Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 33 Guests are viewing this topic.

adrian sibiu

Udar urmează,dacă mâine nu plouă o să fac si una aeriană.

luc

^
Pentru ca a mai fost aici discuția: din parcarea Petrom, din zona Centrului de Întreținere de la Pianu este permisă ieșirea/intrarea pentru automobile sub 7,5t. Peste doar pentru cele din CIC.

Se poate folosi cu încredere pentru a evita blocajul zilnic Sebeș - Alba Iulia. Ruta recomandata Vințu de Jos - Pârâul lui Mihai - Pâclișa - Alba Iulia.

dragos76

Rentează mai mult ieșirea pe acolo decât pe nodul oficial de la Sebeș Vest, și continuare pe DN până în Vințu?
Pare distanța mai lungă pe varianta de la Petrom, un pic mai întrotocheată ieșirea din spațiul de servicii, plus că după aceea ai de mers pe un DJ până la Vințu (în loc de DN7 în cealaltă variantă).

Jallen

Din cate imi aduc aminte ca am citit pe harta interactiva a CNAIR-ului, astazi ar trebui sa fie publicata in SEAP licitatia pentru lotul 3 PiSi (Cornetu - Tigveni).

luc

^ @dragos76: mai lungă nu, poate mai întortocheată. Avem 4 km vs 9 km, dar ca timp câștigul e nesemnificativ. Până la urmă este opțiunea fiecăruia. Localnicii care știu bine zona vor alege prima variantă, care oricum nu este o ieșire oficială. O mai folosim până (când?!) se leagă A1 de A10...

Varianta prin parcare Petrom: Varianta pe la Nodul Sebeș Vest: Powered by API/PUM imgur uploader

udar

Quote from: adrian sibiu on August 23, 2020, 04:28:39 PM
Udar urmează,dacă mâine nu plouă o să fac si una aeriană.
Adrian ai avut parte de soare astazi   ?

dragos76

@luc, eu mă gândeam din direcția de la Sibiu; că eu pe acolo cam am drum, înspre Cluj :).
Dinspre Deva e clar că rentează mai bine să ieși pe aici. ms de explicație, e clar acum.

adrian sibiu

Udar imi pare rau dar azi nu am putut ,soare a fost doar pana pe la 13 după aceea a fost o vreme cam urâtă a bătut vantul si a plouat putin ,dar oricum azi nu a fost animație pe șantier semn ca cei de la Dimex nu au venit.

mike_85

Mai sint șanse sa înceapă Astaldi măcar parțial PiSi 5 anul asta?

mirceaeliade

Pe harta interactiva apare:

>A FOST EMIS ORDINUL DE INCEPERE PENTRU ACTIVITATEA DE PROIECTARE (ELABORARE P.A.C. SI PROIECT TEHNIC) IN DATA DE 22.06.2020
IN PREZENT SE DESFASOARA INVESTIGATIILE GEOTEHNICE PARALEL CU ACTIVITATEA DE ELABORARE A PROIECTULUI TEHNIC.

mastereve

Conform graficului (12 luni proiectare), anul viitor cel mai probabil

pasa_andrei

Au spus ca vor sa intre in teren inca de anu asta, dar depinde de proiectare. Asteptam.  :D

horatiu.cosma

Terenul e expropriat, deci sunt șanse să intre de anul ăsta măcar la coloane forate, că au multe de tot.

Feri

Legat de lotul asta, poate e doar impresia mea dar nu pare ca vor fi cam ingramadite bretelele nodului PitestiN/Bascov din DN7?

imagine la dimensiune completa

voicul

^^^PISI 5, promisiuni:

Compania Națională de Drumuri promite că până la finalul anului va fi deschis șantierul și pentru un al doilea lot, între Pitești și Curtea de Argeș.

Nimic nou in rest:
https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/prin-gropi-si-ambuteiaje-spre-europa-cand-va-fi-gata-autostrada-promisa-de-30-de-ani-1358473