Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 28 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Eu astept confirmarea cum ca Sambata, 2 Iunie, se deschide Arad bypass pe ambele sensuri + nodul de la Aeroport ca sa pot sa dau o tura pe acolo.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Sfantu

ok mai concret
care e termenul pt arad timisoara adica predare integrala
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

bogdymol

Quote from: Sfantu on May 30, 2012, 02:59:57 PM
ok mai concret
care e termenul pt arad timisoara adica predare integrala

Parca era luna Mai 2012, dar avand in vedere faptul ca din Decembrie nu s-a mai lucrat aproape deloc e clar ca termenul va fi depasit.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

Quote from: bogdymol on May 30, 2012, 01:32:30 PM
Eu astept confirmarea cum ca Sambata, 2 Iunie, se deschide Arad bypass pe ambele sensuri + nodul de la Aeroport ca sa pot sa dau o tura pe acolo.
Confirm eu.

bogdymol

Indicatorul asta va trebui luat de aici peste ~1 an... pentru ca aici va fi nodul cu Arad-Nadlac:

(Poza e facuta de cinxxx de pe SSC)

drumurile mele

vchira

mai stie cineva ceva de Timisoara-Izvin? se pare ca de ce ma temeam sa intamplat...ministru nou..transparenta si comunicare 0!pacat...it was a wild ride ;)

nirolf

Poze de pe A1, 29 mai. Nu ştiu locaţiile exacte, sunt făcute dinspre graniţă spre Sibiu.

Podul peste DN7 (Pecica):

Orăştie - Sibiu:

nirolf

Ionut

@vchira: ziceau colegii din Timisoara ca se lucreaza cu spor in continuare, cel putin eu asa am inteles.

@nirolf: foarte bune pozele, multumim!!! In prima poza la nodul Pecica ai avut prim-plan. :D Ma bucur ca Alpine se misca in continuare cu talent, cum confirma si nenea_hartia. Pe restul tronsoanelor care a fost impresia ta, se lucra? E teribil de frustrant sa nu avem filmulete si updateuri noi de la MT...

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nirolf

De lucrat se lucra, dar ritmul părea mai mic faţă de drumul invers (21 mai). Probabil şi din cauza vremii, când am plecat  era soare, acum plouase destul de mult - în unele zone apa băltea.

madad

Quote from: nirolf on May 31, 2012, 11:08:35 AM
Poze de pe A1, 29 mai. Nu ştiu locaţiile exacte, sunt făcute dinspre graniţă spre Sibiu.

Podul peste DN7 (Pecica):

Nu era mai ieftin, rapid si eficient sa treaca DN7-le peste A1? Vad ca au ales tocmai varianta opusa care automat necesita mai mult timp pentru constructie, cost mai ridicat, etc :dunno:.

bogdymol

Quote from: madad on May 31, 2012, 06:57:43 PM
Nu era mai ieftin, rapid si eficient sa treaca DN7-le peste A1? Vad ca au ales tocmai varianta opusa care automat necesita mai mult timp pentru constructie, cost mai ridicat, etc :dunno:.

Autostrada trece acolo si peste CF Arad-Nadlac, care e destul de aproape de sosea si nu cred ca e spatiu suficient ca dupa supratraversarea CF sa poata sa coboare atat de repede incat sa treaca DN7 pe deasupra. In plus, langa DN7 e si o mica vale, iar normativele de la noi cer o mica supra-dimensionare a trecerii peste orice curs de apa, asa ca autostrada ar fi trebuit sa fie destul de sus acolo...

Deci eu zic ca e ok asa :)
drumurile mele

Ionut

tonică

Nu numai ca e ok asa cum e acolo traversarea peste dn7 luand in considerare si cele spuse de bogdymol dar era important sa se mentina traficul pe dn fara prea multe intreruperi. Asa nu s-a intrerupt decat doar pentru asezarea grinzilor pe cand altfel ar fi trebuit deviat si cu siguranta ingreunat..
Se misca bine acolo si eu sper si am incredere ca cel putin acei 9 km pana-n pecica sa fie gata pana in toamna. E adevarat ca nu va ajuta oraselului cu nimic dar macar va da continuitate autostrazii si traficului, de aici pana la izvin...