Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 57 Guests are viewing this topic.

phb2

« Reply #9020 on: July 09, 2013, 10:06:51 PM »
Are logica perfecta. Compania e aproape de faliment si de 3 luni nu a mai lucrat nimic pe Arad-Pecica.
=> I fully agree

« Reply #9030 on: Today at 12:18:27 PM »
Din datele publice avem:
- stadiu fizic lucrari 84,5 %
- stadiu plati 87,15 %.
=> Stadiu plati > stadiu fizic ! How is this possible ?

ciprebbe

Quote from: alin_simeriaveche on July 10, 2013, 04:19:03 PM
Poze de ieri, de cand am venit acasa...pozele incep de pe Valea Oltului sipana la Orastie.Pozele nu le-am incarcat pe imagehuck din cauza ca nu sunt prea reusite...sunt de pe autobuz. Pot spune ca se lucra sustinut pe toate loturile. Cel mai avansat mi se pare Strabag, pe lotul Straco(dupa centura Sebes) lucrarile au stagnat parca. Impregiliosemisca ceva dar nu asa cu talent
https://plus.google.com/photos/110387718326333629910/albums/5898673396877743553?banner=pwa

You do not have permission to view this album.

Schimba setarile :p
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alin_simeriaveche

scuzati am refacut albumu...legat de alpine....sunt debusolat si dezamagit, nu mai pot participa la forum sunt cu cel mic
https://plus.google.com/photos/110387718326333629910/albums/5899020703363380305

dr4qul4

QuoteDin datele publice avem:
- stadiu fizic lucrari 84,5 %
- stadiu plati 87,15 %.
=> Stadiu plati > stadiu fizic ! How is this possible ?

nu este ilegal asa ceva? Parca lucrarile finantate din fonduri UE intai se realizeaza si mai apoi se deconteaza... iar cum fondurile au fost blocate destul timp, de unde bani pentru plata in avans?
chiar nu are nici o logica
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mariansb

Poze de azi dupa amiaza de pe Sebes-Sibiu
Se lucra si pe lotul Impregillo, inclusiv dupa viaduct spre Sibiu, unde erau cateva camioane si excavatore, maxim 10

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

tot de pe lotul Straco
[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

mariansb

ultima poza e din zona Cristian

[/URL]

[/img]

mariansb

cateva si de pe directia Sibiu-Sebes, de la ora 20

[/URL]

[/img]

tigrel58

Quote from: phb2 on July 10, 2013, 04:41:27 PM
Are logica perfecta. Compania e aproape de faliment si de 3 luni nu a mai lucrat nimic pe Arad-Pecica.
=> I fully agree

Pas de te compredndre. Est que ton accord (en anglais) s-aggit que les autriches peuvent laisser les roumains le chantier quand ils vont, comme ils vont ?

mariansb

De s-ar deschide mai repede centura Sebes, pentru ca in perioada asta se circula ingrozitor.
Azi dupa masa , dupa intersectia de unde se desparte drumul spre Transalpina ,era coloana de masini pe banda 1 ,  pe acolo fiind sens unic pana in centrul Sebesului, unde spre Sibiu se intra pe o banda la dreapta.
Numai ca bizonii, din judete de peste tot, nu stateau la rand, depaseau coloana si fortau intrarea pe prima banda , astfel ca abia inaintam.
Dupa ce au intrat vreo 20 ,am intrat pe banda a 2 a si am blocat-o , avand un complice care tinea randul, mergand in paralel cu mine pe prima banda.Atunci au inceput claxoane in spatele meu, semne...
Nu am cedat , pentru ca trebuia sa ajung in Sibiu la o anumita ora .
In poza e masina marlanului din spatele meu.

[/URL]
[/img]

BoGDaN

Multumim de poze Mariane.
Intr-un post alecu26 baga pe Straco in aceasi oala cu Romstrade, Alpine etc. Straco, dupa parerea mea, la volumul de munca, resurse, know-how s-a descurcat onorabil. UMB merita lauda pentru ce au facut pe A1 si A3 dar Straco, cu 2 loturi mult mai grele decat ce a avut UMB.....a facut tot posibilul sa fie totul la timp. Nu i-as da un lot pe Valea Oltului decat in asociere cu UMB, dar firma asta, mie personal imi place.

rocklee

Quote from: alin_simeriaveche on July 10, 2013, 07:35:07 PM
scuzati am refacut albumu...legat de alpine....sunt debusolat si dezamagit, nu mai pot participa la forum sunt cu cel mic
https://plus.google.com/photos/110387718326333629910/albums/5899020703363380305

bravoooo  :)alineee :D..

rocklee

excelente poze mariansb.... :)....daca ne intilnim [ pe centura sebesului ]  dau un pesi rece  8).....

Earthchild

Quote from: tigrel58 on July 10, 2013, 11:27:59 PM
Quote from: phb2 on July 10, 2013, 04:41:27 PM
=> I fully agree

Pas de te compredndre. Est que ton accord (en anglais) s-aggit que les autriches peuvent laisser les roumains le chantier quand ils vont, comme ils vont ?

Oups... N'assassinez pas le francais, je vous en prie!