Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 56 Guests are viewing this topic.

dorum

mai departe spre Recas:

al doilea spatiu de servicii, cel cu stalpii LEA 400kv; se lucreaza la mutarea acestei linii; lucrarile sunt incipiente, insa am confirmarea ca mult a fost pana s-au apucat... mai departe treaba va merge destul de repede

rigolele din fata spatiului de servicii:

armatura de fundatie a noilor stalpi LEA:

dorum

continuam:

asfaltare strat de uzura sens Lugoj-TM:

OIL1

TibiV

Ce frumos fumegă asfaltul fierbinte... :)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

__dir

Super veste!

Verdele ala e demential :)

horatiu.cosma

Ma bucur ca se lucreaza puternic, sper sa reuseasca finalizarea in urmatoarele 2-3 saptamani. @dorum, multumim mult, reportajul tau a fost ca o injectie de adrenalina dupa o saptamana lunga :). Daca ai putin timp, ai mai putea sa ne faci pe o harta a lotului un mic desen aproximativ cu zonele unde s-a asternut deja stratul de uzura?

dorum

spre nod Izvin:

Marcaje rutiere - experti baietii, jos palaria!

TibiV

Quote from: horatiu.cosma on November 06, 2015, 04:23:33 PM
Daca ai putin timp, ai mai putea sa ne faci pe o harta a lotului un mic desen aproximativ cu zonele unde s-a asternut deja stratul de uzura?
Cred că deja este mai simplu invers: unde nu s-a pus încă uzura...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dorum

AFC

@dorum, big like. Mi-ar trebui un multiple like, poate se indura sefu'. :D
Uit de toate cand vad asfalt proaspat. :)
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

dorum

Cam atat pe partea de poze... dar avem si filmari!! :)

MULTUMIM TS pt amabilitate si disponibilitate! BAFTA sa terminati lucrarile cat mai repede si va mai asteptam pe alte loturi PENTRU CA MERITATI!!!!
Ne vedem la deschidere!!!
:cheers:

dr4qul4

sunt puse pe google pozele. SIgn out- sign in si ar tb sa mearga ( la mine a mers)

+1

+1 si pt TS. Imi place cum lucreaza. Chiar daca liciteaza altceva, pana la urma fac treaba repede si bine.
Iar transparenta de care dau dovada este de admirat...si de copiat!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dorum

restul filmarilor le va posta @IULI, caruia ii multumesc pt ziua de azi petrecuta impreuna pe santierele patriei :)