Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 68 Guests are viewing this topic.

madad

Quote from: bogdymol on May 31, 2012, 07:49:56 PM
Quote from: madad on May 31, 2012, 06:57:43 PM
Nu era mai ieftin, rapid si eficient sa treaca DN7-le peste A1? Vad ca au ales tocmai varianta opusa care automat necesita mai mult timp pentru constructie, cost mai ridicat, etc :dunno:.

Autostrada trece acolo si peste CF Arad-Nadlac, care e destul de aproape de sosea si nu cred ca e spatiu suficient ca dupa supratraversarea CF sa poata sa coboare atat de repede incat sa treaca DN7 pe deasupra. In plus, langa DN7 e si o mica vale, iar normativele de la noi cer o mica supra-dimensionare a trecerii peste orice curs de apa, asa ca autostrada ar fi trebuit sa fie destul de sus acolo...

Deci eu zic ca e ok asa :)

Quote from: tonică on May 31, 2012, 09:38:59 PM
Nu numai ca e ok asa cum e acolo traversarea peste dn7 luand in considerare si cele spuse de bogdymol dar era important sa se mentina traficul pe dn fara prea multe intreruperi. Asa nu s-a intrerupt decat doar pentru asezarea grinzilor pe cand altfel ar fi trebuit deviat si cu siguranta ingreunat..
Se misca bine acolo si eu sper si am incredere ca cel putin acei 9 km pana-n pecica sa fie gata pana in toamna. E adevarat ca nu va ajuta oraselului cu nimic dar macar va da continuitate autostrazii si traficului, de aici pana la izvin...

Am inteles acum. Nu stiam ca pe acolo trece si calea ferata si un parau :captain:

Mersi de lamuriri.

Ionut

Doua cu Anca Boagiu de aseara.

QuoteAnca Boagiu: România riscă o corecţie de 1 miliard de euro dacă nu termină tronsonul Deva-Orăştie până la sfârşitul anului

"Pe Deva-Orăştie este o problemă. Acest proiect trebuie terminat anul acesta. El este finanţat din ISPA. ISPA este un instrumente de preaderare la care eu am obţinut o extensie de timp şi dacă nu-şi dovedeşte funcţionalitate până la sfârşitul anului riscă o corecţie financiară de un miliard de euro, adică bani care să se ducă înapoi la Comisia Europeană", a explicat Boagiu.

sursa: Gandul

Autostrada care traversează istoria. Cine i-a scos pe daci în stradă?
tot pe Gandul, reportaj video de data asta

Mi-a placut interviul, a fost destul de virulenta insa a pastrat minimul de respect, are inca o bila alba de la mine. A spus niste lucruri despre CFR de iti vine sa te impusti. Daca sunt reale atunci e foarte grav. Si nu parea ca minte, I know my stuff. Despre asta vorbesc.

iuli

Quote from: Ionut on June 01, 2012, 07:01:49 AM
A spus niste lucruri despre CFR de iti vine sa te impusti. Daca sunt reale atunci e foarte grav. Si nu parea ca minte, I know my stuff. Despre asta vorbesc.

Pana nu vad un rezultat ma mai gandesc ce si cum. Ma asteptam ca daca a descoperit ea asa ceva, trebuia sa iasa atunci pe loc in fata si sa arate cum i-a prins DNA-ul. Sa vii acum, la spartul targului si sa spui una alta nu face decat sa te bage si pe tine in acea complicitate. Sunt convins ca exista astfel de firme si ca lucreaza in felul asta dar sunt cu legaturi in toate partidele.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Quote from: nenea_hartia on May 31, 2012, 08:00:17 AM
Quote from: bogdymol on May 30, 2012, 01:32:30 PM
Eu astept confirmarea cum ca Sambata, 2 Iunie, se deschide Arad bypass pe ambele sensuri + nodul de la Aeroport ca sa pot sa dau o tura pe acolo.
Confirm eu.
Nu stiu daca sa ii cred sau nu pe cei de la Capital, dar Arad bypass s-ar deschide full-profile pe 6 iunie:

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/centura-aradului-nu-va-mai-fi-deschisa-circulatiei-maine-inagurarea-se-amana-cu-cateva-zile.html

bogdymol

Da, se va deschide doar Miercuri, 6 Iunie. Am auzit asta si de la nenea_hartia, deci e adevarat.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

davyl

Atunci e sigur: Arad bypass se deschide pe 6 iunie. Cei care doreau sa mearga sa faca poze/filme in zona trebuie sa mai astepte putin...

madad

Pe 6 iunie se deschide pe ambele sensuri si lucrarea 100% terminata (semne, noduri, parapet, etc) si constructorul pleaca de pe tronson?  8)

Mersi

bogdymol

Pe 6 Iunie se deschide pe ambele sensuri si lucrarea e aproape 100% terminata. Daca am inteles eu bine constructorul ar fi dorit ca pe 30 Iunie sa fie deschisa circulatia pe ambele sensuri cu lucrarea 100% si cu plecarea constructorului de acolo, dar stim cu totii ca 6 Iunie e inainte de 10 Iunie. Concluzia o trageti voi singuri ca sa nu dau in politica :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Cand vad de-astea imi vine sa arunc laptopu' pe geam. De fapt, bine ar fi sa il iau si sa-i dau cu el in cap ministrului si restului idiotilor care decid astfel de mizerii. Sa vina cu biroul pe autostrada si sa-si taie dunga dupa munca facuta de alti ministri. Mizerabil.

bogdymol

Quote from: Ionut on June 01, 2012, 08:59:29 PM
Cand vad de-astea imi vine sa arunc laptopu' pe geam. De fapt, bine ar fi sa il iau si sa-i dau cu el in cap ministrului si restului idiotilor care decid astfel de mizerii. Sa vina cu biroul pe autostrada si sa-si taie dunga dupa munca facuta de alti ministri. Mizerabil.

Daca am inteles eu bine, atunci ar trebui sa dai cu laptopul dupa Falcă :)
drumurile mele

Ionut

Wait a minute. Falca decide cand se deschide autostrada?!?!?!?!?!?!

bogdymol

Relax ionut... take a

Stim cu totii ca treburile astea sunt influentate de politica... dar din pacate n-am ce sa facem altceva decat sa-i sanctionam la vot (cu toate ca n-ai nici alternativa la vot, dar nu lungesc discutia ca dau in politica :D).

@nenea_hartia: te rog sa ma corectezi daca aberez pe aici, dar eu cam asa am inteles ca e problema.
drumurile mele

Ionut

Frate, cu riscul de a-mi da ban singur, cum dracu sa decida Falca cand sa deschida autostrada?! E o lucrare care tine de guvern, Aradul n-are nicio treaba cu investitia. Plus ca parca Falca era de la PDL, n-are nicio logica! Daca asa stau lucrurile, transmite-i din partea mea toate cele bune pe cale orala, te rog. Si multumeste-i si pentru ca acum un an era sa-mi rup masina in gropile din oras.

Ma duc sa ma culc, sunt mult prea nervos. E numai vina lui nenea_hartia, vedeti ce se intampla cand nu puneti suficiente poze? :nono:

iuli

Quote from: Ionut on June 01, 2012, 09:29:55 PM
Ma duc sa ma culc, sunt mult prea nervos. E numai vina lui nenea_hartia, vedeti ce se intampla cand nu puneti suficiente poze? :nono:

:lol:
Cea mai perfecta incheiere a subiectului!
Weekend fain sa ai si tu ionut!

:therethere:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Gata ionut, uita-te la poza asta, imagineaza-ti ca esti acolo si linisteste-te :lol:

drumurile mele