Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 24 Guests are viewing this topic.

Ionut

Excelent update, multumim pentru efort Marian! :cheers: Cel mai mult ma bucura sporul cu care se lucreaza, Sibiu-Deva pe autostrada va fi de mare efect. :D

mariansb

Cu placere,Ionut!O sa va tin la curent!
Da ,cativa ani va fi partea cea mai frumoasa a autostrazilor de la noi,atat ca peisaj,cat si ca structura rutiera! :cheers:
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

boer_escu

Astazi nu am mai rezistat pe acasa si am facut o tura cu masina, ca sa vad cu ochii mei ce s-a mai intamplat pe lotul 4 si lotul 3, fiindca trecusera aproape 2 luni de cand nu am mai fost prin zona. Vedeti si voi ce am vazut si eu:

Incep mai intai cu lotul 4, al celor de la Astaldi, care astazi lucrau din plin.
Imaginile sunt dinspre Sibiu catre Sebes:

By boer_escu at 2012-07-01

Spre hula Sacelului:

Spre Sibiu, in apropiere de Cristian:

Idem:

Pe hula Sacelului, in partea dinspre Sibiu:

Idem:

Viaductul de la Sacel, in partea spre Sebes:

Pasajul drumului spre Mag:

Nodul Saliste:

Ceva mai incolo urmeaza sa postez pozele de pe lotul 3 al Impregilo.

boer_escu

Si eram sa uit de panorama asta: viaductele de la Sacel, in toata splendoarea lor:

Ionut

Superba panorama!!! Va arata grozav din DN. :D Multumim de poze! :cheers:

radutm

LE: sters ca sa nu se suprapuna peste postul lui boer_escu. scuze! nu mi-am dat seama ca reportajul continua

cont inchis

boer_escu

In continuare, lotul 3 al celor de la Impregilo, de la nodul Saliste pana la viaductul de la Aciliu.
Pe tot sectorul se lucra din plin, mai putin la viaduct unde, fiind ora 13 cand am ajuns eu, banuiesc ca era pauza de masa, fiindca nu era chiar nici o miscare pe santier.

Imaginile mai jos, incepand cu nodul de la Saliste unde spre deosebire de cei de la Astaldi care lucrau doar la supratraversarea autostrazii, Impregilo a avansat mult cu terasamentele:

Sfarsitul lotului Impregilo, la Saliste:

Debleul din capatul viaductului de la Aciliu, inspre Saliste (se lucra din plin):

Detaliu:

In spate urmeaza viaductul de la Aciliu:

Acelasi loc, inspre Saliste:

Si cei mai important, la final: viaductul de la Aciliu

Daca bine am identificat, aici se vad viitoarele grinzi metalice:

Aici urmeaza debleu (sau tunel - parca se zvonea) catre Saliste:

Poza este facuta chiar de sub viitorul viaduct:

radutm

@boer_escu: poze fantastice, multumesc pentru efort!

vin si eu cu cateva poze facute azi dupamasa la intoarcere catre casa, desi sunt mult mai putin spectaculoase.

A1 Belint - Dumbrava la intersectia cu drumul judetean Costei - Balint.
1. Vedere in directia Faget:

2. Vedere in directia Timisoara:

In departare se vedea un grup de utilaje. Pare ceva mai avansat.

Cateva poze putin mai departe, de pe dealul de la Tipari. In foto nu se vede cine stie ce, dar acum se intrezareste mai bine legatura cu Lugojul (ultima oara cand am trecut pe aici nu se vedea nimic):

Vedere inspre Lugoj:

Ultima poza este de la intersectia lotului 1 Timisoara - Izvin cu DN6:

cont inchis

Ionut

WOW, impresionant viaductul Aciliu! Fantastice poze, multumim mult pentru efort, mai ales pe caldurile astea!!! :cheers:

@radutm: grozav update, foarte rare pozele de pe Lugoj-Deva! Mi se pare mie sau sunt cam in urma pe acest lot? In urma daca facem comparatia cu segmentele din Orastie-Sibiu. Ma bucur sa vad ca pe Timisoara bypass cei de la UMB se tin de treaba, iuli poate ajungi tu pe segmentul lor, ar fi extraordinar!

LE: ce bun ar fi acum un clip video din avion... mai ales pentru zona Aciliu sau Sacel... ooooofffff. Voi care sunteti pasionati de aviatie nu putem cumva rezolva, sa contactam direct aerocluburi sau ceva pentru ca de la MT nu stiu daca mai pupam clipuri... macar acum vara cat este vreme frumoasa si buna de zbor.

mariansb

@Boer_escu-foarte reusite pozele,ca de obicei!Ce aparat folosesti?
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

radutm

Quote from: Ionut on July 01, 2012, 07:33:50 PM
@radutm: grozav update, foarte rare pozele de pe Lugoj-Deva! Mi se pare mie sau sunt cam in urma pe acest lot? In urma daca facem comparatia cu segmentele din Orastie-Sibiu. Ma bucur sa vad ca pe Timisoara bypass cei de la UMB se tin de treaba, iuli poate ajungi tu pe segmentul lor, ar fi extraordinar!
Ceva progres exista, desi mai lent decat pe alte loturi. Mai ales pe drumul de legatura cu Lugojul, progresul e mai vizibil. Trebuie sa spun ca veneam dinspre Faget si am vazut din mers si situatia de la nodul Manastiur, dar nu am apucat sa fac poze. Si acolo se vedea ceva progres, dar nimic spectaculos.
cont inchis

bogdymol

:cheers: <- pentru toti cei care contribuie cu poze
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

tonică

ptiu de deochi, cat de mullte imagini si informatii..Multam si eu, deasemeni plimbaretilor fotografi, sunteti grozavi. Noroc cu voi sa mai stim si noi despre ce se-ntampla...
Mariansb, nici o problema, n-au intrat zilele in sac..:)

Se lucreaza bine la aciliu si la saliste iar acum din imaginile lui boer_escu am vazut, daca ma inteles bine si continuarea viaductului de la saliste de pe partea cealalta a dealului, nu? sau confund?:
Quote from: boer_escu on July 01, 2012, 06:10:39 PM

Pe hula Sacelului, in partea dinspre Sibiu:

Ionut, pai zicea ciprebe cum ca daca-i vreme buna week endul acesta iese cu eurocopter la o pală de vânt in zona. Sper c-a fost soare si frumos la cluj si c-au reusit sa se ridice si sa vina cu ceva 'hrană' .. :D

iuli

Multumiri de poze radutm  :cheers:

Quote from: Ionut on July 01, 2012, 07:33:50 PM

La ce tronson te referi? Lugoj-Deva?
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

boer_escu

@tonica - imaginea respectiva este din partea dinspre Sibiu a viitorului tunel de la hula Sacelului

@mariansb - pozele sunt facute cu un Nikon D90 cu doua obiective, unul 18-55 si unul 55-200

Multumiri @radutm pentru poze. Din pacate, din cate pot vedea, lucrarile pe acolo sunt aproximativ in stadiul in care erau pe loturile 3,4 de pe Orastie-Sibiu la sfarsitul anului trecut.

@ionut - da, chiar ar fi interesante niste filmari din avion, dar pana atunci pot face eu un mic rezumat pentru lotul 4 cel putin:
zonele in care lucrarile par a fi cele mai putin avansate sunt:
- intersectia cu by-pass Sibiu - aici mai trebuie realizata inclusiv traversarea de catre DJ Sibiu-Ocna Sibiului a autostrazii
- zona in care autostrada va cobori spre Cristian dinspre Sibiu, inainte de spatiul de servicii
- viaductele gemene de la Sacel in partea dinspre Sibiu sunt aprox 300 m care inca nu au fost atacati, cel putin nimic vizibil la suprafata
- tunelul de la Sacel
- zona apropiata de nodul de la Saliste, unde inca nu se profileaza terasamentele
Aproximativ acestea ar fi zonele cele mai putin avansate dupa parerea mea, din cate am vazut recent