Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 60 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Nu uita sa pui watermark... ca altfel vine jurnalistul X si spune ca el a facut filmarea :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Da da, musai sa puneti watermark!!! Puneti SSC, peundemerg sau id-ul vostru sau whatever, numai nu lasati clipul fara watermark pentru ca va fi exploatat fara rusine. Daca nu stiti cum sa faceti asta il intrebati pe bogdymol. :lol: O:-)

tonică

Quote from: ciprebbe on July 02, 2012, 01:48:28 PM
CINE A FOST CUMINTE PRIMESTE CEVA !!!!! Proaspat ....de azi !!! Aerian  :D....  e la procesare .........( de la eurocopter citire)

Oau ce veste....Sa-i transmiti lui eurocopter numa' de bine...Stam pe ghimpi... :D

savagedanyro

nu ar trebui dar nu ma pot abtine...e o fraza clasica :

CHRISTMAS  IN  JULY !!!!!
...live the moment...

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

:))
rabdare...e inca la procesare...dureaza cateva ore
nu stricati F5 ul...... ne mai trebuie pe viitor
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

:lol:

Am pus si eu articolul, dar s-au precipitat lucrurile dupa si lumea nu l-a mai vazut. E bine ca ai pus si tu link, nu stiu cati l-au vazut si e un articol bun cu detalii interesante de la constructor.

ciprebbe

Santierului tronsonului Deva-Orastie construit de asocierea Strabag-Straco, parte a autostrazii A1, la data de 2 iulie 2012.
http://www.youtube.com/v/WaeqVmOs6h4
E-republik

ciprebbe

pt cei care nu vad direct....mai jos link-ul
http://www.youtube.com/watch?v=WaeqVmOs6h4&feature=plcp

cu multumiri @eurocopter from SSC
E-republik

davyl

Superb articol! Superbe poze pana acum si multumiri tuturora care au contribuit! Se munceste din greu si bravo lor!

A venit si filmul!!!!!! Chiar ca e Craciunul in iulie! :)

savagedanyro

pacat ca a auitat de watermark...vor fi multi destepti care se vor lauda cu el
...live the moment...

ciprebbe

de la eurocopter from SSC citire:
"Urmeaza si Orastie-Sibiu impartit in 3 videoclipuri, dar mai dureaza ceva procesarea. Imi cer scuze pentru turbulente si sculele 'semi-profi'.

Rog angajatii presei care doresc sa publice materialele mele sa ma contacteze in prealabil! ("
E-republik

Ionut

Excelent, multumim! Ma uit mai incolo si eu. :) Comentarii la cald? Deschidere 2012?

ciprebbe

la cum se vede  de sus  slabe sanse.... :(
E-republik