Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 52 Guests are viewing this topic.

stent76

@rocklee: felicitari! un mare + si de la mine.
Din poze, la viaductul de la Branisca, mi se pare destul de mica distanza pana la firele de la LEA. Ar putea sa aibe probleme la montarea urmatorului set de grinzi?

Vice33

Quote from: Neufunk on September 10, 2017, 09:42:42 PM
Poate cineva sa faca o prognoza privind deschiderea loturilor de pe LD? Ne asteptam pana la urma sa deschidem ceva anul acesta, dupa cum merg lucrarile?

Chiar daca UMB lucreaza foarte bine, totusi, merg cf. programarilor etapelor de lucru, nu fac asa de mult in avans, avand in vedere intarzierea de un an si ceva...cu siguranţă nu pot recupera intr-un an ce trebuiau sa facă în 2 ani, e imposibil, uitaţi-vă câte mai sunt de făcut, multe lucrări şi chiar dacă sunt 500 de persoane si peste 250 de utilaje, cu toata organizarea lor, si cu avansul de poate, cateva luni...cine le dă timpul pierdut un an...plateşte cumva MT sau "Cuculeana Lugojeana"? O estimare realistă ar fi dacă totul merge asa ca până acum, să anticipăm optimist toamna-iarna viitoare...asa un 85-90%. Din noiembrie pana prin martie nu va fi activitate pe santiere, mai sunt 2 luni de muncă patriotică după care vine hibernarea.

Dacă ne luăm după statistica procentajelor lucrărilor, lotul 4 UMB avea in Mai 2015 = 28% iar în Mai 2016 = 47%, deci într-un an cam +20%...daca mergem pe această logică matematică, în 2017 când au reluat aveau în Martie 2017 = 48%, si dacă considerăm că ritmul de lucru este la fel de bun, putem anticipa că în Martie 2018 = 70% (sau chiar mai mult...).

Ar trebui la finalul lui 2018 să avem un 90%...sta pur teoretic, estimativ-matematic.

Dacă ritmul de lucru actual e în aşa fel încât în fiecare lună să facă 3%, atunci la finalul anului ar veni cam +24% faţă de cei 48% cât aveau în Martie 2017 iar spre finalul lui 2018 e posibil să avem matematic probabilitate mare să ajungă la 90-95%.

Să sperăm că până în toamna anului viitor se finalizează nodul de la Grind/Dobra...

cristi5

Quote from: Neufunk on September 10, 2017, 09:42:42 PM
Poate cineva sa faca o prognoza privind deschiderea loturilor de pe LD? Ne asteptam pana la urma sa deschidem ceva anul acesta, dupa cum merg lucrarile?
Vezi prognozele pe harta. Le actualizez de cate ori aflu ceva pe forum sau de la colegi:

http://proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html

^ daca inteleg bine, nodul Grind nu se va deschide pana nu e gata Holdea. Cauta Grind pe forum :)

neaguionutu

@rocklee: felicitari! un mare,mare + si de la mine.

Earthchild

Big like! @rocklee&UMB, 80% din activitatea de pe santierele de autostrazi din Romania.

Mihai_C_Radu

Roklee, ca de obicei, magistral !  :o

Am o intrebare de profan, sa imi iertati ignoranta va rog:

La nod Holdea, platformele din beton care sustin reazemele temporare pentru grinzile metalice vor fi ulterior finalizarii podului demolate? Senzatia mea este ca incurca gabaritul autostrazii care va subtraversa acolo DN-ul... O:-)

Ionut

Da, acele "pile temporare" vor fi demolate dupa ce podul metalic va fi gata.

alecu26

Sunt acolo doar sa sustina grinzile pana se face sudura. Nu prea poti aduce grinzi de vreo 80-90 de metri intr-o singur bucata.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

mishu77

Am trecut acum cateva ore pe la holdea. Niciodata nu am vazut asa o activitate in zona. Unde o sa fie giratoriul stateau 7-8 camioane la incarcat. Peste tot era miscare sustinuta in nod. O macara cred ca ridica o grinda. Poze nu m-am oprit sa fac pentru ca avem deja de la roklee

Dominik

You're in Steelers Country

TibiV

In postarea DRDP Timisoara apare o poza ciudata la secunda 17...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alecu26

Nu cred ca e din acelasi loc. E de unde au scos umplutura afara.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Danny550394

Quote from: alecu26 on September 11, 2017, 04:09:30 PM
Nu cred ca e din acelasi loc. E de unde au scos umplutura afara.

Corect. Nu are legatura cu Holdea.

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

AUT_XY

Hello !

Did i understand that correctly that there is now an official complete building permit for the part "Margina - Cosevita" that this part can be now completed without any law problems?