Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 31 Guests are viewing this topic.

Ionut

Ne confirma nenea_hartia mai pe seara cred. Si cred ca vine si cu poze. :)

Avem asa:
In exploatare (km reali, nu km de numerotare) la 06.06.2012:
A1: Bucuresti-Pitesti 113 km
A1: Sibiu bypass 17 km
A1: Timisoara-Arad 44,5 km
A2: Bucuresti-Cernavoda 150 km
A2: Murfatlar-Constanta (A4) 17 km
A3: Campia Turzii-Gilau (Cluj vest) 52 km
A4: Constanta bypass, sectiunea DN3-Agigea 8,5 km
---------------------------------------------------------------------
TOTAL KM REALI IN EXPLOATARE: 402 km
---------------------------------------------------------------------

Am updatat si postul threadul principal de autostrazi.

Sfantu

inclusiv nodul de la aeroport si zadareni ?
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

bogdymol

Da, s-a deschis. Am trecut azi pe acolo, dar nu am poze. Din pacate nodul de la aeroport e tot inchis. Am vrut sa intru pe acolo, dar m-am fentat... Am ontrat pe la nodul de la Zadareni
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Nodul de la Zadareni am vazut ca era deschis deja de duminica, la cel de la aeroport se lucra inca duminica.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

excelente vesti...sa speram ca termina si cu bordurile de la aeroport si ii dau drumul si acolo la nod.....

PS. In sfarsit vad ca mai sunte-ti si voi in zona ...am lipsit 1 sapt si vedeam ca de dimineata postam singur...chiar ma intrebam unde e lumea de pe forum ca inca nu e sezonul vacantelor si mai avem lucrari de urmarit :D.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bogdymol

Cateva capturi de astazi de pe camera video (calitatea lasa de dorit... imi pare rau :ohno:).

Am incercat sa intru pe la nodul de la Aeroport pe Centura Arad, dar inca e santier acolo:

Pe unde e Loganul alb de la firma de paza ar fi trebuit sa fie intrarea, dar deocamdata e inchisa pentru ca inca se lucreaza:

Asa ca am incercat la nodul Arad sud-est sud-vest, adica de pe drumul spre Zadareni:

Nodul acesta era deschis. Se pare ca au si montat semnele speficice care interzic circulatia pietonilor, căruțașilor etc. inainte de intrarea pe autostrada:

Pe banda de accelerare... din pacate pe jos erau niste mizerii (cred ca bucati dintr-un cauciuc):

Multumim de urare ;)

Nodul Arad-sud (DN69):

O situatie ingrijoratoare legate de nefinalizarea lucrarilor la A1 Arad-Timisoara (pe care inca sustin ca nu am vazut progrese din Decembrie): in zona localitatii Sagu, jud. Arad constructorul si-a lasat pe partea stanga (pe sensul AR-TM) o intrare in dreptul Fiat-ului alb din stanga (masina care apartine constructorului). Din pacate am auzit ca multi localnici din Sagu intra si ies pe acolo pe autostrada, uneori chiar trecand de pe un sens pe altul (pot sa faca asta pentru ca se vede ca lipsesc parapetii):

Stiti de ce nu se finalizeaza autostrada? De ce nu se monteaza parapetii? Pentru ca e loc bun de stat cu radarul in mijloc :)

Capatul podului peste pârâul Măgheruș e unul cu probleme din cauza denivelarii ce s-a format acolo. Se pot vedea inclusiv urmele lasate de rotile TIR-urilor cand au trecut pe acolo:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

@ciprebbe: suntem aici, n-am fugit in vacante deocamdata. Si oricum dupa vacante de obicei vin si poze. :D
@bogdymol: hai lasa capturile, lucreaza acolo de zor la filmulet. :D Hm, vad ca au pus 100 km/h pe bypass. E normal pana la urma, este totusi un bypass si trece pe langa case si blocuri. Deja e grav ce se petrece pe Arad-Timisoara... dar sa ne bucuram de Arad bypass pana la urma. :cheers:

bogdymol

Quote from: Ionut on June 06, 2012, 04:00:28 PM
@bogdymol: hai lasa capturile, lucreaza acolo de zor la filmulet. :D Hm, vad ca au pus 100 km/h pe bypass. E normal pana la urma, este totusi un bypass si trece pe langa case si blocuri. Deja e grav ce se petrece pe Arad-Timisoara... dar sa ne bucuram de Arad bypass pana la urma. :cheers:

De data asta capturile astea sunt tot ce primiti :) N-am facut filmulet inca pentru ca sunt cam ocupat zilele astea, iar capturile astea le vedeti facute la un drum pe care oricum trebuia sa-l fac, indiferent daca s-ar fi deschis sau nu Centura. In week-end voi incerca sa fac filmuletul + poze mai faine :)
drumurile mele

bogdymol

QuoteFara restrictii pe centura-autostrada. Lucrarile au fost finalizate si se circula pe toate benzile

Poza pare a fi de astazi...

Dupa trei ani de santier, centura rutiera in regim de autostrada a municipiului Arad a fost finalizata, iar soferii pot calca pedala acceleratiei pana la 100 de kilometri la ora.

Centura a fost deschisa partial in urma cu jumatate de an, insa doar pe cate un sens, in functie de modul de desfasurare a lucrarilor, astfel ca se circula in regim de drum national, pe o singura banda. De astazi, exista doua benzi pe sens si una de urgenta, astfel ca limita de viteza de 60 de kilometri la ora a fost anulata.

Centura are o lungime de 12,25 kilometri, iar proiectul a costat 120 de milioane de euro, jumatate din suma fiind acordata de Uniunea Europeana, prin Fondul de Coeziune. Inaugurarea oficiala a soselei va avea loc in 25 iunie, odata cu inaugurarea autostrazii Arad-Timisoara.
sursa: stirileprotv.ro

Oare de unde au scos data de 25 Iunie pentru finalizarea integrala a centurii si a Autostrazii Arad-Timisoara? Pe AR-TM nu termina luna asta decat daca se mobilizeaza Bechtel-style, ceea ce e greu de crezut.
drumurile mele

ciprebbe

bogdy....atentie ca nu zice anul ....    25 iunie doar.....:D
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bogdymol

Inca un articol legat de deschiderea Centurii Arad de astazi: Unda verde pentru centura Aradului

drumurile mele

Ionut

Bine bine, hai ca asteptam pana in weekend. :p
Legat de 25, au asa multe de facut? Ar fi 20 de zile.

bogdymol

Quote from: Ionut on June 06, 2012, 05:31:43 PM
Bine bine, hai ca asteptam pana in weekend. :p
Legat de 25, au asa multe de facut? Ar fi 20 de zile.

Legat de 25: uita-te la si imagineaza-ti autostrada aia gata in 20 de zile... ca din Decembrie n-au mai lucrat (aproape) deloc.
drumurile mele

panda05

un insider , poate nenea _hartia ne poate spune cand va fi deschis si nodul de la aeroport ? ca ne-am duce si noi de la Boul Rosu in zona industriala NV pe centura la serviciu

Quote from: bogdymol on June 06, 2012, 05:13:52 PM

IT Manager

Ionut