[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

survola

Si ce s-ar întâmpla dacă le-ar lumina in sufragerie?

TibiV

Bietii oameni ar fi obligati (culmea ticalosiei!...) sa traga draperiile/jaluzelele in sufragerie!

Cumplit destin...

:lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

O filmare detaliata de la Ionut Ivasca: Pasajul Doamna Ghica / stadiul lucrarilor 04.08.2023

Liviu M

De ce am eu senzația că nici un bășcălios nu are pasaj de-ăsta luminos in fața sufrageriei?  ???
Nu fiți invidioși, nu-i nici o sfârâială cu luminile astea gratis. V-aș face bucuros cadou o lumină de-asta (e drept, în dormitor nu în sufragerie) cu pasaj cu tot.
Da' ca să nu ziceți că-s rău, vă țin pumnii să căpătați și voi pasajele voastre.  :)

Cristi N

@office.laurentiu sunt acelasi model de stalpi ca cei de la sol, din otel galvanizat, subtiri, de 8m lungime.

Fiind pusi pe pasaj ai impresia ca sunt foarte inalti dar e doar o chestie de perspectiva.

hefaistos

Dar zece ani de poluare de la mașinile care stau de la semaforul de la Doamna Ghica pana la întrarea pe A3 (peste 1 km) nu i-au deranjat?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Liviu M

Zici tu că gata, nu mai e poluare in zonă?  ???
De ce de fiecare dată când e semnalizată o "neplăcere", trebuie luată în derâdere? Pe lângă lumină in sufragerie, oamenilor ălora le-a fost fxxxxă o stradă circulată prin fața geamurilor. Cu toate neplacerile implicate de ea.
Dati-le voie măcar să se vaite (că dacă vor stradă oricum nu i-a întrebat nimeni).

survola

Și până acum aveau stradă pe acolo, nu era vreun parc sau altceva.
Haideți să fim serioși.

panzer

Basarab reloaded.

Dar sincer, vor suferi de zgomote in plus. Sunt multi nebuni in Bucuresti care accelereaza tare si zgomotos cand urca pe Basarab. Pe la 23:00 cand e relativ liniste, ii auzi cel mai bine.

danutzu_1069

Este o falsa problema asta cu ..."lumina in sufragerie" ... Ce, aia care stau la et 1 si 2 nu au avut lumina de la iluminatul stradal inainte de lucrari? Nu au avut zgomot de de pe strada pana acum?
Dac stai la strada, iti asumi toate astea.... Indiferent de etaj ai zgomotul strazii, chit ca este la nivelul solului sau 5 mai sus...
Stau la strada, bulevard de fapt, de vreo 30 ani... Sa va spun cum este?

dr4qul4

eu am un giratoriu in fata geamului.
Cel mai rau se aud sirenele...salvarile si politia. Dar nici dubele care nu incetinesc deloc la limitatorul de viteza nu se aud mai bine. De fapt zici ca se rup.

Intr-un  fel e si bine. Pot sa dau petreceri si vecinii nici nu aud :lol:

PS. Dormitorul e pe spate, asa ca eu dorm linistit  :troll:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

rota

[11 AUG 2023] Pasajul Doamna Ghica Bucuresti.

sursa:Alberto Costea Infrastructura Romania

TibiV

De la Constantin Mateescu: [18 AUG 2023] Lucrari Bucuresti – Pasajul Doamna Ghica

misiekwas

Aproape gata, deci măcar de aia scăpăm.