Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 26 Guests are viewing this topic.

rocklee

intre nodul ilia si dealul cu cariera ...pe unele portiuni sa montat parapeti din  mijloc 

cateva imagini si de la nodul ilia ...nu am fost sa vad cum sata situatia unde afost alunecarea de teren ..pentru ca a inceput sa ploua ...dar am cateva imagini dintre pasajul dn7 si pasajul cf ...

sa ajuns cu terasamentul la nivel ...

rocklee

langa pasjul de linga halda desteril se face umpluturi pentru terasment ...

nu stiu carei motivul dar vad ca sau oprit cu lucrarile la ...relocarea tevilor ... :( ???

rocklee

incepem cu imagini cu viaductul branisca ...citeva cu viaductul din unele unghiuri ...

urcam sus ...si vedem ca avem predale montate ...si se mai monrau catam fost acolo    ...

avem asfalt pe 2 km in doua stratuei

avem zid de sprijin langa terasament...

rocklee

ne dam jos de pe terasment si facem poze la viaduct si sapaturile din deal .... :D

rocklee

si ultimile imagini sunt de la viaductul..de la urcarea pe dealul cu lilieci ...

imagini cu vitoarea  culee a viaductului dinspre deal

portocala mecanica

rocklee

sapaturile in dealul cu lilieci...inspre calea ferata ...unde se pare ca vafi un debleu ...

si o imagine cu sapatura dinspre soimus ...in zona pesteri inca nu sau apucat de lucru ...

rocklee

si in incheierea acestui foto reportaj ...cteva imagini pentru cei care lucra in domeniu sa ne explice ...de ce saturnat amorsa in zona vitoarei culee a viaductului spe vitorul terasament ...vad ca sa facut si o fundatie speciala acolo ...

de incheiere am o propunere ...ar fi interesanta o filmare din drona ...daca acolo sus cineva ma aude .... :D
ar fi multe de vazut ...

cu respect ROCKLEE...

:bye: :bye: :vroomvroom: :vroomvroom:

ciprebbe

E programata, dar mai sunt amanunte de rezolvat :))
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

TibiV

rocklee,
+1

si 5 x :cheers:

Si ca veni vorba... cred ca este cat se poate de clar acum ca inaltimea libera peste DN76 nu va fi deloc mica...

Ce structura masiva realizeaza pe capatul pilelor...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

neaghi

De ce la supratraversare sint 6 piloni de fiecare parte, iar in rest doar 4 ?

pbh

Pentru ca acolo grinzile vor fi montate i diagonala. No comment pentru UMB :baby:

Dominik

Super treaba Rocklee, cum ne-ai obisnuit pana acum !!! +1  :cheers: Si eu astept cu nerabdare filmarea din drona de pe Lugoj-Deva si mai ales lotul UMB, vor fi progrese foarte mari fata de filmarea de acum 3 luni  :)
You're in Steelers Country

neaghi

Abia astept/am sa le vedem sus !  :D

Neufunk

Poate cineva sa faca o prognoza privind deschiderea loturilor de pe LD? Ne asteptam pana la urma sa deschidem ceva anul acesta, dupa cum merg lucrarile?

Ionut

Am zis de atâtea ori. Anul asta nimic.
Anul viitor vom vedea ce și cand. Este prematur să dai acum un termen precis.