Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

15 Members and 23 Guests are viewing this topic.

NGC

Episode 1 / L1

"EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIESTI-BUZAU LOT 1 Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000"

Acesta este clasamentul din punctul de vedere al ofertelor financiare.

Valoare estimata                -> +/- 1655 milioane RON plus TVA
1) PIZZAROTTI + RETTER          -> +/- 1469 milioane RON plus TVA
2) NUROL INSAAT + MAKYOL INSAAT -> +/- 1521 milioane RON plus TVA
3) TEKFEN                       -> +/- 1588 milioane RON plus TVA

Clasamentul general arata la fel. Vrabiutele spun ca mai este un ofertant care a fost admis (WEBUILD), iar ceilalti ofertanti au fost descalificati, inclusiv MAPA INSAAT care ar fi in mod normal pe locul 1, iar BOG'ART ar fi fost pe 2 (respectiv 1 dupa ce MAPA INSAAT au fost descalificati).

NGC

^^

1) Nu au lipsit documente, ci nu a demonstrat indeplinirea unui criteriu.

2) Licitatiile sunt suspendate pentru ca inca nu s-a raspuns la solicitarile de clarificari.

3) Exista inca sanse.

NGC

Quote from: raulbogdan23 on April 18, 2022, 06:08:35 PMAm plecat de la BOG'ART, am continuat cu SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC si am terminat cu PIZZAROTTI pentru Lot 1

CONI + TRACE nici macar nu au participat la lotul 1. :lol:

Ionut

@NGC
Există încă șanse pentru ce/ca să ce? :o

oneLess

cred că:
Quote from: mirceaeliade on April 19, 2022, 12:09:40 AM...
si exista vreo sansa ca pe Focsani-Pascani sa se mai faca ceva (trimiteri la SEAP) "vara asta"?

Ionut

Păi e cam obligatoriu... dacă la asta se referea. Dacă nici licitații nu putem lansa în vara asta, ce pretenții să mai avem la 2026? Vedeți când s-a lansat Ploiești-Buzău și suntem departe de semnarea contractelor. Am și zis, aici și în presă, dacă pe Ploiești-Buzău avem măcar un lot semnat anul ăsta, e bine.

lucian

Ionut

S-a semnat contractul? Ce fake news.

danpandrea

Hai să nu luăm în serios o publicație care scrie "primii 21 de kilometrii".

Hercule

Doua greseli intr-una: nu sunt primii km din A7, si "kilometrii" se scrie cu un singur i.
Deșteaptă-te române!

NGC

@Ionut: Da, la Focsani - Pascani m-am referit.

cosminn

",,5 mai 2022 este noul termen de depunere a ofertelor pentru construirea celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focşani ( Sector al A7 -Autostrada Moldovei)! CNAIR a răspuns la peste 600 de solicitări de clarificare, iar licitaţia a fost reluată"

Sursa
https://www.g4media.ro/sorin-grindeanu-anunta-ca-5-mai-este-termenul-de-depunere-a-ofertelor-pentru-cele-4-tronsoane-ale-autostrazii-buzau-focsani-finantata-prin-pnrr.html

florin.ciubotariu

QuoteSectorul de Autostradă Bacău – Pașcani (A7) este cu un pas mai aproape de construcție!
Consiliul Interministerial a avizat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada Bacău – Pașcani (77 km).
După ce indicatorii vor fi aprobați, prin Hotărâre de Guvern, se va putea intra în faza de avizare a Proiectului Tehnic.
Finalizarea acestor etape va permite demararea procedurilor pentru lansarea în licitație a contractului de construcție efectivă a celor 77 de km ai acestui sector din Autostrada Moldovei (A7).
Construcția Autostrăzii Moldovei (Ploiești – Pașcani), cu o lungime de aproximativ 320 de km, va avea un cost estimat de 25,8 miliarde de lei (fără TVA) și va fi finanțată prin PNRR.

Sursa: FB Sorin Grindeanu

tom_sawyer

NGC

Quote from: cosminn on April 22, 2022, 04:34:55 PM"4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focşani [...] CNAIR a răspuns la peste 600 de solicitări de clarificare, iar licitaţia a fost reluată"

Sigur e documentatie matura? :D