Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

pasadia

@horyatm: Dupa Rupea Gara e cam prost drumul, sunt portiuni scurte distruse in Homorod, apoi prin Draguseni. Nu sunt lungi, dar oarecum enervante. Similare cu portiunea Vanatori - Cristuru, dar mai lipsite de trafic. In rest e fain drumul asa ca merita experienta, zic eu.

horyatm

Deci la Rupea îți cam rupi mașina. Nu am timp de vizită, mai ales că e un drum cam lung. Eram curios dacă e bun pe varianta Făgăraș să mai schimb peisajul. Pe Sighișoara e frumos peisajul, marcajele și limitele acelea nu mă deranjează foarte tare, e mai nasol pe porțiunile acelea unde ai vizibilitate, dar nu poți depăși din cauza liniei continue, dar satele și drumul sunt excepționale. În schimb pe partea Făgăraș parcă traseul pare mai sărăcăcios, iar dacă și drumul e prost pe unele porțiuni, m-am cam convins. Mulțumesc frumos de sfaturi!

Raducu Popa

Quote from: prom on July 04, 2018, 03:27:44 PM
Am fost f recent in zona, si am mers de la Bicaz spre Vatra Dornei pe ruta ta, de la Bicaz pana la Poiana largului e asa cum e pe Gmap, e mai prost dar se circula. De la Poaiana largului pana la Chiril e 50% reabilitat, ca-n palma sa zic asa, restul, ca pe Gmaps. Spre sa iti fie de folos.

E mai mult de 50% de la Poiana Largului la Chiril...am pus foto inca de acum un an, se pare ca nu s-a actualizat. Acest traseu e astfaltat pe circa 90%. Pe raza localitatii Brosteni, nu este.

KenyaSong

Quote from: tom_sawyer on July 10, 2018, 09:28:12 PM
Pe siteul MT:

Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor pentru aprobarea Strategiei de dezvoltare a infrastructurii feroviare 2018 -2022

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 14.07.2018

La pagina 66 din Anexa 1 se gaseşte o variantă a hărţii din 2014.

Balto

Jud. Suceava zona Siret 29C între intersecția cu 291C și 29A trebuie trecut cu roșu.
Suceava racord SEN 400/220/110 kV / Productie: Eolian (0,6MW), Biomasa (30,1MW), Fotovoltaic (0,64MW), Hidro (4,6MW), biogaz (2,9MW)

AlexBnt

Salut,

As dori sa stiu si eu cum este drumul Craiova - Brasov?

Multumesc,

manead

Quote from: manead on July 04, 2018, 09:43:34 AM
Salut,
Mi-am propus sa merg in Bucovina .....
Si as trage o fuga si la Colibita.
Pe harta vad ca 173D e excellent.
Si DN17 e bun..

Hercule

Pe care harta vezi ca DJ173D e excelent? Pe cea din primul post nu e marcat, iar din ce stiu eu drumul nu e asfaltat (am fost acum 2 ani). DJ173A e cat de cat ok, dar partea ce urca spre baraj (de beton) e nasoala.
Deșteaptă-te române!

perfidus

@AlexBnt bine ai venit pe forum. Exista in primul post al acestui topic o harta a calitatii drumurilor care se actualizeaza regulat.

Ca experienta recenta, drumul pana la Câmpulung prin Pitesti este OK in mare parte cu cateva mici exceptii la niste poduri in lucru (maxim doua daca retin bine) unde mai sunt semafoare. Dupa Campulung spre Rucar si Bran nu am fost recent, stiu ca era prost in multe locuri si recent nu am auzit alte lucruri bune. Este drum in lucru.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

manead

Quote from: Hercule on July 12, 2018, 02:54:16 PM
Pe care harta vezi ca DJ173D e excelent? Pe cea din primul post nu e marcat, iar din ce stiu eu drumul nu e asfaltat (am fost acum 2 ani). DJ173A e cat de cat ok, dar partea ce urca spre baraj (de beton) e nasoala.
Am accesat harta de pe site proinfrastructura.ro -> http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html

AlexBnt

@perfidus  Multumesc pentru informatii, m-am uitat pe prima pagina, eu zic ca e ok.

ovydik

Am văzut și eu harta reactualizată. Mulțumesc pentru link!. Se pare că traseul cel mai bun Iași-Tulcea este cel prin Vaslui, Bârlad, Tecuci, Galați, trecere cu bacul, urmează o porțiune mai proastă de drum între IC Brătianu și Garvăn, apoi drum foarte bun până la Tulcea.
Zile și drumuri bune!

perfidus

Aruncand o privire pe harta mi-am dat seama ca nu e trecuta proaspat deschisa centura de sud Caracal (VO DN6G).
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

drrond7

Pe harta de pe prima pagina, portiunea Dr. Tr. Severin-Lazu (DN 67, drumul spre Motru-Tg. Jiu) apare galben. Pe harta http://proinfrastructura.ro/harta-calitatii-drumurilor.html apare roz (extrem de prost). Pâna la urma cum e portiunea asta din DN 67? Eu nu am mai mers pe acolo de cativa ani, insa ultima data nu era chiar in halul asta!
Carpe Diem!

dr4qul4

Eu nu am trecut pe acolo, dar din auzite (de la cei din Tg Jiu), portiunea bombardata e intre Motru si DTS.  Iar la iesirea din Tg Jiu spre Motru (e adevarat, segment scurt pana la viitoarea centura), DN67 acum 1 an era verde.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist