Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 45 Guests are viewing this topic.

mariansb

Poze de azi de pe A1
nodul Sebes-Lancram,primele 3 poze si una facuta dupa Sebes ,spre Rahau
Desi cei de la Straco au inceput din toamna trecuta ,nu as spune ca stau foarte bine
Azi se lucra in mai multe puncte ,cea mai mare mobilizare fiind la descarcarea arheologica din apropiere de Rahau

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Prima poza e de pe lotul Impregilo,imediat dupa nodul Cunta,urmatoarele din zona tunelului de pe lotul 1
Se lucra azi la defrisarea padurii care trebuie taiata;ar mai fi vreo 120 de metri

][/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

tonică

multam amandurora pentru imagini, ne bazam pe ele... :)

nenea-hartia, in ritmul actual, crezi ca au sanse alpine sa termine segmentul din nod arad pana-n dn7 la pecica?

mariansb deja grinzi pe viaduct? oau....

mariansb

Da,asa se pare
Pozele sunt facute in seara asta pe la ora 20.15
As fi vrut sa ma apropii,dar ploua bine;probabil o voi face weekendul urmator,daca va tine vremea

Ionut

@tonica: multumesc, asa este! Am gresit eu cu acel clip, am vazut la TV ca au anuntat ca s-a dat clip nou si m-am grabit, imi cer scuze. :bash:
@nenea_hartia si mariansb: excelente poze, multumim! :cheers:

Am gasit si eu pe Sibiul.ro niste poze, baietii de acolo au updatat cu poze si Sibiu bypass, vad ca acum pun poze si de pe segmentul Impregilo (lotul 4 Orastie-Sibiu). Pun cateva mai noi, scuze daca s-au mai pus...

toate pozele pe Sibiul.ro

nenea_hartia

^ Impregilo are lotul 3, pozele sunt de pe lotul 4 al lui Astaldi.

Ionut

Asa este, desigur, nu stiu ce-i cu mine, sunt cu mintea aiurea... imi cer scuze, n-a fost cu intentie.

tonică

ceva vesti noi deloc grozave despre lugoj-deva: http://www.puterea.ro/articol/autostrada_lugoj_deva_a_uitat_de_ursi1

Cred eu, cu rea vointa sau cu o nemarginita prostie. De stiut ca e nevoie stiau, atat din cerintele UE cat si din semnalele celor din ong-uri. De fapt peste tot pe unde s-a construit ori e in constructie nu s-a prea tinut cont si de fauna dinprejur. Ecoducte supraterane precum in austria nicidecum iar subteran chiar daca exista, par in multe cazuri facute doar sa fie. De ex. cineva posta pe ssc niste fotografii facute pe A3 la dumbrava, unde autostrada taie padurea in doua. Par a fi realizate cateva pasaje subterane insa taiate pe laterale de canalele de scurgere a apelor pluviale. Animalele mai mici ar ramane blocate intre betoanele acestor scurgeri neajungand la acele pasaje. Imi aduc aminte de cand era in proiect ca se discuta despre cum trebuie construite acolo ecoducte pentru a nu rupe in doua populatia de animale salbatice din zona. Se pare insa ca s-au pierdut pe drum ideile.
Legat de lugoj-deva, pare ca problema despre care se scrie in articol este destul de serioasa din punctul de vedere al finantarilor caci cnadnr-ul s-a si grabit sa rezolve intr-un fel ori altul: http://www.cnadnr.ro/proiect_pcd.php?id=439

Ionut

Comentati voi (dar nu politic), eu ma abtin.

QuoteRenunţă CNADNR la autostrada Sibiu-Piteşti?

Atât oficiali din conducerea Ministerului Transporturilor, cât şi ai CNADNR, infirmă existenţa oricăror intenţii de modificare a actualei strategii. "Nu s-a făcut nicio modificare. Dacă se va face vom anunţa oficial. Ceea ce a afirmat Daniela Drăghia este greşit", spune Cistina Savu, consilier de comunicare a ministrului Ovidiu Silgahi.

"Coridoarele sunt parte a tratatului de aderare la UE şi sunt prevăzute în anexe. Nu se pot schimba. Sibiu Piteşti e singura cale prin care putem termina Coridorul IV. Finanţarea se va face din următorul exerciţiu financiar al UE", spune Ionuţ Maşala.

sursa: Romania Libera

iuli

Stati putin... Nu inteleg eu bine limba romana?!  ???

Pai titlul spune

QuoteRenunţă CNADNR la autostrada Sibiu-Piteşti?

Iar apoi

QuoteAtât oficiali din conducerea Ministerului Transporturilor, cât şi ai CNADNR, infirmă existenţa oricăror intenţii de modificare a actualei strategii

Deci se infirma prostia zisa mai devreme de minstru cu acea autostrada prin Brasov si va fi facuta pe actualul traseu adica Sibiu-Pitesti si cu finantarea asigurata in urmatorul exercitiu financiar. Deci de unde si pana unde sa se renunte la autostrada?
Mi-a scapat mie ceva sau nu mai stiu sa citesc? :o
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

^^ La fel am inteles si eu iuli...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Deci stresul unora le-a scos peri albi si le-a distrus ficatii degeaba. Exact ce ziceam eu... chill si mai usor cu pianu'
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Sfantu

se ceartu destul unii ca niste idi.ti pe SSC,  O:-) O:-) mai bine ne rezumama la A1
stiti ceva noutati ?
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Ionut

Noutati?... despre ce segment(e) din A1?