Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 21 Guests are viewing this topic.

mishu77

Cred ca lucrarile de arta ce le are UMB de facut dureaza cam 10-12 luni si pentru a fi gata ar trebui sa lucreze in paralel cu restul. E adevarat ca iarna se mai poate lucra la betoane. Pana la urma se mai stie ceva de traseul de la Soimus? A ramas pe deal sau sa modificat ceva?

dr4qul4

nu sunt presati de timp. Probabil vor termina inainte de alegerile de anul viitor.

"vor termina" e cam mult spus.....pentru ca la cum se misca lucrurile cred ca mai degraba vedem Pitesti-Curtea de Arges decat ecoductele.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

horatiu.cosma

Din spusele lui Neaga, problema liliecilor s-a definitivat. Se vor construi niste "case in copaci" pentru ei, iar autostrada va merge pe deal, asa cum apare in SF. Deja la viaductul de urcare pe deal de pe partea cu nodul Soimus(acolo unde se darama casele) au inceput sa se execute coloanele forate.

istvan78

^^ Da, sa le construiasca "case in copaci", ca liliecii stau unde li se spune... :o  Se vor lua frumos si-si gasesc alta grota in regiune, case closed.

Dar eu nu cred ca UMB va putea sa execute sectorul de pe deal mai repede de 12 luni, va fi totusi foarte mult de excavat in roca dura, multe structuri de sprijin de executat, etc...

horatiu.cosma

Chiar 12 luni nu cred ca vor fi. Terenul nu e "alunecos" ca si la Aciliu, distanta e doar un km, iar UMB e recunoscuta(chiar renumita) pentru viteza si promptitudinea cu care rezolva astfel de lucrari.

TibiV

Eurocopter, AdrianB1, ce se mai aude cu ultima parte a filmării ?
Lugoj-Deva lot 2 ?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cutter

AdrianB1

Am trimis-o lui Eurocopter, depinde cand apuca sa o publice.

Quest

Din amabilitate/colegialitate, ptr care ii multumesc, AdrianB1 mi-a trimis in PM linkurile celor 2 filmulete de pe LD2.
Am facut ptr portiunea Nod Margina -> Nod Dumbrava (promisa de Salini c-o termina pina in iarna), 27 de capturi de ecran din playerul cu care am urmarit materialul filmat, set de poze pe care l-am pus intr-un album dedicat pe Imgur. Enjoy !
Multumim inca o data ptr filmare AdrianB1 !

Album poze A1 Nod Margina - Nod Dumbrava sept 2015
Common sense will get you far !

rocklee

frumose imagini au inaintat destu de bine...dar ca vor termina in iarna greu de spus   multumim AdrianB1... :)

TibiV

@AdrianB1

Hmmm...
Carenaj...  Tren de aterizare fix .. Roata de bot ?
Evident că doar după o roată nu mă prind cu ce zbori. :D

Dar imaginile sunt suuuuuper !

Aşteptăm video integral..
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

nu pote cineva sa urce imaginile lui AdrianB1....pe forum sa le vedem ....Queset  te rugam dacaai timp....??

Ionut

^

Nod Margina:

Pasaj peste CF Margina:

Altele:

Parcare zona Faget:

Mai departe:

Pod/viaduct peste Vadana:

Ionut

Ionut

Mai departe.

Peste DJ694.