] Asfalt pe Pasajul Doamna Ghica!!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: [06 AUG 2023] Pasajul Doamna Ghica Bucuresti

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Tavi

Azi dimineață se pregăteau de lucrări la sol (breteaua de lângă biserică).

AlinAlecu

Salut,

Am făcut o noua filmare în weekend a Pasajului.
Filmarea este din perspectiva solului.

Vizionare plăcută!

etravel

Quote from: paulmare on July 13, 2023, 03:45:57 PM^ Termina in doua luni fara probleme, cu schelele sunt aproape gata
In ce an a fost inceputa lucrarea?

danutzu_1069

Au inceput sa "planteze" stalpii pentru iluminat pe pasaj, si in general au inceput lucrarile ...electrice...

office.laurentiu

Astazi pe grup Facebook, se plangeau locatarii din zona ca stalpii de iluminat sunt foarte inalti si o sa le lumineze sufrageria :|:| :)

Lyvyoo

Probabil i-au proiectat asa in perspectiva instalarii liniei de tramvai cu tot ce presupune deasupra ei.

Tot pe grupurile de sector se discutau si solutiile adiacente deschiderii, dar momentan nu s-a pronuntat nimeni din Primarie pe ele. In speta ar fi panourile fonoabsorbante care ar trebui sa fie prezente si in dreptul blocurilor nu doar pe rampe, alaturi de coborarea de pe pasaj spre Tei / Petricani.
Opinia mea este ca ar trebui desfiintata trecerea de pietoni de la scoala, imedat cum se coboara de pe pasaj si lasata doar cea de la Lukoil, 50m  mai sus. Totul impreuna cu o banda de obligatoriu dreapta care sa duca spre Petricani cu galben intermitent.

Pe sensul invers, spre Delfinului, cred ca trebuie regandita si intersectia cu Heliade intre vii pentru ca asemenea volum de masini ce va sosi dinspre Petricani / Tei nu ai cum sa-l opresti intr-un giratoriu fara coada masiva in spate, pana aproape de coborarea de pe pasaj. Semaforizarea cu timpi prioritari pentru drumul principal ar fi probabil o solutie mult mai inteleapta.