Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hercule

E aiurea ce zici. Adica la CNAIR le pasa si se face pod pentru ca e important ca cele 5 masini ce trec pe acolo zilnic sa nu ocoleasca dar la Focsani nu conteaza miile de masini care ocolesc pe cocoasa.

Nici macar nu ar fi 15 minute ci cel mult 3. Doar trebuie sa coboare 300 metri pana la viaductul Valea Racilor.
Deșteaptă-te române!

voicul

Posibil sa fie aiurea, dar pana nu se vad cifrele vorbim discutii.
As putea sa zic si de acolo ce faceau - ca trebuia un drum nou sus - jos pe deal, facut permanent nu temporar. Tine un DC de CNAIR? Pai daca nu atunci stai asa ca aprobari de pe la CJ stai ca nu e asa simplu pe aici.
Dar nu zic ca am dreptate, zic doar niste idei.

Ce e clar:
Sunt multe discutii de ce se fac pasajele in S peste drumurile noi. Acum ca e drept, de ce se face drept.
Dar pentru ca suntem in Romania: pana la urma e importanta discutia nu ce se face  :)

dragos76

Eu tot nu mă prind pe unde sugerați că ar fi fost mai bine să se facă relocarea acelui DC? Deci în loc de pasaj peste DX, să meargă pe unde?

sirius.alfa

^ cam 800 m ar fi diferenta

Powered by API/PUM imgur uploader

Hercule

Eu ziceam de DC unde e cealalta bucla, din dreapta imaginii.
Deșteaptă-te române!

MarcoPolo

Puteau foarte bine sa renunțe la unul din cele doua drumuri comunale...
Sau sa le unească într-un singur pasaj.

Stiu ca sunt alte bugete, insa din economia făcută se putea moderniza unul dintre cele 2 DC.

raulbogdan23

Puteau foarte bine sa propuna un tunel acolo, cut & cover sau forat, si DC ramane asa cum era.

La cati piloti au bagat acolo pentru sustinere (si ancore de sustinere) realizau interiorul la un tunel forat.

gicu

A crescut procentul pe harta CESTRIN la 53% (de la 45% la final de august).

Vol

Au trecut 3 luni de la desemnarea castigatorului pentru studiul de fezabilitate a DX Dej-Cluj. Pare ca au de gand iarasi sa amane pe termen nedeterminat semnarea cum au facut data trecuta? Chiar asa de neimportant e drumul asta in viziunea lor?
Valorile de trafic sunt printre cele mai ridicate din tara.

Feri

Filmare completă - Legătura între Autostrada Transilvania A3 și DN 1 - Drum Expres DEx 4 Tureni Cluj de la On The Road AK

roberthpop

Privind acum desfasurarea lucrarilor cred ca lucrarea se dovedeste a fi mult mai complexa si dificila decat parea in urma cu un an.Oricum, asocierea se misca bine si am sperante ca,beneficiind si de extensiile de timp cuvenite,vor termina la timp.
Roberth Pop

andreita

https://youtu.be/wA2Kfep3BJ8?si=FcfPIOeAsu9V6vke

nu cred ca s-a postat asta aici. Se vorbeste de 2 ori despre DEx4 dupa min 15. Interesant.

felicitari Horatiu, argumentezi bine punctele tale. Sper ca te vom mai vedea la MT

Ash94

Lucrări la Drum Expres DEx 4 Tureni, între Autostrada Transilvania A3 și Drumul Național DN1 Cluj de la On The Road AK

raulbogdan23

Scurt update de azi:

- sensul DN1 Cluj-Turda e istorie, trafic mutat pe sensul opus, se circula pe cate 1 banda/sens
- au ajuns aproape la cota cu rampele pasajului DN1
- se pregatesc de cofrare la Paraul Racilor si la urmatorul viaduct
- la subtraversarea DC au cofrat deja bazele pilonilor, mai e una neinceputa
- au decofrat pilonul de la DC85, celalalt pilon a crescut si continuau lucrarile de armare
- avem al doilea strat de asfalt in continuare spre A3 pe 1 sens si se asfalta in continuare
- au inaintat foarte mult cu sapatura (groapa) la breteaua A3 Cluj - DEx4 Tureni

dragos76

E vreo șansă ca să circulăm pe noul amplasament al DN1, pe supratraversare, până la final de an?